Rise online Solo oyuncu düşmanı.

Alkoer

Üye
yapımcıların çeşitli soru-cevap ve oyunu tanıtan videolarını izleyip , beta sürecini takip edip oyuna geldim hiç düşünmeden premium ve birçok görsel mağaza öğesi aldım. verilen sözler solo oyuncu çok geride kalmayacak günlük dungeon ve etkinlikler ile , soulbound özelliği sayesinde oyuncu kendi + basmak zorunda olduğundan oyuna zaman ayıran solo player PVP de bile geri kalmayacak denilmişti.

şuanda 56lv priest olarak solo hiçbirşey yapamıyorum. DV de xp partye girdiğim zaman inanılmaz bir pot masrafı çıkıyor slottan gelen coin asla karşılamıyor potu. düşük slota girsem saatte %10 xp geliyor bu lv de , ben işten gelip 10 saat 1lv için farm atamam.

poxime

Üye
Tek başına oynayacaksa kesebildiği toplu slotları dönecek ağlayıp zırlayıp yüksek mobları kesmeyi istemeyecek. Lwl de geri kaldı mı zırlamayacak. boss u kesemediği zaman zırlamayacak. Pk yı oyuna para bayılabiliyorsa galerici falana kısmen zevk alarak yapabilir. chat e yazı bile yazmayacak anladın mı :D yani saçma sapan konuşup bir de kendiniz haklı sanmanız oldukca hastalıklı bir durum. Mario oyna kanka o solo oynanıyor
party için boss varsa solo kesilebilecekte boss olmalı diğeri kadar büyük drop vermiceksede bi drop verecek şekilde. toplu oynamak insanı yorar tabiki benden iyi item toplıcak ve expini kasacak. ama sen party ile bir mobtan 50 60k exp alıyosan benımde en azından 20 25k exp alacağım tek kesebileceğim slotların olması lazım. en büyük olmasada en azından bi alt seviyede item düşecek mobları kesebiliyor olmamız gerekiyor. yada party ile kesilecek bir mobtan saatte 1 tane düşüyorsa solo kesilecek yaratıkta 3 saatte 1 4 saatte 1 düşmesi gerek. Senin zekan Ko dan öteye gitmediği için bunları kafan almıyor belliki. o yüzden üstüne vazife olmayan konuya muhalefet etme. gittiler oyun başı cyclobs lar ve türevinden lk ve pk haritasında mino alınıyordu aman cok drop girdi diyip tamamen kapattılar mantık neresinde bunun zorlaştırmakla yok etmek arasında fark var. 58 levelim 59 a 130m exp istiyor görevler 10m vermiyor 60 level yaratık kesiyorum 10k exp geliyor böyle nasıl kasacak tek başına takılmak isteyen insan. item için parasını nerden biriktirecek. Ben parylere giriyorum mecburum çünkü oyun bana solo oynama imkanı tanımıyor. KOnu bu !!! Anlayabildin mi ?

Tengrikut

Üye
Oyundan kısa sürede vurgun yapma içgüdüsü ile hareket ederseniz yanılırsınız. Solo solo solllloo saçmalatmasından anladığım şey "düşük seviyede yüksek seviyedeki yaratıkları öldürüp yüksek değerli itemleri elde edip kazanç sağlama" oyunu 1 ay 1 yıl içerisinde oynanamaz hale getirmek sivri zekalı olabilirsiniz ama oyun yönetimini aldatmak kandırmak kolay görünmüyor. Forumda chat yapar gibi kendilerini olduğundan büyük göstermek amacıyla "çıkar telefonunu göster" kalitesinde drama yapanlar da var zor olur zor.

Oyunu keşfetmek eğlenmek iyi vakit geçirmek için deneyin kolay gelsin.

SREMM

Üye
artık sıkmadımı pvp mantığı ile düşünenlerin açtığı konular bi gidin artık

Nikniyme

Üye
Siz idrak edemiyorsunuz bazı şeyleri. Bakın arkadaşlar eğer solo oyuncuya fırsat verilmez ise sonumuz ittifaklardan dolayı ağlamak olur. Başka yapabileceğimiz hiç bir şey olmaz. Her klan bir biriyle ittifak olur sana ne farm attırırlar ne boss kestirirler. Sonra da "böz bönün üçün gölmömüştük, bürödö dö üttüföklör vör" diyerek oyunu bırakırsınız. :)

Marceline

Üye
Siz idrak edemiyorsunuz bazı şeyleri. Bakın arkadaşlar eğer solo oyuncuya fırsat verilmez ise sonumuz ittifaklardan dolayı ağlamak olur. Başka yapabileceğimiz hiç bir şey olmaz. Her klan bir biriyle ittifak olur sana ne farm attırırlar ne boss kestirirler. Sonra da "böz bönün üçün gölmömüştük, bürödö dö üttüföklör vör" diyerek oyunu bırakırsınız. :)
Kanka anlatma bunlara hiç bir şey çünkü idrak edemeyecek kadar beyinleri bulanmış saatlerce aynı mobları kesmekten heralde. Bırak oyun inşallah düzelir :D

Obsessed1

Üye
ekip bulmak zor değil solo oyuncu diye bir ayrım yapmak saçma geliyor bana.
Merhaba, herkes bir ekip ile oynamak zorunda değil. MMORPG oyunlarının kuralıdır bu. Solo oyuncu kendi kafasına göre takılabilmeli. Ortalama bir solo oyuncunun yapabileceği tek farm cyclops farmı. Oyunda onlarca mob varken bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Ne kadar ekip varsa bir o kadar da solo oyuncu var.

Obsessed1

Üye
Merhaba, herkes bir ekip ile oynamak zorunda değil. MMORPG oyunlarının kuralıdır bu. Solo oyuncu kendi kafasına göre takılabilmeli. Ortalama bir solo oyuncunun yapabileceği tek farm cyclops farmı. Oyunda onlarca mob varken bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Ne kadar ekip varsa bir o kadar da solo oyuncu var.
+ elbette takım olarak daha iyi şeyler yapılabilmeli. Sonuçta bir takım olmak da kolay değil. Ancak dediğim gibi, solo oyuncular da düşünülmeli...

Alkoer

Üye
Oyundan kısa sürede vurgun yapma içgüdüsü ile hareket ederseniz yanılırsınız. Solo solo solllloo saçmalatmasından anladığım şey "düşük seviyede yüksek seviyedeki yaratıkları öldürüp yüksek değerli itemleri elde edip kazanç sağlama" oyunu 1 ay 1 yıl içerisinde oynanamaz hale getirmek sivri zekalı olabilirsiniz ama oyun yönetimini aldatmak kandırmak kolay görünmüyor. Forumda chat yapar gibi kendilerini olduğundan büyük göstermek amacıyla "çıkar telefonunu göster" kalitesinde drama yapanlar da var zor olur zor.

Oyunu keşfetmek eğlenmek iyi vakit geçirmek için deneyin kolay gelsin.
dostum solo oynayamıyoruzzz !!! xp- görev- pk hiçbir faaliyet solo yapılmıyor. 40 yaşında çalışan bi insanım. clanla birlikte hareket etmem mümkün değil. napayım oyun oynamayı bırakayımmı ?

Toxic

Üye
dostum solo oynayamıyoruzzz !!! xp- görev- pk hiçbir faaliyet solo yapılmıyor. 40 yaşında çalışan bi insanım. clanla birlikte hareket etmem mümkün değil. napayım oyun oynamayı bırakayımmı ?
Hayır görevini içeren mob u kesemiyorsan kesebildiğin mobları kesmeye devam ederek level atlamayı dene.
Veya görevin olan mob u kesebilmek için parti kurmayı deneyin.
Tüm görevleriniz bittiğinde hala istediğiniz level de değilseniz şuna emin olabilirsiniz tüm görevlerini yapıp üstüne 1 hafta 10 saat exp kasan oyuncular da max level de değiller.

Gün de sadece bir kaç saat oynayarak kaç günde kaç level de olmak istiyorsunuz kaç level de olduğunuz da oyun düzgün exp veriyor olacak :) ben daha çok bunu merak ediyorum.

Alkoer

Üye
Hayır görevini içeren mob u kesemiyorsan kesebildiğin mobları kesmeye devam ederek level atlamayı dene.
Veya görevin olan mob u kesebilmek için parti kurmayı deneyin.
Tüm görevleriniz bittiğinde hala istediğiniz level de değilseniz şuna emin olabilirsiniz tüm görevlerini yapıp üstüne 1 hafta 10 saat exp kasan oyuncular da max level de değiller.

Gün de sadece bir kaç saat oynayarak kaç günde kaç level de olmak istiyorsunuz kaç level de olduğunuz da oyun düzgün exp veriyor olacak :) ben daha çok bunu merak ediyorum.
1 saat oynayıp son lv e geleyim diye bir isteğim tabiki yok. şuan 56lv bp de 1k xp veren bir mobu ancak rahat kesebiliyorum. tahmini olarak 1 yıla 65lv olur günde 5 saat oynarsam. hak veriyorum 2002 yapımı malum oyunda saatte %0.50 kasarak son lv e gelmiştim ama güncel bir oyunda bana rakamlar çok karamsar geldi.

Toxic

Üye
1 saat oynayıp son lv e geleyim diye bir isteğim tabiki yok. şuan 56lv bp de 1k xp veren bir mobu ancak rahat kesebiliyorum. tahmini olarak 1 yıla 65lv olur günde 5 saat oynarsam. hak veriyorum 2002 yapımı malum oyunda saatte %0.50 kasarak son lv e gelmiştim ama güncel bir oyunda bana rakamlar çok karamsar geldi.
Beyefendi çoğu oyunda zaten diğer oyunculardan 9 10 saat daha az oynayarak zaten geride kalacaksınız :)
Tam olarak sizin isteğiniz nedir daha açıklayıcı sözler ile izah etmeniz mümkün mü ?
Örn; günde 1 - 5 saat arası oyun sürem ile x kişi veya x level insanlar ile birlikte farm yapabilmek pk yapabilmek vs gibi şeyler istiyorum diyerek örnek verebilir misiniz ?

bekirdemirr92

Üye
Ya nolur şu solo oyuncuyum ayağında takılan tiplerin chatlerini bloklayın kimseye yazı yazamasınlar ticaret de yapmasın bunlar zaten sololar party de kuramasınlar.
Bunlara özel haritalar yapın takılsınlar orada sadece pk da diğer oyuncularla oynayabilsinler ama kafalarında SOLO yazsın bunların bilelim ki ona göre muamele yapalım.

-Arkadaşım chat kısmın var yaz party ara merak etme yine kendi kendine içinden de ki ben soloyum ben soloyum ben soloyum xd
-Oyuncuların party kurdugu veya aradığı bir sekme var gir oraya lwl ine zevkine uygun pt kur veya birisine gir ve yine merak etme arkadaşım sen solosun evet.
-Bir de nolur kafatasının içinde ki şeyi kullan ister beyin de ister fikir de ister düşünce de orasını senin özgür iradene bırakıyorum
Sen solo oyuncunun ne demek olduğunu biliyor musun ? Ne saçma bi yazı bu.

Tengrikut

Üye
@bekirdemirr92 forum'daki konulara bakarsan belirli bir azınlığın solo adı altında oyunun devamlılığı gidişhatıyla ilgisi dahi olmayan kendi çıkar ve amaçlarına hizmet edecek saçma beklentiler içerisinde olduğundan diğer oyuncular tarafından alaylanıyor.

Marceline

Üye
Şu hemen üstümdeki beyefendi kendinde mi? Sorsanıza hangi mmo oyununda solo görevle bir yere varılamıyor (dorion hariç şükür dorionun görev expleri düzenlendi) :D Rise Online World hangi oyunda basit hatalar yada basit öneriler daha önce yetkililerin aklına gelmiyor? Rise Online World. Bana burada gelip 10 20 yıl önceki oyunlarla kıyaslamayın sakın o zaman neler çektikte vs vs gelmişsiniz kaç yaşınıza bazı tecrübeler edinmişsiniz hala aynı hataları yaşıyor yaşatıyorsunuz derim bende. Hangi solo oyuncu kendi çıkarı için burada bir şey yazmış öneri geliyor yok biz ellerimizle kastık sizde kasın 242354336 mob keseceksiniz :D slotlar boşalmaya başlamış yakında görürüm sizi de. Aranızda bazı sabit clanlarla kapışırsınız.
Ben bu oyuna çok destek verdim eleştirmesini de bilirim en doğal hakkım oyunun kötüye gitmesini istese şu solo oyuncular yada diğerleri o kadar öneri sorun vs mi belirtir.

Son düzenleme:

henks

Üye
Ya nolur şu solo oyuncuyum ayağında takılan tiplerin chatlerini bloklayın kimseye yazı yazamasınlar ticaret de yapmasın bunlar zaten sololar party de kuramasınlar.
Bunlara özel haritalar yapın takılsınlar orada sadece pk da diğer oyuncularla oynayabilsinler ama kafalarında SOLO yazsın bunların bilelim ki ona göre muamele yapalım.

-Arkadaşım chat kısmın var yaz party ara merak etme yine kendi kendine içinden de ki ben soloyum ben soloyum ben soloyum xd
-Oyuncuların party kurdugu veya aradığı bir sekme var gir oraya lwl ine zevkine uygun pt kur veya birisine gir ve yine merak etme arkadaşım sen solosun evet.
-Bir de nolur kafatasının içinde ki şeyi kullan ister beyin de ister fikir de ister düşünce de orasını senin özgür iradene bırakıyorum
Dostum herkes topluluk halınde oynamayı sevmeyebılır. Mısal bır partye gırıyorsn 2 dk sonra sen pot aldın sen sunu yaptın. 5 dk sonra ks partyler gıbı seyler yasanabılıyor. Zaten sitres atmak ıcın oyun oynuyorken, toplulugun sıtresını neden cekmek ısteyesın kı?

henks

Üye
Sen solo oyuncunun ne demek olduğunu biliyor musun ? Ne saçma bi yazı bu.
Hocam genelde ko kitlesi aynı oyuna saplanıp kaldıgı ıcın evrensel mmolar hakkında bılgı sahıbı degıller. Ama rıse onlıne da en azından bunun ne oldugunu ogrenmeye basladılar. Zamanla da kavrayabıleceklerını dusunuyorum. Ve daha anlayıslı olacaklardır. Umarım...

Toxic

Üye
Hocam genelde ko kitlesi aynı oyuna saplanıp kaldıgı ıcın evrensel mmolar hakkında bılgı sahıbı degıller. Ama rıse onlıne da en azından bunun ne oldugunu ogrenmeye basladılar. Zamanla da kavrayabıleceklerını dusunuyorum. Ve daha anlayıslı olacaklardır. Umarım...
:) bir önce ki oyunum newworld dü ondan önce ki conqblade bir önce ki smite vs vs diye gidiyor :) daa siz şuan hangi oyunu oynuyorsunuz ne olsun istiyorsunuz farkında değilsiniz :) ben isterim solo olarak daha çok şey yapın ama şuan bile yaptığınızdan daha fazlasını yapabilecekken hiçbir şey yapamıyorsunuz .

Kanka solo olarak başladın daha mmorpg oyununda bir partiye girmekten acizsiniz tamam partiye girme solo kes ama yetmiyor daha hızlı daha fazla kesmek istiyorsunuz :) o ve benzeri moblar solo oyunculara kolaylaştırılırsa parti olarak içinden geçerler :) siz 2 3 saatinizi eğlendireceksiniz casual şekilde oyun oynayacaksınız diye oyunun tüm dengelerini bozmak istiyorsunuz istemiyorum kanka daha kötü olun çünkü max seviyede oynamıyorsunuz gelip sadece farkında olmadan oyunu baltalıyorsunuz acımıyorum hiç birinize :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt