Rise Online Item Effects Hakkında

Lyrante

Üye
Merhaba millet, açıklamaların ve yorumların çoğunu okudum ama gözümden kaçtıysa affola. Bir sorum olacak: Herhangi bir item +7 den sonra elemental parlaması haricinde yanıp sönme (+7 +8) veya sürekli yanarak parlama ( +10 ) gibi effect'lere sahip olacak mı ? Görüntüye önem veren biri olarak merak ettim bu konuyu?

İyi forumlar

X A

Üye
Mağazada bile satılacak olduğuna göre epey kapsamlı birşey olacak :)

JohnPlane

Üye
Merhaba millet, açıklamaların ve yorumların çoğunu okudum ama gözümden kaçtıysa affola. Bir sorum olacak: Herhangi bir item +7 den sonra elemental parlaması haricinde yanıp sönme (+7 +8) veya sürekli yanarak parlama ( +10 ) gibi effect'lere sahip olacak mı ? Görüntüye önem veren biri olarak merak ettim bu konuyu?

İyi forumlar
Oyunun Discord kanalında parlama effect'i ile ilgili görseller paylaşmışlar #in-game-content kanalından bakabilirsin.

BARZOOO

Üye
Okuduğumdan anladığım efect olacak evet ayrıca Mağazada bu konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor diye biliyorum. Bunlar Mağazada görsel olarak etki edicek ve satılabilecek.

Krakozyan

Üye

İyi forumlar
Effeckt ve görsellik adına gelişmeler var, mağazadan dahi bu görsellere ulaşıp satın alıp kullanabileceksin, aynı şekilde karekter skinleri de alabilirsin. Bunların PVP ederken sana (0-%1) den fazla üstünlük sağlamayacak.. PVP dengesini bozmayacak şekilde.

Lyrante

Üye
Mağazada bile satılacak olduğuna göre epey kapsamlı birşey olacak :)
Mağazada aynı silahın çeşitli skin varyasyonları olacak gibi gözüküyor, belki parlama stabil ancak skinlerle süslemeli ışıklar olabilir.

Siyah34

Üye
Az biraz parlicak ama daha iyi effectsler mağaza satılacak dendi. Böylesi daha iyi bence :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt