Otchiwa'nın hikayesini de çok güzel seslendirebilirsin aslında.Ne desem bilemedim, tarafsız kalayım en iyisi.
İki kelimeyi bir araya getiremeyip yalan sıkan, başkalarına göre yaşayıp karar veren, birilerinin idamesiyle yayıncılığını sürdüren kişilikleri izleyip ifrit olacağıma seni dinlediğim de şeffaflığı hissederim. Mert ve doğal bir abimizsin saygı duyuyorum.. Sen devam et doğru yoldasın sana yakışıyor diğerleri zaten kaldıramaz bu yolu...Forumda takipçilerim olduğunu da sayenizde öğreniyorum.
Sakal olayına güldüm. Sakal; aldı başını gitti, uzadıkça uzadı, kaybolan geçmişimi hatırlatıyor.
Otchiwa'nın hikayesini de çok güzel seslendirebilirsin aslında.
Kesinlikle Otchiwayı senden duymak isteriz @P-Pro TVSanırım, itemları çalındığı için durumu protesto edip hakkını arayan kimse. Bu videoları hazırlamak kolay değil, ciddi vakit istiyor. Fırsatım olduğunda ilgilenebilirim, ama o da bir ihtimal.
Her şeyden önce, Otchiwa hakkında tüm bilgiye vakıf olmam icap eder... Cinsiyetinden tut-yaşadığı tüm bu sürece kadar. Hala hayatta mı? Yaşı kaç vb. bütün detaylara hakimseniz; o gün gelir ve ben de bu bölümü yaparsam, konuyu bilen kişilere yani sizlere danışır, ayrıntıları öğrenirim.
Senin içeriklerin gerçekten kaliteli, bir sürü hiç içerik üretemeyen insanlar takip ediliyor. Sen içeriklerinle bu Toplulukta devamlı yer almalısın, bence çok hızlı bir ivme ile iyi yerlere gelir kanalın.Ne desem bilemedim, tarafsız kalayım en iyisi.