Rise Online erken erişim.

N3v3N

Üye
daha önce ogame, conq blade oynadım kendimi orta seviye mmo rpg oyuncusu görmüşümdür hep bir şeyler tabii ki de artıyor yüzde değerlerninin farkında değil misiniz?
tabii ki kıyas edicem tecrübeme göre başkasıda silkroadla, metin2 ile karşılaştırsın.
oyuna uzaksam lütfen öğretir misin kıyafetlere yüzde kaç exp basılıyor oyunun nerelerinde bu xp geçerli oluyor vs. vs.
Bro oynadigin oyunlar mmorpg değil zaten.
Alfa beta zamanı kostümler kanatlar ve türevleri gösteriş amaçlı olacak denildi. Sonradan da oyun içi coin ile bunlara özellik ekleme geldi.

Bakarsin birkaç yama sonra özellikler daha da artar. Özellik eklemek için istenilen coinde artar. Sonuçta yeni SC lerde yeni fiyatlariyla geldiler...

Dünya çapındaki mmorpgleri oynayıp kıyaslamani tavsiye ederim.

yusufk

Üye
Bro oynadigin oyunlar mmorpg değil zaten.
Alfa beta zamanı kostümler kanatlar ve türevleri gösteriş amaçlı olacak denildi. Sonradan da oyun içi coin ile bunlara özellik ekleme geldi.

Bakarsin birkaç yama sonra özellikler daha da artar. Özellik eklemek için istenilen coinde artar. Sonuçta yeni SC lerde yeni fiyatlariyla geldiler...

Dünya çapındaki mmorpgleri oynayıp kıyaslamani tavsiye ederim.
ben dediklerinin olmayacağını söylemiyorum bro şuan p2w olmadığını söylüyorum. yüzde kaç diyorum oranlar başka oyun oyna diyorsun anlatmanı istiyorum biliyor musun gerçekten bu oranların kaç olduğunu?

IICooLLBackII

Üye
Abartmaya hic gerek yok beyler oyun suan gayet akıcı ve oynanabilir durumda . Şuan sadece etkinliklerin az olması ve mage sınıfının nörf yemesi oyunu bu hale getirdi onun dışında oyunda abartılacak bir şey yok. Magelerin haklı isyanı ise spiked dan alınan fr resis ve geç kalınan staf nörfü bununda farkında değiller sadece

Opus Magnum

Üye
Sen 1 yıl boyunca bu oyunu oyna emek ver itemlerini diz, levelini kas. Ben 1 yıl sonra gelip nft karakter + full item alıp senin 1 yılda yaptığını ben 1 saatte yaparım. O zaman da p2w değil diyebilecek misin?
Bu oyunun sebep olduğu bir şey değil bu bir doğal sonuç. Para verip hazır dizili karakter almak istersen bunu zaten yaparsın. Her şeyden önce gb satışı diye bir gerçek var.

Lopp

Üye
Bu oyunun sebep olduğu bir şey değil bu bir doğal sonuç. Para verip hazır dizili karakter almak istersen bunu zaten yaparsın. Her şeyden önce gb satışı diye bir gerçek var.
Aynen oyunun sebep olduğu birşey değil. O yüzden oyunun sponsor siteleri gb satıyor değil mi ? İstenilse çok rahat engel olunur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt