REHBER Rise Online World (Erken Erişim) - Craft Sistemi ve Meslekler

MaRaKeSH

Üye
Öncelikle emeği geçen tüm arkadaşların ellerine ve emeğine sağlık. Oyuna müthiş bir ivme kazandıracağına adım gibi eminim. Beklediğimize değecekmi diye endişe ederken kendi adıma ve arkadaşlarım adına mutlu olduğumuzu belirtmek isterim.

ankaralieren

Üye
oyun icinde drobu olan takı silah ve armorlarin crafta dahil edilmemesi gerekiyordu hemde bazı silahlar dahil edilmis bazıları yok bu ayrımın sebebi de merak konusu bunun yerine enhanced sistemine entegre edilip piyasadan silinmeye çalışılması daha iyi olabilirdi örnek olarak enhanced earthseeker eşyasına sahip olmak isteyen bir oyuncu craftin içerisine bir normal earthseeker katarak enhanced craftlama şansı elde etmeliydi %100 oranla değil oda. Onun dışında lifeskill tools un 1m costla üretilmesi de öyle npcden 10m e alınsın bırakın coin silsin 1m costla üretilmesine gerek yok onun yerine normal tools + malzeme konarak enhanced tools craftlamaya calissaydi oyuncular hem npcden tools alıp coin harcayacak hemde enhanced özelliğini kullanmak isteyenler elindeki normal toolla craft deneyip tekrar tekrar npcden tool alıp coin silebilirdi
Başka isteğin hem o kadar craft icin toplayıcılık yapacam hem biton taş bulacam hem param gidecek hem aynı itemi koyup "%100" sans olmayacak tekrar aynı itemi üretecem ;)

Bogateg

Üye
Bu craftla oluşturulan kıyafetlerin bonuslari +8 olursa aktif olacağını söylemişti burhan bey, bence biraz abartılı olmuş, sanki 8 item basmak kolaymış gibi , +7 de set bonuslarin aktif olması lazım yoksa bu durum çok can sıkıcı olacak gibime geliyor

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Vision,

Dün yayın bitimine doğru, sevgili Burhan Bey, yayın tekrarına bu kanaldan bakabilirsiniz demişti. Yayın geçmişinde dün yapılan yayının tekrarını göremedim. Mamafih nereden izleme şansımız olacak bilgilendirebilir misiniz ?

Saygılarımla

MaRaKeSH

Üye
Bu craftla oluşturulan kıyafetlerin bonuslari +8 olursa aktif olacağını söylemişti burhan bey, bence biraz abartılı olmuş, sanki 8 item basmak kolaymış gibi , +7 de set bonuslarin aktif olması lazım yoksa bu durum çok can sıkıcı olacak gibime geliyor

evet 8 olması 1 tık can sıkıcı bir durum. dediğin gibi 7 olsa çok iyi bir durumdu

Archantos

Üye
Merhabalar

Herkesin emeğine sağlık inşallah hatasız , bugsuz şekilde oyuna entegre olur.

Yayında silah kıyaslamalarını da koymuştunuz , onu resimler arasında göremedim ekler misiniz rica etsem

Teşekkürler.

morganlefay

Üye
Özellikle kıyafetlerin +8 olunca set bonusu vermesi çok saçma. Oyunun 5. ayı içerisindeyiz. Kaç kişide tier 4-5 +8 set var da hangi veriye dayanılarak set bonusunu +8 set olunca yapabilirsiniz diye karar verildi?
Ayrıca +8 set yapıp taksan bile normal +8 setten daha dezavantajlı bir set oluyor. Mesela şöyle örnek vereyim, warrior +8 elite seti baz alalım.
Totali +65 str bonus veriyor. Siz diyorsunuz ki git craftta toplama levelini kas, materyal topla, armor crafting yaparak onda da son seviyelere getir. İlgili malzemeleri bul aylarca uğraş craft armoru yap. Bu kadar maliyet ve zahmetin üstüne +1 craftla yapılmış eliteleri topla, şansın milli piyango tutturmaktan daha yaver gitsin +8 warrior set yap.

+8 elite set takan adama de ki, üzerindekiler yerine craft ile yapmaya çalıştığın seti tak diye ikna etmeye çalış.
-Alıcı: Ne veriyor kardeşim +8 craft setin, 250 hp veriyor, ama 30 defans daha az senin setine göre bir de senin setin 65 str veriyor benimki 45 veriyor.
-Yıllarca uğraşmış emektar craftçı: Ama bu set hp de veriyor magelere karşı avantajlı olursun, her şey str değil.
-Alıcı: Kardeşim 20 str kaybım var, 255 str vereceğime 235 str versem 250 hpden daha fazla hp kazanıyorum üstelik 30 defansım düşmüyor.
-Yıllarca uğraşmış emektar craftçı: Doğru diyorsun, 35 yıl uğraşıp, bu kadar şansım yaver gidip +8 set yaptım çöpmüş gerçekten de.

@Justice armor craftingin yeniden düzenlenip +1 ya da +6 da olsa set bonusu olabilir olması gerekiyor. Yoksa kimsenin ne bu kıyafetleri tercih edeceğine ne de kimsenin bu armor craftinge yöneleceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

MaRaKeSH

Üye
Özellikle kıyafetlerin +8 olunca set bonusu vermesi çok saçma. Oyunun 5. ayı içerisindeyiz. Kaç kişide tier 4-5 +8 set var da hangi veriye dayanılarak set bonusunu +8 set olunca yapabilirsiniz diye karar verildi?
Ayrıca +8 set yapıp taksan bile normal +8 setten daha dezavantajlı bir set oluyor. Mesela şöyle örnek vereyim, warrior +8 elite seti baz alalım.
Totali +65 str bonus veriyor. Siz diyorsunuz ki git craftta toplama levelini kas, materyal topla, armor crafting yaparak onda da son seviyelere getir. İlgili malzemeleri bul aylarca uğraş craft armoru yap. Bu kadar maliyet ve zahmetin üstüne +1 craftla yapılmış eliteleri topla, şansın milli piyango tutturmaktan daha yaver gitsin +8 warrior set yap.

+8 elite set takan adama de ki, üzerindekiler yerine craft ile yapmaya çalıştığın seti tak diye ikna etmeye çalış.
-Alıcı: Ne veriyor kardeşim +8 craft setin, 250 hp veriyor, ama 30 defans daha az senin setine göre bir de senin setin 65 str veriyor benimki 45 veriyor.
-Yıllarca uğraşmış emektar craftçı: Ama bu set hp de veriyor magelere karşı avantajlı olursun, her şey str değil.
-Alıcı: Kardeşim 20 str kaybım var, 255 str vereceğime 235 str versem 250 hpden daha fazla hp kazanıyorum üstelik 30 defansım düşmüyor.
-Yıllarca uğraşmış emektar craftçı: Doğru diyorsun, 35 yıl uğraşıp, bu kadar şansım yaver gidip +8 set yaptım çöpmüş gerçekten de.

@Justice armor craftingin yeniden düzenlenip +1 de olsa set bonusu olabilir olması gerekiyor. Yoksa kimsenin ne bu kıyafetleri tercih edeceğine ne de kimsenin bu armor craftinge yöneleceğini düşünüyorum.

+1 olması bence abartı olur kardo ama +5 yada +6 çok daha uygun olabilirdi. olmayacaksada 7 değilde neden 8. +9 mu açılacak plan nedir acaba çok merak ediyorum

ametay

Üye

@Justice armor craftingin yeniden düzenlenip +1 de olsa set bonusu olabilir olması gerekiyor. Yoksa kimsenin ne bu kıyafetleri tercih edeceğine ne de kimsenin bu armor craftinge yöneleceğini düşünüyorum.
Sanki zorla craft yaptırıyorlar!
Kesinlikle olmamalı bu bile fazla . +8 İtem olmamalı kesinlikle +7 de kalmalı. @Justice

morganlefay

Üye
Sanki zorla craft yaptırıyorlar!
Kesinlikle olmamalı bu bile fazla . +8 İtem olmamalı kesinlikle +7 de kalmalı. @Justice
Kardeşim yayını bile dinlememişsin, ezbere cevap veriyon forumdaki konudan. Hiçbir craft itemi direk +8 olarak verilmeyecek, hepsi +1 olarak verilecek. Görseldekiler örnek olsun diye +8 i konuldu. İlk sayfadaki sorduğun soruya da cevap olsun yorma adamı :)

Diablo187

Üye
+7 de de aktif olacak dün yayında söylendi

Diablo187

Üye
Classların hangi toplama ve üretimde hızlı oldularına dair tablo vardı yayında, onu paylaşırmısınız?

RickSancheZz

Üye
hala çok fazla soru var aklımızda, en iyisi hiç soru sormayıp craft açılınca bakmak :)

ametay

Üye
Kardeşim yayını bile dinlememişsin, ezbere cevap veriyon forumdaki konudan. Hiçbir craft itemi direk +8 olarak verilmeyecek, hepsi +1 olarak verilecek. Görseldekiler örnek olsun diye +8 i konuldu. İlk sayfadaki sorduğun soruya da cevap olsun yorma adamı :)
Kardeşim temem:D

Son düzenleme:

birol2003

Üye
Dün gece verilen resimlerden eksiltme yapılmış, alchemy ve karakter craft tablosu vardı dün geceki resimlerde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt