PhenomenonTv
Üye

solo okçu ile bir kaç farm slotu denedim iyi seyierler
dostum kusura bakma videonun tamamını izleyemedim yoğunluğumdan dolayı,bu takıları protean kingdom da dreadlardan da düşürebilirsin darlanma riski gereksiz şuanlık cz dropları için kafan rahat olursolo okçu ile bir kaç farm slotu denedim iyi seyierler
bende onun arayışı içerisindeyimoyunda farm mı kaldı ki
bilgilendirme için teşekkür ederim yeni yeni farm atmaya başladım charı kasmakla uğraşıyordum teşekkürlerdostum kusura bakma videonun tamamını izleyemedim yoğunluğumdan dolayı,bu takıları protean kingdom da dreadlardan da düşürebilirsin darlanma riski gereksiz şuanlık cz dropları için kafan rahat olur
evet aslında farm yapmak zor biraz ancak yakın bi süre de yeni bir video atacağım. çokta kötü kasmadım tabi kolayda değil ve çok pot harcıyoruz pot masrafı göz ardı edilemezTüm droplar çok düşmüş durumda. İlk başlarda farmlayanlar iyi toplantı şuan hiç bir şey düşmüyor. Bir süre sonra düzeltileceğini düşünüyorum
yarın yeni video ekleyeceğim kar yaptım diyebilirim ama tabi zengin edecek kadar cok değiloyunda solo farm atıp kaar elde etmek imkansıza yakın 53 lwl mob 700 vuruyor bu normal birşey değil
bu konuda %100 hak veriyorum ve farm biraz kumara döndü gibiFarmı olabildiğince kıstılar itemler değerlendi.
o bildiğim kadarı ile henüz aktif olmadıLütfen birisi söylesin. Şu çantanın 2 ve 3. Slotlari nasıl açılıyor.
teşekkürler beğenmenize sevindimgüzel video eline sağlık
bulursan bana da haber ver .dbende onun arayışı içerisindeyim![]()