Rise Online Giriş Ekranındaki Hata Hk.

MmetDemr

Üye
Merhaba Herkese,

Oyunu sorunsuz bir şekilde indirdim, kurulumu tamamladım. Oyunun giriş ekranına kadar geldim sorun yok, hesabımı açmış olduğum ID-PASS ve Authenticator kodunu girdim resimde OK ile işaretlemiş olduğum yerde hata alıyorum. Bu hata alpha açılmadığı için mi alıyorum yoksa ID-Password gibi sorun olduğu için mi alıyorum net olarak çözemedim. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler, kolay gelsin,

Saygılarımla,

MmetDemr.

Rise Hata.jpg

CodeNameHero

Üye
O bir hata değil herkezde çıkıyor o yazı önemsenecek birşey değil oyun offline açıldığı zaman o hatayı muhtemelen almayız.

MmetDemr

Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, sorun yok ise sorun yok :) Saygılarımla

MmetDemr

Üye
Konuyu açmamın sebebi böyle bir sorunu olup araştırma yaparken buraya denk gelmesi ve onunda başka bir konu açmaması vs. gibi şeylerin yararına olması için açtım bilgilenmek kötü bir şey değil, bilgiyi saklamak paylaşmamak kötüdür. Ha bir de senin gibi madalyanın tek tarafına bakmakta kötü aslında.

OsmanGazi

Üye
Merhaba Herkese,

Oyunu sorunsuz bir şekilde indirdim, kurulumu tamamladım. Oyunun giriş ekranına kadar geldim sorun yok, hesabımı açmış olduğum ID-PASS ve Authenticator kodunu girdim resimde OK ile işaretlemiş olduğum yerde hata alıyorum. Bu hata alpha açılmadığı için mi alıyorum yoksa ID-Password gibi sorun olduğu için mi alıyorum net olarak çözemedim. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler, kolay gelsin,

Saygılarımla,

MmetDemr.

Ekli dosyayı görüntüle 313
olur böyle vakalar ROW ekibi yakalar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt