Rise Online Mobile

NOYAN

Üye
Rise Online World kendisi dahi açılmadan Mobile hayali kurmak açıkçası saçmalık biliyorum ama yıllardır MMORPG oyunları oynarım yani ne var ne yok oynadım en büyük çektiğim sıkıntı da bu oyunlardaki karakterlerimi uzaktan kontrol etme isteğidir. Hepimizin işi var gücü var her daim bilgisayar başında duramıyoruz ama aynı zamanda bilgisayar kapalı durmasın karakterler kasmaya devam etsin istiyor ve bilgisayarı açık bırakıp gidiyoruz.

Rise Online Mobile uygulaması ve özellikleri;

• Uzaktan karakterin HP, MP, repair durumu vb. özellikleri kontrol edilmesi
  • Inventory kontrolü sağlanıp kolayca satış yapılması
  • Parti durumu

benim aklıma gelenler bunlar bu uygulama da başka ne özellik olmasını istediniz?

Siyah34

Üye
Sanki böyle bir konuşma var idi burhan beyin yayında söyledi.

shady19071907

Üye
Hemen geleceğini sanmıyorum ama güzel olur. 1. yıldan sonra yaparlar böyle bir şeyi

DarugaR

Üye
Teamwiewer programı bu konuda işimizi göreceğini düşünuyorum çok gelişme gösterdi program ve adı lazım olmayan oyunda dahi kontrol sağlayabildiysek bu oyunda da sağlayabiliriz ancak oyun geliştiricileri sadece rise online a özel uygulama geliştirme düşüncesine girer ise çok iyi olur

anil

Üye
Bu oyunu hep malum oyun gibi düşünüyorsunuz fakat Rise Online'da "ölümcül" bir level kasma sistemi olmayacak. Haliyle uzaktan bağlantı gibi şeylere ihtiyaç duymadan, herkesin ferah ferah boş vaktinde kasıp oyundan keyif alabileceğini düşünüyorum. Pazar sistemi için diyorsanız, zaten onun da alternatifi olacak ve eşyaları kaydedip satabileceğiz.

NOYAN

Üye
Bu oyunu hep malum oyun gibi düşünüyorsunuz fakat Rise Online'da "ölümcül" bir level kasma sistemi olmayacak. Haliyle uzaktan bağlantı gibi şeylere ihtiyaç duymadan, herkesin ferah ferah boş vaktinde kasıp oyundan keyif alabileceğini düşünüyorum. Pazar sistemi için diyorsanız, zaten onun da alternatifi olacak ve eşyaları kaydedip satabileceğiz.
Benim bildiğim kadarıyla da son seviyeye kadar görevle olmayacak çünkü MMORPG oyunların en büyük özelliği Farm yapmaktır senin anladığın sistemin bana göre çok keyif vereceğini sanmıyorum :)

TearFall

Üye
Arkadaşlar Unutmayın, Oyun Unreal Engine 4 Game Engine ile geliştirildi. Mobile versiyon uğraş gerektirse de yapılmayacak bir durum değil.

May Payne

Üye
Petlerin ve bineklerin uzaktan bakımları da olmalı. Yemleri, suları da verilmeli.

anil

Üye
Benim bildiğim kadarıyla da son seviyeye kadar görevle olmayacak çünkü MMORPG oyunların en büyük özelliği Farm yapmaktır senin anladığın sistemin bana göre çok keyif vereceğini sanmıyorum :)
Sana vermeyebilir tabii ama dediğim sistem en çok oynanan iki Mmorpg WOW ve ESO'da mevcut. Yani genel kitleler tarafından daha çok tercih ediliyor. Son seviyeye kadar görevle gidilmeyecek evet ama ona yakın bir seviyeye gelinecegi söylendi. Yani Knight gibi sabah akşam, 7-24 kas kas kas mantığı yok. Şimdi diyince böyle aklıma geldi ama, sahiden o sistemden keyif alan var mıydı?

BelaOkuyan

Üye
bunu discordda dile getirmiştim, oyun ue ile yazıldığı için mobil portuna uygun. mobilde tam oyun deneyimi değilde trade, clan işleri, kontol, muhabbet niyetine mobile den girip işlerimizi halledebiliriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt