Rise online Solo oyuncu düşmanı.

unchained

Üye
Ya nolur şu solo oyuncuyum ayağında takılan tiplerin chatlerini bloklayın kimseye yazı yazamasınlar ticaret de yapmasın bunlar zaten sololar party de kuramasınlar.
Bunlara özel haritalar yapın takılsınlar orada sadece pk da diğer oyuncularla oynayabilsinler ama kafalarında SOLO yazsın bunların bilelim ki ona göre muamele yapalım.

-Arkadaşım chat kısmın var yaz party ara merak etme yine kendi kendine içinden de ki ben soloyum ben soloyum ben soloyum xd
-Oyuncuların party kurdugu veya aradığı bir sekme var gir oraya lwl ine zevkine uygun pt kur veya birisine gir ve yine merak etme arkadaşım sen solosun evet.
-Bir de nolur kafatasının içinde ki şeyi kullan ister beyin de ister fikir de ister düşünce de orasını senin özgür iradene bırakıyorum
Tamamdir toxic bey

Tengrikut

Üye
mino balta çıkan cyclops slotlarını gezdim tüm camplar dolu tek kişi- solo mage rogue warrior priest her sınıf var hiçbirisi de boş değil 60lvl 1 kişi vardı diğerlerinin hiçbiri 60level değillerdi. :)

Toxic

Üye
SOLO kelimesinin anlamı verdiğin cevaplarla o kadar çelişiyor ki, forum adının hakkını vermek için yorum yaptığını düşündüm.
Anlatsana kanka solo ne demek :D chat e yazmayan party kurmayan ve girmeyen solo dümdüz koşup moba vuran :d im solooo. Solo tüm bosları kesme kardeşim bize acı bize de boss bırak olur mu xdasdasd
Chati bloklandıktan sonra bu adam nasıl chat e yazacak :D Git bi dışarı hava al istersen çok takılma pc başında. Görev yapabilmek için instance instance dolaşıp aynı görevi yapan insan bulamadım. Bi insan bu oyuna solo başlar sonra arkadaş edinir ve gruplaşır. Bu görevleri yapamayıp karakterini geliştiremediği için arkadaş edinecek seviyede karakter kasamaz. 50 levelda görev yapmak için sc basmak zorunda kaldığın sistem iyi bir sistem değildir.
Chat i niye blok yiyor ? Beyni bloke yemediği sürece insanlara pt atabilir veya pt lere girebilir :) görevlerini yaparken seninle birlikte koşan bir sürü adam var herhangi bir görevde bir party e girdiğin zaman seni diğer map e geçirmeye yetiyor zaten. Sen diğer map e geçince söyle devamını o zaman anlatim knka hepsini bir anda yüklemeyelim sana :)

Toxic

Üye
mino balta çıkan cyclops slotlarını gezdim tüm camplar dolu tek kişi- solo mage rogue warrior priest her sınıf var hiçbirisi de boş değil 60lvl 1 kişi vardı diğerlerinin hiçbiri 60level değillerdi. :)
Ya sus söyleme solo demek 10 tane mob a tek başına dalan demek söyleme soloların gururu incinir :)

Laragon

Üye
Bir oyunun party temelli olmasını anlıyorum. Mesela Lost Ark grup temelli denebilir ama adamlar gerçekten işlevsel party arama sistemi kurmuşlar. Bir kişiye de mesaj atmadan onlarca ptye girdim çıktım. Beğendiklerimizle ekip olduk. Ay sonunda kendi ekibimizi sıfırdan kurduk. Rise Online oynamak demek benim gibi oyuncular çok zor. Yani bir grubun yanına gidip "sa yer var mı" yazmak istemiyorum, bana göre değil. Bir slotun başında saatlerce sıra beklemek istemiyorum. PT yi öncesinde kursam bile yer kavgası yapmak istemiyorum.

Arkadaşlar oynama o zaman diyecek biliyorum ama eleştiri yapıyoruz yani, ben gidince oyun harika olmayacak :) Yıl 2022, kasılmaya başlamak için saatler harcamak çok ama çok saçma.

Toxic

Üye
Bir oyunun party temelli olmasını anlıyorum. Mesela Lost Ark grup temelli denebilir ama adamlar gerçekten işlevsel party arama sistemi kurmuşlar. Bir kişiye de mesaj atmadan onlarca ptye girdim çıktım. Beğendiklerimizle ekip olduk. Ay sonunda kendi ekibimizi sıfırdan kurduk. Rise Online oynamak demek benim gibi oyuncular çok zor. Yani bir grubun yanına gidip "sa yer var mı" yazmak istemiyorum, bana göre değil. Bir slotun başında saatlerce sıra beklemek istemiyorum. PT yi öncesinde kursam bile yer kavgası yapmak istemiyorum.

Arkadaşlar oynama o zaman diyecek biliyorum ama eleştiri yapıyoruz yani, ben gidince oyun harika olmayacak :) Yıl 2022, kasılmaya başlamak için saatler harcamak çok ama çok saçma.
Slotları gez , gezerken pt liderlerine class ın ve lwl ini yaz , bunu bütün slotlara yap exp ayırt etmeksizin. en geç 1 saate 1 tanesi dönüş yapıyor.
Ama burada şöyle bir problem var. Ben 1 okçu 1 priest full warrior alıyorum partiye . Yani gelen çoğu okçunun pm ini direk kapatıyorum :) veya kimisi 1 adet mage alıyor staff vursun diye. Yani bazı slotlara mageler çok şanslı diğer slotlarda warriorlar falan :) Bu dediğimi dene sonra tekrar gel ve yorumunu paylaş. Camplar arası pm atılabilmektedir bu arada

Laragon

Üye
Slotları gez , gezerken pt liderlerine class ın ve lwl ini yaz , bunu bütün slotlara yap exp ayırt etmeksizin. en geç 1 saate 1 tanesi dönüş yapıyor.
Ama burada şöyle bir problem var. Ben 1 okçu 1 priest full warrior alıyorum partiye . Yani gelen çoğu okçunun pm ini direk kapatıyorum :) veya kimisi 1 adet mage alıyor staff vursun diye. Yani bazı slotlara mageler çok şanslı diğer slotlarda warriorlar falan :) Bu dediğimi dene sonra tekrar gel ve yorumunu paylaş. Camplar arası pm atılabilmektedir bu arada
İşte bu işlem kasılmak için 1 saat harcamama neden oluyor zaten. Yıl 2022 diye ağlamamın nedeni de bu, bu zamanda party gerektiren oyun yapıyorsan gerçekten mantıklı çalışan bir grup arama sistemi yapman lazım. O işi de ben yapacaksam... Bunun bir tık ötesi, oyunda sorun yok 8 kişi bul gel demeye çıkar. Tabi oyunu oynamak zorunlu değil, çıkar gideriz. Yeni açılan mmorpgleri denemek adettendir :)

Marceline

Üye
Bu akşam şöyle bir oracleyi gezmiş arkadaş her kanalda proteanda 3 slottan genelde 2 si boşmuş diğer slotları bilmiyorum.

poxime

Üye
sen daha solo oynamak ne demek onu algılayamamışsın hala nasıl party bulunacağından bahsediyor adam :) Arkadaşım solo oynamak demek tek başına oynamak expi tek başına farmı tek başına kasmak istemektir. solo oynamak demek oyuna tek başına başlayıp ekip party bulamamk değil bunları tercih etmiyor olmak demek. Party ve ekiple oynamak nasıl bir seçenekse solo oynamakta öyle bir seçenek. bütün mmorpg oyunlar bunu düşünerek hareket ediyor. KO gibi bir kaç dandik düzen oyunlar hariç. 2022 de çıkan bir oyunda bu alternatifin vaad edilip diğer vasat oyunlardan bile daha kötü performans göstermelerinden millet yakınıyor.

Toxic

Üye
sen daha solo oynamak ne demek onu algılayamamışsın hala nasıl party bulunacağından bahsediyor adam :) Arkadaşım solo oynamak demek tek başına oynamak expi tek başına farmı tek başına kasmak istemektir. solo oynamak demek oyuna tek başına başlayıp ekip party bulamamk değil bunları tercih etmiyor olmak demek. Party ve ekiple oynamak nasıl bir seçenekse solo oynamakta öyle bir seçenek. bütün mmorpg oyunlar bunu düşünerek hareket ediyor. KO gibi bir kaç dandik düzen oyunlar hariç. 2022 de çıkan bir oyunda bu alternatifin vaad edilip diğer vasat oyunlardan bile daha kötü performans göstermelerinden millet yakınıyor.
Tek başına oynayacaksa kesebildiği toplu slotları dönecek ağlayıp zırlayıp yüksek mobları kesmeyi istemeyecek. Lwl de geri kaldı mı zırlamayacak. boss u kesemediği zaman zırlamayacak. Pk yı oyuna para bayılabiliyorsa galerici falana kısmen zevk alarak yapabilir. chat e yazı bile yazmayacak anladın mı :D yani saçma sapan konuşup bir de kendiniz haklı sanmanız oldukca hastalıklı bir durum. Mario oyna kanka o solo oynanıyor

Toxic

Üye
İşte bu işlem kasılmak için 1 saat harcamama neden oluyor zaten. Yıl 2022 diye ağlamamın nedeni de bu, bu zamanda party gerektiren oyun yapıyorsan gerçekten mantıklı çalışan bir grup arama sistemi yapman lazım. O işi de ben yapacaksam... Bunun bir tık ötesi, oyunda sorun yok 8 kişi bul gel demeye çıkar. Tabi oyunu oynamak zorunlu değil, çıkar gideriz. Yeni açılan mmorpgleri denemek adettendir :)
İnan bana bu kadar tantanaya gerek yok oyunun ne olduğunu ko dan geldiğiniz için biliyorsunuz azıcık zora gelince hemen mızıkçılık yapacaksanız niye başladınız ?
Oyun basit hiç arkadaş gurubun olmasın zaten oyunda herkes kasılmaya odaklandığı için party dışında kalman imkansız o party olmadıysa başka slotu dene buraya gelip yaw bon kosomoyorom yaw diyince sorunun çözülmeyecek use your brain dostum

lobolop

Üye
Anlatsana kanka solo ne demek :D chat e yazmayan party kurmayan ve girmeyen solo dümdüz koşup moba vuran :d im solooo. Solo tüm bosları kesme kardeşim bize acı bize de boss bırak olur mu xdasdasd

Chat i niye blok yiyor ? Beyni bloke yemediği sürece insanlara pt atabilir veya pt lere girebilir :) görevlerini yaparken seninle birlikte koşan bir sürü adam var herhangi bir görevde bir party e girdiğin zaman seni diğer map e geçirmeye yetiyor zaten. Sen diğer map e geçince söyle devamını o zaman anlatim knka hepsini bir anda yüklemeyelim sana :)
Sana cevap verecek kadar zekan olduğunu düşünmüyorum sen haklısın okey en iyisi sensin.

Toxic

Üye
Sana cevap verecek kadar zekan olduğunu düşünmüyorum sen haklısın okey en iyisi sensin.
Sen oyunda hangi mob da hangi klas ile hangi level de takıldın anlatsana hep birlikte bi taraflarımızı açıp gülelim . tek gülünce kendimi kötü hissediyorum. Aydınlat bizi haklıysan yetkililr utanır zaten lanet olsun nasıl olduda bu mob u tek kesilecek hale getirmedik diye içerlerler.

Toxic

Üye
Oyunda worm bile daha 1 lwl de toplu duruyor 1 lwl de bile tek başına aynı anda 10 mob kesemiyorsun oyun sana burada fikir veriyor ama işte neyse

Laragon

Üye
İnan bana bu kadar tantanaya gerek yok oyunun ne olduğunu ko dan geldiğiniz için biliyorsunuz azıcık zora gelince hemen mızıkçılık yapacaksanız niye başladınız ?
Oyun basit hiç arkadaş gurubun olmasın zaten oyunda herkes kasılmaya odaklandığı için party dışında kalman imkansız o party olmadıysa başka slotu dene buraya gelip yaw bon kosomoyorom yaw diyince sorunun çözülmeyecek use your brain dostum
Knight Onlinedan gelmedim, beynimi kullanmam gerektiği konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler. Yani sizin gibi insanların oynadığı oyunlara girmek bile suç olmuş artık. Kendi çöplüğünüzde boğulmuşsunuz, yeni bir kokuşmuş çöp gelince de hemen başına üşüşüyorsunuz. İşim gereği her oyunu deniyorum, içine giriyorum. Tapındığınız oyun hakkında tek söylediğim şu, yıl 2022 olmuş ben pt aramakla uğraşmamalıyım. 30 yıl önce çıkan oyunu bebek adımıyla ileri taşımak çok zor değil. Kafamın üstüne parti arıyor yazısı koymak yerine, oto parti buldurmak gerçekten çok zor değil.

Bu insanlar foruma gelip, tek başımıza oynayamıyoruz yazamayacaklar mı ya gerçekten? Eğleniyorsanız gidin oynayın arkadaş. Bırakın, insanlar fikirlerini yazsın. Ben ağlaya, zırlaya oynuyorum. Gayet eğlenceli oyun, kendi adıma yaşadığım problemi de yazıyorum. Bir gün bu problem yüzünden bırakırsam da eminim kimsenin umurunda olmaz. Neye bu kadar geriliyorsunuz?

15 saat kasılmaya tamamım, bosstan tek yemeye, zor kasılmaya, zor kesmeye her şeye tamamım ben. Daha önce bu kadar zor MMORPG oynamadım ama tamam yani. Keyfim değil mi, pt aramak istemiyorum. Bunun nesine muhalefet yapıyor olabilirsiniz yani :D Ben istemiyorum, ben. Sabaha kadar kavga etsek yine istemeyeceğim. Bırakın, izin verin, lütfedin de istemediğimi forumda benim gibi düşünen insanın konusunda belirtebileyim.

CoinSco

Üye
Bir solo oyuncu olarak söylüyorum 54 lvl okcu kastım denemek için okcuyu full görev itemi ve denemek için z r ile mana harcamadan troll kesiyim dedim 2 atmam lazım en fazla 3 hadi 4 diyelim mantık olarak ama slot yanıma gelip bana damage vurmadan hiç öldüremedim şaka gibi :D 26 lvl görevinde kesilen slot bu :D

- Solo oyuncu hiç bir şekilde farm yapamaz yapsa dahi aldıkları şeyler masrafa gider.

Toxic

Üye
Knight Onlinedan gelmedim, beynimi kullanmam gerektiği konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler. Yani sizin gibi insanların oynadığı oyunlara girmek bile suç olmuş artık. Kendi çöplüğünüzde boğulmuşsunuz, yeni bir kokuşmuş çöp gelince de hemen başına üşüşüyorsunuz. İşim gereği her oyunu deniyorum, içine giriyorum. Tapındığınız oyun hakkında tek söylediğim şu, yıl 2022 olmuş ben pt aramakla uğraşmamalıyım. 30 yıl önce çıkan oyunu bebek adımıyla ileri taşımak çok zor değil. Kafamın üstüne parti arıyor yazısı koymak yerine, oto parti buldurmak gerçekten çok zor değil.

Bu insanlar foruma gelip, tek başımıza oynayamıyoruz yazamayacaklar mı ya gerçekten? Eğleniyorsanız gidin oynayın arkadaş. Bırakın, insanlar fikirlerini yazsın. Ben ağlaya, zırlaya oynuyorum. Gayet eğlenceli oyun, kendi adıma yaşadığım problemi de yazıyorum. Bir gün bu problem yüzünden bırakırsam da eminim kimsenin umurunda olmaz. Neye bu kadar geriliyorsunuz?

15 saat kasılmaya tamamım, bosstan tek yemeye, zor kasılmaya, zor kesmeye her şeye tamamım ben. Daha önce bu kadar zor MMORPG oynamadım ama tamam yani. Keyfim değil mi, pt aramak istemiyorum. Bunun nesine muhalefet yapıyor olabilirsiniz yani :D Ben istemiyorum, ben. Sabaha kadar kavga etsek yine istemeyeceğim. Bırakın, izin verin, lütfedin de istemediğimi forumda benim gibi düşünen insanın konusunda belirtebileyim.
Kafanın üstünde çıkan party yazısı görselinin dışında seni kategorisi olan bir yere alıyor orada lwl in class ın vs görünüyor zaten. İşin ne bilmiyorum ama işinin hakkını veya oynadığın oyunun hakkını ver biraz oku.

Fikir yazmak başka şey manava gidip kardeş bana yarım kilo et demek başka bir şey. Solo oynayabilirsin zırlayanların hepsi party şeklinde kasan veya klanca oynayan insanlarla eşit olmayı isteyen tipler veya yaklaşabilmeyi. Bu mümkün mü saat olarak item olarak vs yaklaşabilmek mümkün olabilir mi ? Benim bilgim cevap vermeye yetmiyor buyur bilginle cevap ver beni de aydınlat ben mutlu olurum.

Bu mmorpg zor değil lakin kitlesi zor . Kitlesi zorlaştırıyor oyunu rekabetçilik yok ev kirası çıkarma mafyacılık oynamak vs gibi saçma salak şeyler var. Oyun mantık da basit.
Ama parti aramak istemiyorum parti aradığım da solo oyuncu olmuyorum demekte ne bilim hacı. Yani düşün eso oynuyorsun solo oyna. Zindanı solo mu yapmak isteyeceksin veya bir şey arıyorsun interneti açıp bakmıyor musun o internette ki bilgi vahiyle mi indi yani solo ne demek tam olarak abi bu oyunu da solo oynarsın ama yok mob u solo kesebileyim boss u solo kesebileyim kanka o bir tık saçma olmuyor mu. Mob u solo kesebiliyorsun çekiyorsun kesiyorsun party 10 sn de kesiyor sen 1 dk de kesiyorsun. Sen 30 saniye içerisinde kesebildiğin şeyi 1 party 5 sn de kesecek fark kapanmayacak ki daha beter açılacak.

Yani kanka ben sana karşı değilim sadece cidden düşünmüyorsun çok aceleci ve agresif şekilde hareket ediyorsun. Emsal örnekler gösterebilirsin diğer oyunlardan , neden oyun yöneticileri mantıklı bir fikri reddetsin ki dimi :) bol şans dostum

Nikniyme

Üye

:D Komik çocuk seni. SOLO diyince aklına direk bos mu geldi? :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt