Rise online pc gereksinimleri

ademkaya2023

Üye
Beyler rise online icin pc alicam min gereksinimlerde biraz tuzlu geldi daha dusuk pclerdede oynaniyomus uygun fiyata rise online acabilecegim 5000 6000 bandinda masaustu pc varmi yazabilirseniz

:JonSnow:

Üye
Minimum sistem gereksinimlerinde belirtilen parçaların sıfırı üretilmediği ve satılmadığı için kinci el bilgisayar pazarına yönelebilirsiniz.

Son düzenleme:

Jacques

Üye
Kanka aldığın bilgisayar zaten 300 dolarlık bilgisayar kısıp 200 dolarlık bilgisayar alıncada 3te1 performans farkı oluyor.

greendaybeykoz

Üye
Bir oyunda minimum sistem özelliklerine bakarak sistem dizilmez.
Önerilen sistem özelliklerine bakın ve buna uygun veya yakın parçalar dizmeye çalışın.
Şuan özellikle çevrenizde bulabilirseniz güvenilir insanlardan alacağınız parçalarda 2. el daha uygun olur.
Kendimden örnek vereyim am4 athlon 950 x4 işlemci 12gb ram ve gtx 660 ile high da sadece gölge ve anti aliasing low a çekerek 40 fpsleri görüyorum,
lakin bende işlemcimi kasıyor ve anlık fps 0 a inip tekrardan çıkıyor.
PK çıktığımda nasıl olucak bende bilmiyorum adama ne diyeceğim abi dondu mu :)

ademkaya2023

Üye
Bir oyunda minimum sistem özelliklerine bakarak sistem dizilmez.
Önerilen sistem özelliklerine bakın ve buna uygun veya yakın parçalar dizmeye çalışın.
Şuan özellikle çevrenizde bulabilirseniz güvenilir insanlardan alacağınız parçalarda 2. el daha uygun olur.
Kendimden örnek vereyim am4 athlon 950 x4 işlemci 12gb ram ve gtx 660 ile high da sadece gölge ve anti aliasing low a çekerek 40 fpsleri görüyorum,
lakin bende işlemcimi kasıyor ve anlık fps 0 a inip tekrardan çıkıyor.
PK çıktığımda nasıl olucak bende bilmiyorum adama ne diyeceğim abi dondu mu :)
İntel core i7 yazilmis i5de performans zorluyomu

cRuuu

Üye
şöyle 8 k ya falan oyunu rahat oynatabilcek bi sistem yazabilcek varmı arkadaşım başlamak istiyor bütçesi 8k / benim sistem aşırı yüksek kalıyor fazla anlamadığım için de yardım edemıyorum cocuğa

burakbasturk

Üye
ben ekran kartı olmadan oynuyorum, işlemcinin ekran kartı ile ryzen 3400g pro

ademkaya2023

Üye
şöyle 8 k ya falan oyunu rahat oynatabilcek bi sistem yazabilcek varmı arkadaşım başlamak istiyor bütçesi 8k / benim sistem aşırı yüksek kalıyor fazla anlamadığım için de yardım edemıyorum cocuğa
Dostum ben arastirdim 16ram 4gb ekran karti i5 aciyo gayet iyi sifirlari 7k bandinda 6500flnda var kalitesi tartisilir ama arastirmaya devam bi abi kasayla monitor veriyo 5kya 2.elde alabilirim bilemiyom

platoon0x

Üye
Sana en ucuz yolu soyledim ozmn 7 8k bayilcan pc alcN
yani ben göz kanatmayacak ayarlarda güzel fps alacak şekilde "en ucuz, sıfır" pc lere baktım "çalıştırsın yeter" mantığıyla bakarsak bunu 2. el sistemlerle filan daha aşağılara çekebilirsin ama oyun deneyimin ne derece zevkli olur onu bilmem, ayrıca 7000 tl nin karşılığı ne yazık ki bu kadar..

1653464691143.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt