Rise Online Kötü Yönleri

_jAkz_

Üye
Oyun geçen haftaya göre sunucu kalitesi konusunda baya yol kat etti bana göre. İlk 2 3 gün lagdan durulmuyordu, dcler artarda geliyordu vs. ancak şuan sunucu kaynaklı problemler azaldı. Oyun ile ilgili düzenlemelerin sırayla geleceğine inanıyorum. Şikayet edilen her durumdan yönetimin mutlaka haber oluyordur
İlk haftaya göre oyuncu trafiği bayaa azaldı sebebi muhtemelen budur. İlk haftaya göre yarı yarıya oyuncu var bile diyebilirim.

Deasis

Üye
İlk haftaya göre oyuncu trafiği bayaa azaldı sebebi muhtemelen budur. İlk haftaya göre yarı yarıya oyuncu var bile diyebilirim.
1 hafta geçti ve hala kasacak slot bulunmuyor oyunda. Playerın azaldığını nereden gördünüz. Buna bakabileceğimiz bir sayaç varsa paylaşın

_jAkz_

Üye
1 hafta geçti ve hala kasacak slot bulunmuyor oyunda. Playerın azaldığını nereden gördünüz. Buna bakabileceğimiz bir sayaç varsa paylaşın
Kasacak slot bulamama sebebin oyunda makronun yaygın olmasından mütevellit afk kasan insanlar. Hayır herhangi bir sayaç mevcut değil. 15.04.2022 22:10 tarihinde oyuna başlayan biri olarak o gün gördüğüm ve bugün gördüğüm userları karşılaştırıyorum diyelim.

Deasis

Üye
Kasacak slot bulamama sebebin oyunda makronun yaygın olmasından mütevellit afk kasan insanlar. Hayır herhangi bir sayaç mevcut değil. 15.04.2022 22:10 tarihinde oyuna başlayan biri olarak o gün gördüğüm ve bugün gördüğüm userları karşılaştırıyorum diyelim.
Doğrudur dostum bir şey diyemem. Yine de bu gün 2022 yılında çıkan bir MMORPG'ye göre yeterli player mevcut. Yönetim, oyunculardan gelen ufak tefek talep ve şikayetleri göz önünde bulundurursa oyun devamlı olabilir

_jAkz_

Üye
Doğrudur dostum bir şey diyemem. Yine de bu gün 2022 yılında çıkan bir MMORPG'ye göre yeterli player mevcut. Yönetim, oyunculardan gelen ufak tefek talep ve şikayetleri göz önünde bulundurursa oyun devamlı olabilir
Zaten oynanmayacak kadar oyuncu düştü demedim. 2022 yılında cıkan bir MMORPG'ye göre gerçekten iyi oyuncu mevcut peki oyun şu buglar ve yönetimin ilgisizliğini göz önüne aldığımızda 2022 yılında oynanacak bir MMORPG mi bu?

Delucia

Üye
Oyunda kasacak slot bulamamanın sebebi çok oyuncu olması değil slot yetersizliği eğer yeni kasan varmı diye bakmak istersen dorion a git gözle görülür bir şekilde azaldı

samess

Üye
Bence de user azaldı, ilk hafta 13-15 tane sw oluyordu şu an Max 8-9 görüyorum, şu knight tayfa yamyamlık peşinde olmasa bir de yönetim az globale çalışsa harika olabilirdi bilmiyorum sanki sadece ko dan oyuncu almak gibi bir hedef var gibi görünüyor dert buysa söylesinler de hayatımıza devam edelim yamyamlarla devam etsinler.

Deasis

Üye
Zaten oynanmayacak kadar oyuncu düştü demedim. 2022 yılında cıkan bir MMORPG'ye göre gerçekten iyi oyuncu mevcut peki oyun şu buglar ve yönetimin ilgisizliğini göz önüne aldığımızda 2022 yılında oynanacak bir MMORPG mi bu?
Yönetimin sessizliği ilginç gerçekten en azından bir açıklama yapılabilirdi. Ama piyasada malum oyunlardan sonra o kadar büyük bir MMORPG boşluğu oluştu ki şuan bu oyunun playerının bitmesi 1 2 aydan daha fazla sürecektir. Yönetim de o sürede kendini toplayabilir diye düşünüyorum. Ben kendi adıma konuşursam en fazla 2 ay bu şekilde beklentilerle oyuna devam ederim. 2 ay sonra artık beklentiler gerçekleşmediyse yapacak bir şey kalmıyor

jaunbae

Üye
Kendi görüşüme göre level sistemi fena değil, ne kolay ne zor. p2w konusunda kesinlikle sana katılmıyorum, oyunun p2w ile yakından uzaktan alakası yok. Makro ve solo oyunculuk konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.

Santorini90

Üye
Solo keyfim var ama kanser ediyor solo çok zor potlar çok pahalı bir sürü dengesizlik var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt