Rise Online World 1. Yıl Etkinliği Oyunculara Yapılan Haksızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruhostaa

Üye
Merhaba,
Rise Online World 1. yıl etkinliğine katılmaya hak kazanıp daha sonra adeta sen gelme kardeşim der gibi iptal edilen davetiyeler için hiç bir yetkili ses çıkarmayacak mı ? Bu bir terbiyesizlik değil mi ? Oyunculara değer verdiğini söyleyip bunu yapmak ne kadar doğru ? Oyuncu ile dalga mı geçiliyor yoksa gerçekten sadece gösterişte mi ''Oyuncularımıza değer veriyoruz'' deniyor ? Bu sessizliğin sebebi nedir ?

Teşekkürler.

RickSancheZz

Üye
iyiki beni hiç çağırmamışlar, önce çağırıp sonra gelme deselerdi daha kötü :D ne oldu yani tipimimi beğenmediniz gemiye layık mı görmediniz diye söylenirdim heryerde :D

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Bu tarz aksaklıkların gerçekten can sıkıcı olduğunu biliyoruz. Ancak her zaman kontrolümüzde olmayan etkenler nedeniyle böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Örneğin, bir arkadaşımın Cumartesi günü uçağı iptal edildi ve bunun anlamsız bir nedeni vardı. Bu gibi durumlar gerçekten sinir bozucu olabilir ve size hak veriyoruz.

Oyuncularımıza değer verdiğimizi ve onları önemsediğimizi gerçekten söylemek istiyoruz. Ancak bazen beklenmedik olaylar veya dış etkenler nedeniyle planlar değişebilir ve bu durumlar karşısında bazen sessiz kalmak zorunda kalabiliriz. Bu sessizlik, sizi önemsemediğimiz anlamına gelmez, sadece mevcut durumu yönetmeye çalışıyoruz.

Yine de yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyor ve dile getirmenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ruhostaa

Üye
Bu tarz aksaklıkların gerçekten can sıkıcı olduğunu biliyoruz. Ancak her zaman kontrolümüzde olmayan etkenler nedeniyle böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Örneğin, bir arkadaşımın Cumartesi günü uçağı iptal edildi ve bunun anlamsız bir nedeni vardı. Bu gibi durumlar gerçekten sinir bozucu olabilir ve size hak veriyoruz.

Oyuncularımıza değer verdiğimizi ve onları önemsediğimizi gerçekten söylemek istiyoruz. Ancak bazen beklenmedik olaylar veya dış etkenler nedeniyle planlar değişebilir ve bu durumlar karşısında bazen sessiz kalmak zorunda kalabiliriz. Bu sessizlik, sizi önemsemediğimiz anlamına gelmez, sadece mevcut durumu yönetmeye çalışıyoruz.

Yine de yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyor ve dile getirmenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere.

Kusura bakmayın ama bu cevap benim için yetersiz. Ticket atıyoruz dc yönlendiriyorlar. Dc de yönlendirilen yetkiliden de herhangi bir cevap yok. Bunu kabul etmiyorum. Bunun erken erişimle vs alakası yok. Bu tamamen saygısızlık ve terbiyesizliktir. Sonuna kadar peşindeyim.
Teşekkürler.

theforced

Üye
''Bu durumlar karşısında bazen sessiz kalmak zorunda kalabiliriz.'' kısmına çok güldüm ama ya :D Sessiz kalmak durumu önemsememek ile gayet bağlantılı. Tamamen örnek vermek amaçlı söylüyorum böyle bi durumda oyuncu sizinle iletişime geçmeden sizler basit bir özür mesajı veya küçük bir hediye vb şeyler ile Telafi edilebilir (Sizi unutmadık anlamında) ve oyuncuyu değersizleştirmemek adına yapılan güzel bi hamle olabilir bence. Oyunun gelişimi ve etkileşim anlamında da olumlu yorumlar alınabilir. Özellikle son zamanlardaki bağlantı - kopma - oyundan düşme - askıda kalma vb sorunlardan insanlar zaten bunalmış durumda. Elinizde olmayan sebepler olabilir tabii ki sizleri de anlıyoruz ama oyunculara en azından ''ya olsun düştük oyun gitti ama telafi olarak verilen şeyler daha iyi oldu'' dedirtebilirseniz hem etkileşim hem saygı hem de globallik açısında çok faydası olur diye düşünüyorum. Bu oyunun sonunun bazı mmorpg oyunlarının sonu gibi olmaması adına...

Ruhostaa

Üye
''Bu durumlar karşısında bazen sessiz kalmak zorunda kalabiliriz.'' kısmına çok güldüm ama ya :D Sessiz kalmak durumu önemsememek ile gayet bağlantılı. Tamamen örnek vermek amaçlı söylüyorum böyle bi durumda oyuncu sizinle iletişime geçmeden sizler basit bir özür mesajı veya küçük bir hediye vb şeyler ile Telafi edilebilir (Sizi unutmadık anlamında) ve oyuncuyu değersizleştirmemek adına yapılan güzel bi hamle olabilir bence. Oyunun gelişimi ve etkileşim anlamında da olumlu yorumlar alınabilir. Özellikle son zamanlardaki bağlantı - kopma - oyundan düşme - askıda kalma vb sorunlardan insanlar zaten bunalmış durumda. Elinizde olmayan sebepler olabilir tabii ki sizleri de anlıyoruz ama oyunculara en azından ''ya olsun düştük oyun gitti ama telafi olarak verilen şeyler daha iyi oldu'' dedirtebilirseniz hem etkileşim hem saygı hem de globallik açısında çok faydası olur diye düşünüyorum. Bu oyunun sonunun bazı mmorpg oyunlarının sonu gibi olmaması adına...
Yorumun için teşekkür ederim. Fakat bir kesimi yok saymak '' Yaptım Oldu'' der gibi sessiz kalmak ve oyuncunun hakkını yemek bu oyuna hiç yakışmıyor. Herşey ortada gelebilecek insan sayısı belliyken son dakika dahil edilen insanlar için önceden hak kazanan insanları yok saydılar. Dile getiriliyor yönetim sus pus. Hani bu oyun oyuncusuna değer veriyordu ? Bu sınavında sınıfta kaldı ve bu konunun kapanmasına asla izin vermeyeceğim. Dilerlerse banlasınlar. Ben ve benim gibi bir çok kişinin hakkını savunacağım. Benim başıma gelmeseydi bile ben bu olayın peşini bırakmazdım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın bilincinde hiç bir zaman bulunmadım. İyi yönlerine iyi derken, can yakan kısımlarını da dile getireceğiz ki bazı kişiler işlerine geldiği gibi davranmasın. Bunun örnekleri bir çok alanda mevcut. Sessiz kalmaları kendi zararlarına umarım farkındalardır.
Teşekkürler.

Akroo

Üye

O kadar çok değer veriyoruz ki bazı ( çok değerli klan üyesi olan ) oyuncular için, daha önce hak kazanan ( çok değerli klan üyesi olmayan ) oyunculara kısa mesaj ile kontenjan doldu diyecek kadar değer ve önem veriyoruz!!!
Aman bize değer vermeyin işinizi iyi yapın yeter.

Ruhostaa

Üye
O kadar çok değer veriyoruz ki bazı ( çok değerli klan üyesi olan ) oyuncular için, daha önce hak kazanan ( çok değerli klan üyesi olmayan ) oyunculara kısa mesaj ile kontenjan doldu diyecek kadar değer ve önem veriyoruz!!!
Aman bize değer vermeyin işinizi iyi yapın yeter.
Merhaba, sonuna kadar yanınızdayım. Yönetimden cevap bekliyorum. Dilerseniz bu zaman zarfında mevcut problem ile ilgili yaptığım yayınlara katılabilirsiniz. Ne kadar sesimizi duyurabilirsek o kadar iyi.
Teşekkürler.

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Merhabalar,

Öncelikle bu durum için üzgünüm. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı henüz SMS gönderilmemiş olan kullanıcılara ''iptal'' SMS'leri göndermek durumunda kaldık.
Oyuncuları, insanları ayrıştıran bir yönetim olmadığınızı zaten görüyor ve tanıyorsunuz diye umuyorum. Bunu şu yüzden yazdım, öncesinde aranıp daha sonra iptal SMS'i geldi acaba niye böyle oldu diye kendinizi sorgulamayın diye.
Bunu bir başka arkadaşla daha konuştum, o keşke İstanbul'da ikamet etmeyenleri eleyip bizi alsaydınız gibi bir cümle kurdu ancak zaten şehir vs. ayrımı yapmadık katılmak isteyen herkesin başvurusunu inceleyip buna göre yanıt verdik.
İptal sebeplerinden 1 tanesi Gemi/Tekne içerisinde organizasyon firmasının yeteri kadar çalışanı olmayacağını, misafirlere tam anlamıyla hizmet verilemeyeceğini son anlarda öğrenmemiz oldu. Tabii ki çok tatsız bir görüntü oluşturdu bu, ekip adına tekrar kusura bakmayın.
Rise Online World yola çıktığı ilk andan bugüne kadar devamlı oyuncularını dinlemiş, önem göstermiş, değer vermiştir ve bu böyle olmaya devam edecektir.
İnşallah yeni etkinliklerimizde çok daha fazla sayılarda, çok daha güzel etkinliklerde buluşmak üzere.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Arkadaşlar gerekli olan cevabı ilettim bu konu üzerinden, ekstra sormak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir dilerse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt