Rise online Solo oyuncu düşmanı.

wadef

Üye
Nasil bir mantik var anlamiyorum. 8 kisinin birlesip kestigi bir yaratigi tek basina kesip ayni drobu istemek mantikli mi?
Ben solo takiliyorum ve 47 levele kadar kastim bir sekilde. MMORG oyunlarinin en onemli ozellikleri diger oyuncularla etkilesimdir. Neden solo takilmak icin gelip bu oyunu oynamak istiyorsun. GB satma derdindeysen yine ustunu full yapip o yaratiklardan bir kismini kesebilirsin. Mesela malum oyundaki uniq silah atan bosslari tek basina keseblir misin? Yada normal bir titan yada ds yi gorev itemleriyle donebilir misin?
Solo farma gelecek olursak, gordugum kadariyla asasla solo bircok yaratik kesebiliyorsun. Eline 20 atakli silahlar alip 50 levelde onlarla takilirsan zaten hicbirsey kesemessin. Mage yada defans pri oynuyorsan, bu joblar zaten diger joblara mahkumdur. Yani eline kalkan takip int pri olup, sonra da solo farm yapacagim diyorsan bir zeka testi yaptir. Cunku ustun zekali cikabilirsin.

Toxic

Üye
Nasil bir mantik var anlamiyorum. 8 kisinin birlesip kestigi bir yaratigi tek basina kesip ayni drobu istemek mantikli mi?
Ben solo takiliyorum ve 47 levele kadar kastim bir sekilde. MMORG oyunlarinin en onemli ozellikleri diger oyuncularla etkilesimdir. Neden solo takilmak icin gelip bu oyunu oynamak istiyorsun. GB satma derdindeysen yine ustunu full yapip o yaratiklardan bir kismini kesebilirsin. Mesela malum oyundaki uniq silah atan bosslari tek basina keseblir misin? Yada normal bir titan yada ds yi gorev itemleriyle donebilir misin?
Solo farma gelecek olursak, gordugum kadariyla asasla solo bircok yaratik kesebiliyorsun. Eline 20 atakli silahlar alip 50 levelde onlarla takilirsan zaten hicbirsey kesemessin. Mage yada defans pri oynuyorsan, bu joblar zaten diger joblara mahkumdur. Yani eline kalkan takip int pri olup, sonra da solo farm yapacagim diyorsan bir zeka testi yaptir. Cunku ustun zekali cikabilirsin.
Tüm job lar tüm mobları tek başına kesebilir ve kesebiliyor da . Bunların derdi o değil ki :) 3 saat oynayayım ama diğer insanlar ile aramda fark olmasın falan kafasındalar :)

Ya kafaya takılacak insanlar değiller kanka he de geç

Alkoer

Üye
Beyefendi çoğu oyunda zaten diğer oyunculardan 9 10 saat daha az oynayarak zaten geride kalacaksınız :)
Tam olarak sizin isteğiniz nedir daha açıklayıcı sözler ile izah etmeniz mümkün mü ?
Örn; günde 1 - 5 saat arası oyun sürem ile x kişi veya x level insanlar ile birlikte farm yapabilmek pk yapabilmek vs gibi şeyler istiyorum diyerek örnek verebilir misiniz ?
Günde 5 saate kadar oyun sürem var şuan. Oyun tabiki yeni diye çok oynadım bu süre normalde işten kalan vakitte 2-3 saat e düşer. 9ncu gün 65 olan arkadaşlar var ben onlara yetişemem şuan oyunun 20nci günü 61lv e gelsem harika olurdu. Ama ben 56lv im tüm görevleri yaptım solo ilerlemiyor oyun. Xp event varken party buldum bulmasam daha düşük olurdu lv. Bence arada çok uçurum var.

Toxic

Üye
Günde 5 saate kadar oyun sürem var şuan. Oyun tabiki yeni diye çok oynadım bu süre normalde işten kalan vakitte 2-3 saat e düşer. 9ncu gün 65 olan arkadaşlar var ben onlara yetişemem şuan oyunun 20nci günü 61lv e gelsem harika olurdu. Ama ben 56lv im tüm görevleri yaptım solo ilerlemiyor oyun. Xp event varken party buldum bulmasam daha düşük olurdu lv. Bence arada çok uçurum var.
Başkan emin ol o 5 saati 6 yapsak ve bir partin olup full 6 saat bir slotta %100 verim ile kasıyor olsaydın yine bir şey değişmeyecekti.
Ben senin ve senin gibi oyunculara bunu anlatırken belki lakayt bir dil kullanıyorum ama hiç birinizin kötülüğü veya sizi kötü yönde etkileyecek şekilde bir şey söylemiyorum.
Sizin varsaydığınız problemler aslında olmayan problemler yani aslında bir problem var exp kasmak zor ama sen solosun görevler az veriyor diye değil mevcudiyetinde zaten level atlamak çok fazla experiences istiyor :) 6 saat de 10 saat de onu karşılayamıyorsun sorun burada :) iyi forumlar başkan dm den bana oyun nickinizi söylerseniz gün içerisinde pm atar ve boşta olduğum her süre zarfında gelir bulunduğunuz map de size sıfırdan parti kurar ve kasılmanıza yardımcı olurum <3

Alkoer

Üye
Başkan emin ol o 5 saati 6 yapsak ve bir partin olup full 6 saat bir slotta %100 verim ile kasıyor olsaydın yine bir şey değişmeyecekti.
Ben senin ve senin gibi oyunculara bunu anlatırken belki lakayt bir dil kullanıyorum ama hiç birinizin kötülüğü veya sizi kötü yönde etkileyecek şekilde bir şey söylemiyorum.
Sizin varsaydığınız problemler aslında olmayan problemler yani aslında bir problem var exp kasmak zor ama sen solosun görevler az veriyor diye değil mevcudiyetinde zaten level atlamak çok fazla experiences istiyor :) 6 saat de 10 saat de onu karşılayamıyorsun sorun burada :) iyi forumlar başkan dm den bana oyun nickinizi söylerseniz gün içerisinde pm atar ve boşta olduğum her süre zarfında gelir bulunduğunuz map de size sıfırdan parti kurar ve kasılmanıza yardımcı olurum <3
Teşekkürler. Nickim forumla aynıdır. Hatta 2002 yapımı oyunun ilk açılan serverine girerseniz yine aynı nick yine priesttir :D

bekirdemirr92

Üye
:) bir önce ki oyunum newworld dü ondan önce ki conqblade bir önce ki smite vs vs diye gidiyor :) daa siz şuan hangi oyunu oynuyorsunuz ne olsun istiyorsunuz farkında değilsiniz :) ben isterim solo olarak daha çok şey yapın ama şuan bile yaptığınızdan daha fazlasını yapabilecekken hiçbir şey yapamıyorsunuz .

Kanka solo olarak başladın daha mmorpg oyununda bir partiye girmekten acizsiniz tamam partiye girme solo kes ama yetmiyor daha hızlı daha fazla kesmek istiyorsunuz :) o ve benzeri moblar solo oyunculara kolaylaştırılırsa parti olarak içinden geçerler :) siz 2 3 saatinizi eğlendireceksiniz casual şekilde oyun oynayacaksınız diye oyunun tüm dengelerini bozmak istiyorsunuz istemiyorum kanka daha kötü olun çünkü max seviyede oynamıyorsunuz gelip sadece farkında olmadan oyunu baltalıyorsunuz acımıyorum hiç birinize :)
Haddar'a eslant diyecek kadar ko ile kafayı bozmuşsun. Ben sana acıdım şimdi.

Toxic

Üye
Haddar'a eslant diyecek kadar ko ile kafayı bozmuşsun. Ben sana acıdım şimdi.
Alışagelmiş şeyleri pek değiştirmiyorum , misal pubg de awm diyorlar ben awp demeye devam ediyorum çünkü yıllarca counterstrike 1.3 oynayıp awp dedik :) Bu arada knight ı zerre sevmem arkadaşlarım bu oyuna başlamış olmasalardı şuan farklı bir oyun oynuyor olurdum :) Şimdi bu varsayımın çöp olduğuna göre kıvırıp çöpe atmaya ne dersin dostum . İyi forumlar :)

BelaOkuyan

Üye
alfa beta hepsinde skill damage sisteminde sorun-basit hesaplama olduğunu bildirmiştim, erken önce buglar deniliyordu ve oyunu bu şekilde açtılar. mesela 92 ap 8 dexli silah ile 96 ap li silah çıkarsa gidin 92 ap 8 dexi alın bariz fazla vuruyor.
asasın silahı kırılınca skiller 300 200 sabit vuruyor diğer skiller sıfıra yakın vuruyor. bence damage hesaplarında ezbere ek damageler mevcut. atıyorum %400 yazıyor ama orda %400 hesabı tam olarak yok, +200 damage falan eklenip vuruyor.muhtemelen bu damage olayları keşfedilip bir yerde patlayacak ve sonra hepsini tekrar yazacaklar

Marceline

Üye
alfa beta hepsinde skill damage sisteminde sorun-basit hesaplama olduğunu bildirmiştim, erken önce buglar deniliyordu ve oyunu bu şekilde açtılar. mesela 92 ap 8 dexli silah ile 96 ap li silah çıkarsa gidin 92 ap 8 dexi alın bariz fazla vuruyor.
asasın silahı kırılınca skiller 300 200 sabit vuruyor diğer skiller sıfıra yakın vuruyor. bence damage hesaplarında ezbere ek damageler mevcut. atıyorum %400 yazıyor ama orda %400 hesabı tam olarak yok, +200 damage falan eklenip vuruyor.muhtemelen bu damage olayları keşfedilip bir yerde patlayacak ve sonra hepsini tekrar yazacaklar
Çoğu kişi şimdi bunlara bir şey demiyor zamanı gelince dediğin olacaktır. Ve daha bir çok basit sorunlar var daha onlar bitmemişken bu kim bilir ne zaman fark edilip düzelir umarım en kısa sürede oyuna sağlam bir güncelleme gelir.

Atom0619

Üye
Merhaba, herkes bir ekip ile oynamak zorunda değil. MMORPG oyunlarının kuralıdır bu. Solo oyuncu kendi kafasına göre takılabilmeli. Ortalama bir solo oyuncunun yapabileceği tek farm cyclops farmı. Oyunda onlarca mob varken bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Ne kadar ekip varsa bir o kadar da solo oyuncu var.
MMORPG. Açık dunya rol yapma oyunu. Bu oyunda tek başına sadece suriyeli rolü yapabilirsin :D

Atom0619

Üye
Bu arada konuya ek olarak. Death Valley ortasında bossların çıktığı yerde tek oyuncunun yada iki oyuncunun bırlıkte kesebıleceği küçük bosslar çıkmıyor. Oyunda yok.

MadBeasT

Üye
Lvl atlamak bir tek sana çok exp istemiyor oyunun bir zorluk seviyesi var ve bu herkese eşit, 56 lvl de kaldım millet 65 oldu diyorsun. 65 olanlar günde 24 saat oynadı, sen günde 5 saat oynamışsın. arada bir fark olmalı elbette değil mi?

Alkoer

Üye
Lvl atlamak bir tek sana çok exp istemiyor oyunun bir zorluk seviyesi var ve bu herkese eşit, 56 lvl de kaldım millet 65 oldu diyorsun. 65 olanlar günde 24 saat oynadı, sen günde 5 saat oynamışsın. arada bir fark olmalı elbette değil mi?
aferin dostum ben hiç düşünmemiştim bunu.

Toxic

Üye
:) abime karışmayın oyun hepimizin mental sağlığını zorladı sinirlerimiz çok bozuldu. Oyunda genel olarak level atlamak çok zor normal ko ya göre bile çok daha zor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt