Rise Online Kötü Yönleri

Kjheron

Üye
Her anlamda vasatın altında bir oyun Rise Online benim gözümde nedenleri;

-Tarih öncesinden kalma bir level sistemi.
-Oyunun lore sıfır hikayesi yok böyle bir saçmalık olamaz. Görevler de bile hikaye anlatımı yok git şundan şu kadar öldür.
-Optimizasyon konusunda çok kötü bir durumda.
-Karakter animasyonları çok yapay, yıl 2022 karakterler hala skill animasyonunda yürümüyor kayıyor.
-Vuruş hissiyatı yok denebilecek düzeyde, herhangi bir karaktere yada moba vurduğumuzda yeterli düzeyde feedback gelmiyor vurup vurmadığımız belirsiz.
-P2W durumu çok yüksek derece de var, bunun çözümünü size söylenmişti fakat bir takım oyuncular rahatsız olmasın diye görmezden geldiniz.
-3. parti yazılım sorunu ağır derece de hissedilebiliyor ve yönetim bu konuda çok gevşek davranıyor.
-Solo oyuncu için ızdırap olabilecek bir zorlukta, diğer MMO oyunlara baktığımız da solo olarak güçlü olmayan support classlar bile PVE de iş yapabilirken bu oyunda bırakın support sınıflar DPS karakterler bile solo olarak etkisiz kalıyor.

Bu kadar yarım bir oyunun offical bir sunucu açması çok büyük hata ve hayal kırıklığı.

Delucia

Üye
Hak veriyorum 10 gün de oyun bitti ilk başta baya savundum ama ne savunduysam elimde kaldı elimize verdiler kısacası.

karashean

Üye
Oyunun bi hikayesi var ama yazılı olarak.Oyuna entegre edilmemiş :D Yazdıklarına katılıyorum

Kjheron

Üye
Oyunun bi hikayesi var ama yazılı olarak.Oyuna entegre edilmemiş :D Yazdıklarına katılıyorum
oyuna entegre etmedikten sonra 500 sayfa hikaye olsun isterse ne farkeder ki, RPG oyunu bu sonuçta oyunda görevlerle bana hikayenin bir kısmını aktaracaksın ki bende karakter ile bir bağ kurabileyim, oyunda ana hikayeyi bitirdikten sonra seveni ya da merak edeni metin olarak hikayeyi okur.

karashean

Üye
Ben de komik buldugumdan yazdım zaten.Oyuncuları daha fazla bekletmemek adına erken erişim adı altında açılış yaparak büyük hata yaptılar.Sunucu hataları,lag gibi sorunlar zamanla geçerdi sorun olmazdı ama şu an neye elini atsan elinde kalıyor

Kjheron

Üye
Ben de komik buldugumdan yazdım zaten.Oyuncuları daha fazla bekletmemek adına erken erişim adı altında açılış yaparak büyük hata yaptılar.Sunucu hataları,lag gibi sorunlar zamanla geçerdi sorun olmazdı ama şu an neye elini atsan elinde kalıyor
Hype kaybından başka bir işe yaramadı bu sunucu. RIP Rise Online

KenyaliAtlet

Üye
millet 10günde bitirdide biz solo da 50lv anca olduk. solo oynayan gitsin kumda oynasın diyorlar resmen. beta sürümde ne güzel söylüyorlardı solo oynayan çok geri kalmayacak diye.
Çokta şey yapmamak lazım kanka tonlarca oyun var, oyunun bu şekli; körler sağırlar birbirini ağırlar :)

Witch_King

Üye
Hepsine katılıyorum. Bir de bunlara gelene kadar oyunu oynayacak stabilizasyon yok daha zaten. Fps sorunları,takılmalar,laglar, camp geçişlerinde saçma sapan oyundan atmalar. Önce bunları aşmamız lazım ki diğer maddelere gelebilelim :)

Alkoer

Üye
Çokta şey yapmamak lazım kanka tonlarca oyun var, oyunun bu şekli; körler sağırlar birbirini ağırlar :)
tabiki sana hak veriyorum çok sayıda başka oyun var. mesela yaklaşık 6k saat oynadığım poe gibi , wow , lost ark bu liste uzar da uzar. ama burdaki sıkıntı bize vaad edilip beta sürecinde çalışan mekaniklerin bile oyunun resmi sürümünde olmaması. yapımcı Türk olunca çok düşünmeden zıpladık oyuna aldık premium pus herşeyi. oyunun bu şekilde çıkacağını bilseydim hiç başlamazdım.

LocustAviru

Üye
biz bu olayları sorunları dile getirmekten bıktık çözüm yok bakan yok oyuna boşuna konu açıyoruz sürekli

KenyaliAtlet

Üye
tabiki sana hak veriyorum çok sayıda başka oyun var. mesela yaklaşık 6k saat oynadığım poe gibi , wow , lost ark bu liste uzar da uzar. ama burdaki sıkıntı bize vaad edilip beta sürecinde çalışan mekaniklerin bile oyunun resmi sürümünde olmaması. yapımcı Türk olunca çok düşünmeden zıpladık oyuna aldık premium pus herşeyi. oyunun bu şekilde çıkacağını bilseydim hiç başlamazdım.
Valla kanka ilk alfa testinde bile oyun daha iyiydi, grafik kalitesi düştü oynanış değişti, daha Bi ton şey var. Zaten bu knightçı kitlede gına getirdi kendi aralarında macrodur, bugdur, potçuya pot satmadır felan takılsınlar. Adam akıllı güncelleme gelmeden oynamam.

Micapo

Üye
3 Gündür 24 Levelim. Solo oynuyorum ve bazen cidden kusma aşamasına geliyorum. Yahu oyuna pot dayandıramıyorum. Solo olarak görev yapmak öyle zor ki cidden çıldırmak üzereyim. Ayrıca archerda bir problem mi var anlamadım. Aynı level asas,warrior gelip 2 3 skill atıyor ben saatlerce vurmak zorunda kalıyorum. İleriki levellerde solo hicbisey yapamayacağımı düşünmeye başladım artık

Deasis

Üye
Oyun geçen haftaya göre sunucu kalitesi konusunda baya yol kat etti bana göre. İlk 2 3 gün lagdan durulmuyordu, dcler artarda geliyordu vs. ancak şuan sunucu kaynaklı problemler azaldı. Oyun ile ilgili düzenlemelerin sırayla geleceğine inanıyorum. Şikayet edilen her durumdan yönetimin mutlaka haber oluyordur

Mutchee

Üye
Oyun geçen haftaya göre sunucu kalitesi konusunda baya yol kat etti bana göre. İlk 2 3 gün lagdan durulmuyordu, dcler artarda geliyordu vs. ancak şuan sunucu kaynaklı problemler azaldı. Oyun ile ilgili düzenlemelerin sırayla geleceğine inanıyorum. Şikayet edilen her durumdan yönetimin mutlaka haber oluyordur
Fiziksel olarak oyuncu trafiğinin azalması da olabilir bunun sebebi. Her şeyi de bişiler başardıya getirmeye gerek yok bence

Deasis

Üye
Fiziksel olarak oyuncu trafiğinin azalması da olabilir bunun sebebi. Her şeyi de bişiler başardıya getirmeye gerek yok bence
Ben körü körüne oyunu savunmuyorum ama hakta yememek lazım. Player sayısında düşme olsaydı mutlaka farkedilirdi. Düşmenin aksine bence artış var ki en kötü slotta bile 2-3 parti kasmaya çalışıyor. Millet 1 mob için birbirini yiyor. Belli ki sunucu konusunda bir adım atılmış. Oyunu infaz etmek için biraz daha beklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt