Rise Online: Ölülerin Senfonisi (+18)

bOgaC

Üye
Uzun zamandır P-pro TV yi bende takip ediyorum. Seslendirmeleriyle paylaşımlarıyla doğru bir işe imza attığını düşünüyorum. En azından ortak yanımız var oda benim gibi sakalı seviyor :D

bOgaC

Üye
Forumda takipçilerim olduğunu da sayenizde öğreniyorum.

Sakal olayına güldüm. :D Sakal; aldı başını gitti, uzadıkça uzadı, kaybolan geçmişimi hatırlatıyor. :D
İki kelimeyi bir araya getiremeyip yalan sıkan, başkalarına göre yaşayıp karar veren, birilerinin idamesiyle yayıncılığını sürdüren kişilikleri izleyip ifrit olacağıma seni dinlediğim de şeffaflığı hissederim. Mert ve doğal bir abimizsin saygı duyuyorum..:) Sen devam et doğru yoldasın sana yakışıyor diğerleri zaten kaldıramaz bu yolu...:D
Uzuzn zamandır sakalımı kesmiyorum ve beyazlıkları gördüğümden beri ölümü ve dediğin gibi geçmişimin aktığını hissettim..

LyneX

Üye
Otchiwa'nın hikayesini de çok güzel seslendirebilirsin aslında.
Sanırım, itemları çalındığı için durumu protesto edip hakkını arayan kimse. Bu videoları hazırlamak kolay değil, ciddi vakit istiyor. Fırsatım olduğunda ilgilenebilirim, ama o da bir ihtimal.

Her şeyden önce, Otchiwa hakkında tüm bilgiye vakıf olmam icap eder... Cinsiyetinden tut-yaşadığı tüm bu sürece kadar. Hala hayatta mı? Yaşı kaç vb. bütün detaylara hakimseniz; o gün gelir ve ben de bu bölümü yaparsam, konuyu bilen kişilere yani sizlere danışır, ayrıntıları öğrenirim.
Kesinlikle Otchiwayı senden duymak isteriz @P-Pro TV

Bir kaç bilgi paylaşayım istedim bunların dışında Forumlardan ve youtubeda bir çok bilgi var otchiwa hakkında.

Otchiwanın hesabının çalınamdan önce ki KO forumuna açtığı orjinal konusu (OTP yi kuramadığından bahsediyor) : https://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?112706-activation-ICS-Service-failed

Burada ise hesabı çalındıktan sonra forumda açtığı konu ticket gönderdiğinden ve yardım talebinden bahsediyor : https://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?112706-activation-ICS-Service-failed

JohnPlane

Üye
Ne desem bilemedim, tarafsız kalayım en iyisi. :)
Senin içeriklerin gerçekten kaliteli, bir sürü hiç içerik üretemeyen insanlar takip ediliyor. Sen içeriklerinle bu Toplulukta devamlı yer almalısın, bence çok hızlı bir ivme ile iyi yerlere gelir kanalın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt