Rise online Solo oyuncu düşmanı.

Atom0619

Üye
Solo farm atılabilecek 2 3 slot var yada yok. Slotların Dropları çok düşük. Size şuanda en önemli şeyi söylüyorum iyi dinleyin. Reapar stormbringer vsvs.. normal de high class olup moblardan düşen itemler şuanda uniq olup bosslardan düşüyor. Solo oyuncu ne farm yapabılır ne boss kesebilir ne kendi karakterini doğru düzgün geliştirebilir. Bu oyunu oynayanların bence çoğunluğu +30 yaş işi gücü olan evli barklı insanlar evlerine geldiklerinde biraz olsun kafa dağıtmak için farm yapıp eğlenmek istiyorlar ama siz yetkililer solo oyuncuları dışladınız ve oyun yeni açılmasına rağmen büyük bir kitleyi kaybetmeye başladınız. Yakın da hep aynı nickleri görerek oyun oynanıcak balinaların itemleri olucak diğerleri bakıcak elbet onlar da bırakıcak. Alfalarda betalarda oynadığımız oyun başka şuan oynadığımız oyun çok başka. Yetkililere soruyorum ne bu solo oyunculara gareziniz ? Sizler demediniz mi solo oyuncular ve takım ile oynayanlar eşit olacak.
Hani verdiğiniz o sözler ?

Earlend

Üye
mage ne bok yesın kanka mageyı bı anda bu kadar dusurebılırdıler oyundan farmınıda gectım staf skılı kadar sacma bı bok yok 65 kastık 42 stafından 25 40 damage fazla vuruyor bos felan kesemıyoruz o ayrı bı konu 3 warıyor 1 prı kesıyor bız ızlıyoruz sesımızı duyun yetkililer

Atom0619

Üye
mage ne bok yesın kanka mageyı bı anda bu kadar dusurebılırdıler oyundan farmınıda gectım staf skılı kadar sacma bı bok yok 65 kastık 42 stafından 25 40 damage fazla vuruyor bos felan kesemıyoruz o ayrı bı konu 3 warıyor 1 prı kesıyor bız ızlıyoruz sesımızı duyun yetkililerka

mage ne bok yesın kanka mageyı bı anda bu kadar dusurebılırdıler oyundan farmınıda gectım staf skılı kadar sacma bı bok yok 65 kastık 42 stafından 25 40 damage fazla vuruyor bos felan kesemıyoruz o ayrı bı konu 3 warıyor 1 prı kesıyor bız ızlıyoruz sesımızı duyun yetkililer
knk çok haklısın yetkililer eminim bu yazdıklarımızı okuyorlar ama takmıyorlar :D

Independent

Üye
Solo farm atılabilecek 2 3 slot var yada yok. Slotların Dropları çok düşük. Size şuanda en önemli şeyi söylüyorum iyi dinleyin. Reapar stormbringer vsvs.. normal de high class olup moblardan düşen itemler şuanda uniq olup bosslardan düşüyor. Solo oyuncu ne farm yapabılır ne boss kesebilir ne kendi karakterini doğru düzgün geliştirebilir. Bu oyunu oynayanların bence çoğunluğu +30 yaş işi gücü olan evli barklı insanlar evlerine geldiklerinde biraz olsun kafa dağıtmak için farm yapıp eğlenmek istiyorlar ama siz yetkililer solo oyuncuları dışladınız ve oyun yeni açılmasına rağmen büyük bir kitleyi kaybetmeye başladınız. Yakın da hep aynı nickleri görerek oyun oynanıcak balinaların itemleri olucak diğerleri bakıcak elbet onlar da bırakıcak. Alfalarda betalarda oynadığımız oyun başka şuan oynadığımız oyun çok başka. Yetkililere soruyorum ne bu solo oyunculara gareziniz ? Sizler demediniz mi solo oyuncular ve takım ile oynayanlar eşit olacak.
Hani verdiğiniz o sözler ?
Solo bp olarak dw haritasinin bir cok yerinde farm yapabiliyorum.

amaravolchkova

Üye
Tek sıkıntı görevlerin az exp veriyor olması. Aslında solo veya ekip oyunculara hiçbir garezleri yok diğer oyunda sadece görevleri vererek insanlar belirli bir seviyeye gelebiliyordu ama burada maalesef öyle değil.

Atom0619

Üye
Solo bp olarak dw haritasinin bir cok yerinde farm yapabiliyorum.
ne yapıyon kanka black mummy. poison rock. dread cyc. eeee ne verıyor bunlar sana droplar düştü? adamlar takım halinde 1 saat undead king kesiyor. senın aldığının 10 mislini alıyorlar.

Marceline

Üye
Çok temel şeylerde hata ile karşılaşmak ve bunu hala hala hala düzeltmemek büyük başarı :D

mecocuk

Üye
ekip bulmak zor değil solo oyuncu diye bir ayrım yapmak saçma geliyor bana.

platoon0x

Üye
farmda olay sadece solonun birşeyler elde edememesi değil, dün clanda tam "2 saat" makine gibi dv de archdemon döndük, şimdi bu mob kağıt üzerinde oyunun en sağlam mobu ve dv haritasında kesiyoruz, 2 saatte nasıl 2 tane epik sc 1 tane çöp epik item dışında eşya atmaz? oyuna hiç item girmediği için, girenler de +4 e +5 e cayır cayır yandığı için saçma sapan bir piyasa oluştu

gold2123

Üye
Doğru soloyum 60 lvlim rogue, solo farm yapabileceğim mob yok bende exp kasmayi biraktim balıkcilik kasiyorum keske en bastan meslek kassaydim.

Adv3NN

Üye
bol scroll atabılır hale getirebilir bazı solo moblar pot masraflarını karşılar insanların

ALPDADAS

Üye
Solo oynamanın zorluğu hakkında ki yorumlarınıza katılıyorum. Umarım düzeltilir. Yada zindanlardan bu açığı kapatacağımız bir sistem olur.

Toxic

Üye
Ya nolur şu solo oyuncuyum ayağında takılan tiplerin chatlerini bloklayın kimseye yazı yazamasınlar ticaret de yapmasın bunlar zaten sololar party de kuramasınlar.
Bunlara özel haritalar yapın takılsınlar orada sadece pk da diğer oyuncularla oynayabilsinler ama kafalarında SOLO yazsın bunların bilelim ki ona göre muamele yapalım.

-Arkadaşım chat kısmın var yaz party ara merak etme yine kendi kendine içinden de ki ben soloyum ben soloyum ben soloyum xd
-Oyuncuların party kurdugu veya aradığı bir sekme var gir oraya lwl ine zevkine uygun pt kur veya birisine gir ve yine merak etme arkadaşım sen solosun evet.
-Bir de nolur kafatasının içinde ki şeyi kullan ister beyin de ister fikir de ister düşünce de orasını senin özgür iradene bırakıyorum

Nikniyme

Üye
Ya nolur şu solo oyuncuyum ayağında takılan tiplerin chatlerini bloklayın kimseye yazı yazamasınlar ticaret de yapmasın bunlar zaten sololar party de kuramasınlar.
Bunlara özel haritalar yapın takılsınlar orada sadece pk da diğer oyuncularla oynayabilsinler ama kafalarında SOLO yazsın bunların bilelim ki ona göre muamele yapalım.

-Arkadaşım chat kısmın var yaz party ara merak etme yine kendi kendine içinden de ki ben soloyum ben soloyum ben soloyum xd
-Oyuncuların party kurdugu veya aradığı bir sekme var gir oraya lwl ine zevkine uygun pt kur veya birisine gir ve yine merak etme arkadaşım sen solosun evet.
-Bir de nolur kafatasının içinde ki şeyi kullan ister beyin de ister fikir de ister düşünce de orasını senin özgür iradene bırakıyorum
SOLO kelimesinin anlamı verdiğin cevaplarla o kadar çelişiyor ki, forum adının hakkını vermek için yorum yaptığını düşündüm.

lobolop

Üye

Chati bloklandıktan sonra bu adam nasıl chat e yazacak :D Git bi dışarı hava al istersen çok takılma pc başında. Görev yapabilmek için instance instance dolaşıp aynı görevi yapan insan bulamadım. Bi insan bu oyuna solo başlar sonra arkadaş edinir ve gruplaşır. Bu görevleri yapamayıp karakterini geliştiremediği için arkadaş edinecek seviyede karakter kasamaz. 50 levelda görev yapmak için sc basmak zorunda kaldığın sistem iyi bir sistem değildir.

Marceline

Üye
Şu arkadaşı da yok sayıp rahatlayım nick'inin hakkını fazlasıyla veriyor maşAllah :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt