Öneri Rise Online Görülen Hatalar - Alfa 1

Black Vortex

Üye
- BU EN ÖNEMLİSİ - Mouseyi Sağa Sola oynatınca yavaş dönüyor. Oysa sağ tuşa basılı tutunca hızlı dönüyor. Köşelere götürünce hızlı dönmesi gerekiyor. Bundan dolayı çok zorlandım oyunda.

Mousenin Scroll tuşu ile karakterden uzaklaşamıyoruz. Çok yakın duruyor.

Inventory i açınca mouse a basılı tutup sürükleyince sapıtıyor.

Clan ayarlarından clana clan point verdiğim zaman total donate komple clanı kapatıp açmadan düzelmiyor.

Clan'a clandan at özelliği gelmeli.

Clantypenone nın karşı tarafında bulunan kutucuğa birşey yazamıyoruz.

Sağ üst tarafta bulunan mini map hareket edince sapıtıyor.

Karakterin üstüne bulunan clan isminden < > karakterleri kalkmalı.

Pot satın alırken aldığım toplam ürünler ne kadar weith ediyor göstermiyor.

Clanda olmayan kişilere sağ tıkladığım zaman kick from clan butonu çıkıyor. pasif olmasına rağmen çıkıyor. Bu kişi clanda değil sonuçta bu buton sadece clanda olanlarda olmalı.

Her hangi bir karaktere sağ tıklayınca çıkan part trade vs. yazılar yere tıklayınca kaybolmuyor. sadece close ye tıklamamız gerekiyor. yere tıklayınca da kaybolmalı.

Karakterlere tıklayınca dost ise yeşil düşman ise kırmızı işaret oluyor. Alt tarafında oluşan yuvarlak güzel gözüküyor fakat komple karakterin etrafını çizgi şeklinde çizmesi kötü gösteriyor. Sadece altında olan yuvarlak yeterli bence.

Npc lere sağ tıklayıp walk away diyince hiçbirşey gelmiyor.

Clanım olmasına rağmen tekrar clan kur dediğimde clan ismine yönlendiriyor. Burada zaten clanın var gibi bir uyarı vermeli.

NPC ye tıklayıp itemlerimi repair yapmak istediğim zaman mouse değişmiyor. balta veya tamir şeklinde bir simgeye dönüşmeli.

Ayarlardan video kısmında resolution scale i 200 yapınca görüntü güzelleşiyor fakat barı sağ tarafa doğru hareket ettirince 200 değeri göstermiyor. Manuel olarak elle yazmamız gerekiyor.

Ayarlarda video kısmında fullscrenn ve windowed fullscreen geliştirilmeli. fullscren yapınca 2. monitöre geçilmemeli.

Video ayarlarında epic ayarları seçtğimiz zaman o buton belirginleşmeli. En son hangi ayarlarda kaldıysak o ayar butonda gözükmeli. video da preferred plans butonlarına değerler atanmalı. tıklayınca pek birşey değişmiyor.

Select character kısmında warriorun oturduğu taht ve etrafında bulunan iskeletler çok kötü gösteriyor. Burası geliştirilmeli. Oyundan atınca buraya geliyor otomatik. Start game yapınca oyuna girmiyor. Oyundan çıkıp girmek zorunda kalıyoruz.

Launcherı açınca güncel dosyaları kontrol et dediğim zaman çok bekletiyor.

Teleport gate e tıklayınca etrafı çok cırtlak yeşil renge bürünüyor. Daha güzel bir renk verilebilir.

Oyun beni atmadan 20 dk önce skillerimi sıfırlamıştım. Oyun attıktan sonra tekrar oyuna girince 20 dk önceki eski ayarlara geri döndü. Satın aldığım itemler üstümden gitmişti.

O ya basıp karakterlerin isimlerini gizlediğim zaman yavaş yavaş gidiyor. Basınca da yavaş yavaş geliyor.

Skillerin üzerinde dolaşınca mouseyi bir skillin üstüne getirince skill bilgisini açmıyor. İlla o skilli seçmemiz gerekiyor. Mouseyi üzerine getirincede göstermeli.

Inventory de warrior silahı sol tarafta giysilere doğru taşıyor item tam olarak gözükmüyor. Karakter pencerede biraz ufaltılıp itemleri dahil gözükmeli.

Üstümde 200 tane pot vardı. Üst slottan alt slota taşıdım. Pot alt slota geçti fakat üst slotta pot olmamasına rağmen rakamları kaldı.

Bankada sayfa sayısı 6 çok az. 10 olmalı. Bir de bankaya maksimum ne kadar para atılabiliyor ? O da ayarlanmalı.

Üstümde 200 tane pot var. bankaya atmak istediğim zaman sağ tıklıyorum kaç tane atmak istiyorsun diye boş ekran getiriyor. Üstümde 200 tane varsa 200 100 tane varsa 100 rakamı otomatik oraya gelmeli. Değiştirmek istiyorsak biz sonradan o rakamı silip istediğimiz değeri girmeliyiz, veya bankadan yine 200 tane pot almak istiyorsam rakam gir diyo. Bütün pot değerini çekmiyor.

Hangi NPC ye tıklarsam tıklayayım Create Clan diyor. Sadece bankaya verilmeli bu özellik. Niye her npc de create clan var ?

Bir npc den alışveriş yapınca town attığım zaman npc ekranı hala açık kalıyor. Town attığım zaman o ekran otomatik kapanmalı.

Teleport Gate simgelerine tıklayınca sadece gate seçilmeli. Toprağa tıklıyorum teleport gate çerçevesinde olduğu için otomatik gate seçiyor. Oysa gate çok büyük.

NPC lerin etrafında characterler varken B ye basıp npc ye sağ tık yaptığım zaman npc açılmıyor. etrafında karakter olsa bile npc yi açabilmeliyim.

Armory shopu açtığım zaman inventoryi açamıyorum. Belki üstümde olmayan birşeyi alıcam ? shop açıkken inventoryi de açabilmeliyim.

Mage de 12 tane farklı armor varken warrior da 6. Warrior daha önemli bence :)

Inventory de karakterin slotları boş olduğu zaman misal takı, takafalık; üzerine tıkladığım zaman şunu şunu takmalısın demeli. karakterin ikinci sayfasına geçiyorum oralara ne takılcak bilmiyorum.

Inventory i sol tarafa taşıyorum sonra kapatıyorum tekrar açtığım zaman kaldığı yerden devam ediyor. kapattığımda varsayılan neredeyse oradan devam etmeli.

karakterin etrafında mouseyi hareket ettiyorum karakter dönmüyor etrafında. illa karakteri yürütmemi istiyor.

farklı bir karakterle whisper üzerinden konuşunca boşluk yapıp entera bastığımdan karşı tarafa bosluk gidiyor. yazı olmadan birşey gitmemeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt