Rise Online Tarayıcıda Oynamak

RiseFanzin

Üye
Merhaba Rise Online severler! Bu heyecan verici videoda, Fuat ASLAN ile birlikte Rise Online'ın yeni gelen ve büyük ses getiren özelliği olan tarayıcı üzerinden oynama deneyimine tanıklık edeceksiniz.

halisozer

Üye
ohh adamlar zaten 16 pc di şimdi 100 pc olurlar cidden oyuncu kaybetmek için ellerinden gelen herşeyi tam gaz yapiyorlar

beta zamanından beri oynarım bize söz vermişlerdi malum oyun gibi olmiyacağız sizi üzmiyeceğiz hepsi yalan cıktı son 2 aydır gelen güncellemeler ile ben tek çar oynayan biri olarak yaziyorum kontrol edebilirler oyundaki adım : Fallingstar DW dışında hiçbiryerde drop yok para kasmayı geç pot masrafı bile cıkmıyor DW ye geçsek adamlar tek atiyor slotta 3 dk dan fazla durman imkansız yapılabilecek tek birşey kaldı cicek taş ağaç herkez onu yapmaya başladı 15 k olan meteryaller 4 5 k oldu
akşam eve geliyorum ben ekrana bakiyorum ekran bana bakiyor bu saatten sonra eve gelir zindanımı yaparım bişi düşerse satar cebe koyarım
geçerin başka oyun oynarım

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
ohh adamlar zaten 16 pc di şimdi 100 pc olurlar cidden oyuncu kaybetmek için ellerinden gelen herşeyi tam gaz yapiyorlar

beta zamanından beri oynarım bize söz vermişlerdi malum oyun gibi olmiyacağız sizi üzmiyeceğiz hepsi yalan cıktı son 2 aydır gelen güncellemeler ile ben tek çar oynayan biri olarak yaziyorum kontrol edebilirler oyundaki adım : Fallingstar DW dışında hiçbiryerde drop yok para kasmayı geç pot masrafı bile cıkmıyor DW ye geçsek adamlar tek atiyor slotta 3 dk dan fazla durman imkansız yapılabilecek tek birşey kaldı cicek taş ağaç herkez onu yapmaya başladı 15 k olan meteryaller 4 5 k oldu
akşam eve geliyorum ben ekrana bakiyorum ekran bana bakiyor bu saatten sonra eve gelir zindanımı yaparım bişi düşerse satar cebe koyarım
geçerin başka oyun oynarım

Bir ip bir oyun açar ve ayrıda sanal sunucularda vdslerde açamasınız oyunu .

halisozer

Üye
Şöyle bir konu açtım bunada yorumunuzu beklerim şimdiden teşekkürler

oyunun gidişatı gerçekten çok kötü farm atiyoruz pot parası bile cıkmıyor drop diye birşey kalmadı sizide anliyorum 8pc (multi acc) gold satıcılarına bu şekilde dur demeye çalışıyorsunuz ama kurunun yanında yaşta yaniyor birsüzü konu açtım 1 tane yönetici açıklama yapmadı

aslında yöntem çok ama çok basit row'un kapalı olduğu 1. kanalda droplar eskisi gibi acık olmalı row kullanılan kanallara ne istiyorsanız yapın
bukadar basit yöntemler varken oyunu bu hale getirmekte biz iyi bir niyet göremiyoruz

bir kesim dicekki kardeşim DW de farm at ozaman // DW farm atmak imkansız slotta 3 dk dan fazla durulamiyorum ki.
zaten DW ye çıkmak için oyunucunun belirli bir item düzeyine ulaşması lazım şuanki durumda bu imkansız

betadan beri oynaya biri olarak verilen sözleri çok net hatırliyorum biz malum oyun gibi olmayacağız oyuncumuzu asla üzmeyeceğiz demiştiniz ....
malesefki malum oyundan bile kötü bir haldesizin oyun yönetimine rica ediyorum lütfen gereğini yapın.

Lady

Üye
Rise'da düzeltilecek ve dengelenmesi gereken o kadar şey varken hala nereden para alabiliriz düşüncesiyle devam etmeniz çok güzel.
Tam acaba iyi olabilir mi düzelir mi diye düşünürken yapılan bu işler bu işin gerçek yüzünü bir kez daha yüzümüze tokat gibi çarpıyor.
Rise şuanda hiç bir şekilde kullanıcılar tarafında değil. Sadece büyük paralar harcamak üzerine kurulu bir işletme olmuş durumda.
Kozmetikleri, potları, scleri veya premiumları ile tamamıyla p2w olan bir yapı olmuş durumda ve karşılığında verilen şey sadece stres.
Kullanıcı sayınız belki istatistik olarak artıyor olabilir ama onların oyuncu olarak değil de birer işçi olduğunu siz de bizde çok iyi biliyoruz.
Yönetim olarak elinizden bu kadar geliyor olabilir ama kimse kimseyi kandırmasın.
Hiç bir zaman diğer oyunumsu da olduğu gibi Rise online da bir oyun olarak anılmayacaktır benim düşüncem bu yönde.

murbal

Üye
Atlantice sanal sunuculardan 8 karakter soktuğunu bir canlı yayında söyledi. Siz yapılamayacağına nasıl eminsiniz ? Dünya oyun devleri hile ile mücadele edememişken

halisozer

Üye
Rise'da düzeltilecek ve dengelenmesi gereken o kadar şey varken hala nereden para alabiliriz düşüncesiyle devam etmeniz çok güzel.
Tam acaba iyi olabilir mi düzelir mi diye düşünürken yapılan bu işler bu işin gerçek yüzünü bir kez daha yüzümüze tokat gibi çarpıyor.
Rise şuanda hiç bir şekilde kullanıcılar tarafında değil. Sadece büyük paralar harcamak üzerine kurulu bir işletme olmuş durumda.
Kozmetikleri, potları, scleri veya premiumları ile tamamıyla p2w olan bir yapı olmuş durumda ve karşılığında verilen şey sadece stres.
Kullanıcı sayınız belki istatistik olarak artıyor olabilir ama onların oyuncu olarak değil de birer işçi olduğunu siz de bizde çok iyi biliyoruz.
Yönetim olarak elinizden bu kadar geliyor olabilir ama kimse kimseyi kandırmasın.
Hiç bir zaman diğer oyunumsu da olduğu gibi Rise online da bir oyun olarak anılmayacaktır benim düşüncem bu yönde.
benim sclerede bir lafım yok alışıl
Atlantice sanal sunuculardan 8 karakter soktuğunu bir canlı yayında söyledi. Siz yapılamayacağına nasıl eminsiniz ? Dünya oyun devleri hile ile mücadele edememhikayeden ya
Atlantice sanal sunuculardan 8 karakter soktuğunu bir canlı yayında söyledi. Siz yapılamayacağına nasıl eminsiniz ? Dünya oyun devleri hile ile mücadele edememişken
şuan bile arkadaşım var 1 pc den 2 tane açiyor pc si kaldırsa daha fazla acar okadar saçma yazılmışki oyun ekran kartını %5 bile kullanmiyor ekran kartı fan bile açmiyor oyun sadece işlemci kullaniyor acamaz zart zurt hikaye anlatiyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt