İstek Rise Online indirme hızını sınırlandırıyor

altantrn1209

Üye
Oyunu indirmek için yapımcıların vermiş olduğu bağlantıya tıklayarak Launcher'i indiriyoruz. Fakat bu indirme tarzında anlamadığım sebepten dolayı indirme hızı kısıtlanıyor. Normalde ben ve arkadaşlarım 6mb'e kadar indirme gerçekleştirebiliyoruz. Fakat yönetimin sağlamış olduğu sunuculardan kaynaklı olsa gerek ki: indirme hızı 1.1(?)mb'den öteye çıkmıyor. Launcher'den indirmenin yanında kullanıcılara başka indirme yöntemlerinin de sunulması gerektiğini düşünüyorum. Veya varsa lütfen beni bilgilendirir misiniz?

Teşekkürler.
Altanbeg

AMAGRADOTH

Üye
4-5 MB arası değişen hızlarda indirim sağlıyorum. Bir kota olduğunu zannetmiyorum. Mod arkadaşlar daha yetkin cevap vereceklerdir

emeklia

Üye
Aynı sorunla karşı karşıyayyım 1mb dan fazla indiremiyorum normalde 10-12 arası indirmem lazım çözümünü bulamadım

Nisshe

Üye
Aynı sorunla karşı karşıyayyım 1mb dan fazla indiremiyorum normalde 10-12 arası indirmem lazım çözümünü bulamadım
Sunucu bütçesinden dolayı bir sınırlandırılma konulmuş olabilir ( Aşırı yoğunlaşma sonucu sistem çökmesi gibi ) sonuçta 1000 MB hızı olan bir fiber intertte steam'de bile 50 MB üstüne çıkılamıyor zamanla herşey düzelir

neddaniel

Üye
Bu tamamiyle verdikleri serverla alakalı bir şey. Ben de Turk Net kullanıyorum 3 yıldır. Normal şartlarda her platformda saniyede 9mb çekebiliyorken burada 1.3'ten yukarı çıkamıyorum. Clientin verildiği server'ın ya bant genişliği sadece Turk Telekom serverlarına özel olanak sağlıyor ya da benzeri başka bir ISS için mevcut. Daha önce de defalarca konu açılmasına rağmen bu sorun çözülmedi ve gerçekten can sıkıcı. Alternatif linkler eklenmesi çok zor olmamalı.

hustek

Üye
Bende bir sorun yok Türknet kullanıyorum. 9-10 mb/sn indiriyorum.

altantrn1209

Üye
Bu konuda somut adım atılmasının tüm oyuncular için yararlı olacağını düşünüyorum.
Altanbeg

emeklia

Üye
Evde 2 tane pc var laptopda sorunsuz tüm hızı alıyorken masaüstü malesef aynı internete bağlı olmama rağmen kısıtlama var sunucu kaynaklı olduğunu sanmıyorum

XakyaS

Üye
benimde indirme hızım 1.1 ile altına düşüyordu dnse 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ipv4 yerine yazarak denedim 4e sabitledi zaten indirme hızımda 4

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt