Knight Onlinedan gelmedim, beynimi kullanmam gerektiği konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler. Yani sizin gibi insanların oynadığı oyunlara girmek bile suç olmuş artık. Kendi çöplüğünüzde boğulmuşsunuz, yeni bir kokuşmuş çöp gelince de hemen başına üşüşüyorsunuz. İşim gereği her oyunu deniyorum, içine giriyorum. Tapındığınız oyun hakkında tek söylediğim şu, yıl 2022 olmuş ben pt aramakla uğraşmamalıyım. 30 yıl önce çıkan oyunu bebek adımıyla ileri taşımak çok zor değil. Kafamın üstüne parti arıyor yazısı koymak yerine, oto parti buldurmak gerçekten çok zor değil.
Bu insanlar foruma gelip, tek başımıza oynayamıyoruz yazamayacaklar mı ya gerçekten? Eğleniyorsanız gidin oynayın arkadaş. Bırakın, insanlar fikirlerini yazsın. Ben ağlaya, zırlaya oynuyorum. Gayet eğlenceli oyun, kendi adıma yaşadığım problemi de yazıyorum. Bir gün bu problem yüzünden bırakırsam da eminim kimsenin umurunda olmaz. Neye bu kadar geriliyorsunuz?
15 saat kasılmaya tamamım, bosstan tek yemeye, zor kasılmaya, zor kesmeye her şeye tamamım ben. Daha önce bu kadar zor MMORPG oynamadım ama tamam yani. Keyfim değil mi, pt aramak istemiyorum. Bunun nesine muhalefet yapıyor olabilirsiniz yani

Ben istemiyorum, ben. Sabaha kadar kavga etsek yine istemeyeceğim. Bırakın, izin verin, lütfedin de istemediğimi forumda benim gibi düşünen insanın konusunda belirtebileyim.