REHBER Rise Online World (Erken Erişim) - Craft Sistemi ve Meslekler

Anthelior

Üye
Dün gece verilen resimlerden eksiltme yapılmış, alchemy ve karakter craft tablosu vardı dün geceki resimlerde
Jewel Crafting'de de 2. sayfada 2/5 yazıyor başka sayfalar yok ama? Yayını tam izleyemedim yayında ekstra sayfalar gösterildi mi bilmiyorum.

Archantos

Üye
Jewel Crafting'de de 2. sayfada 2/5 yazıyor başka sayfalar yok ama? Yayını tam izleyemedim yayında ekstra sayfalar gösterildi mi bilmiyorum.
Yayın da bende göremedim belkide bir sonraki aşamada ki takıları gösteriyor olabilirler Legendary , Mystic gelecek dediler ya. Ekstra sayfa olarak itemlerin +8 kıyaslama vardı onu istedim ekler misiniz diye o eklenebilir.

murolity

Üye
Leather ların stat bonusu neden 11 ? Diğer tüm giysilerdeki stat bonus 12 Mage ve battle priest için dezavantaj oluşturur bu durum. Bunun için değişiklik yapılacak mı ? @Justice

Justice

Yönetici
Game Designer
silahların ve zırhların açıklamaları yazıyor ama takılarda yazmıyor, takıların nasıl özellik verdiğini söyler misiniz

Merhaba,

Aşağıdaki linkten takıların bonus değerlerini kontrol edebilirsiniz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Level 40 da gorunen 5 adet unique weapon/shield bu kadarlamı kalacak, gelişme olacak mı ?

Şu an için resimde gösterilenleri üretebileceksiniz. İleride yeni meslek seviyeleri geldiğinde veya ihtiyaç duyulduğunda eklenebilir.

Zasa

Üye
Burhan bey merhaba bilgilendirmeler için teşekkür ederiz, sanırım ufak bir yanlış yapılmış görsellerde; craft sistemimizde 2 adet mana ile ilgili taşımız mevcut:
-Stone of focus: Mana puanı (MP) özelliği
-Manastone: Mp leech özelliği
Mp leech özelliği çok az itemda mevcutken genel olarak itemlerde mana puanı olduğunu görüğyoruz, fakat görsellerde hep manastone kullanılmış büyük bir karışıklık var gibi ortada umarım sadece görsel hazırlarken bir sorun olmuştur. Saygılarımla

Justice

Yönetici
Game Designer
Drobu olan weapon ve takıların craftta olmasının çok bi mantığı yok mevcut piyasada bir çoğu değersiz, basılmaya değmeyecek olarak görülecek sadece belki lvl atlatmak amacı ile basılacak.Burada bi düzenleme olursa güzel olur.Tavsiyem drobu olan itemleri koymaktansa aynı pvp build odaklı itemler gibi monster atak ve boss atak bonus veren weapon ve takılar olsa güzel olur.Aslında silah ve takı sisteminde biraz daha sade ve öz bi sistem olsa bizleri çok memnun ederki bu gün dünyada kendini oynatmış kabul ettirtmiş bi çok oyunda build sistemi var.Mesela bu 3 sınıf build item gibi düşünülebilir.Pve-pvp -pve/pvp dengeli .Böylece bir oyuncu neye ağırlık vermek istiyorsa ona yoğunlaşacak,pve ve pvp dengesini korumak isteyende o sınıf item elde etmeye çalışacak.Sabırsız oyuncular craft konusunda sürekli sizleri sıkıştırıyor ama bazı şeylerin geri dönüşü çok zor olacaktır oyuna ciddi anlamda zarar verecektir.Craftın kademeli olarak açılmasını aklı selim arkadaşlarda anlayışla karşılayacaktır, troll oyuncuların söylemlerine bakmayın bi çoğu mmorpg kültürü nedir bilmeyen oyunu amacı doğrultusunta oynamayan adamlar

Merhaba,

Mevcut datayı çok fazla şişirmeden ama yenilikler de sunarak bir çalışma hazırlandı. İleride daha farklı tasarımlar olursa bunlar da mevcut yapıya eklenebilir. Meslekler uzun bir süre bu seviyelerde kalacak, ardından mesleklerin sunucudaki ilerlemesine göre üst seviyeler (Legendary-Lv50 ve Mythic-Lv60) kademeli olarak getirilecek.

Vision

Senior Moderatör
Selam

Sevgili Vision,

Dün yayın bitimine doğru, sevgili Burhan Bey, yayın tekrarına bu kanaldan bakabilirsiniz demişti. Yayın geçmişinde dün yapılan yayının tekrarını göremedim. Mamafih nereden izleme şansımız olacak bilgilendirebilir misiniz ?

Saygılarımla
Merhaba,

Konu hakkında yönetime bilgi verildi. Muhtemelen gün içerisinde yayının tekrarı Twitch kanalına gelecektir.

Justice

Yönetici
Game Designer
Tier 4 armorların istedigi stat pointleri neden yazmıyor ?

Tüm o bilgilerin toparlanması ve bir sunum olarak hazırlanması çok vakit aldığından ilk aşamada zırhların her bir değeri ayrı ayrı gösterilmedi. İleride fırsat oldukça rehberi detaylandırabiliriz.

Zasa

Üye
Merhaba,

Taş ustalığı şu an için sadece klan binalarının üretiminde işinize yarayacak. İleride daha farklı kullanım alanları olabilir.
Tarkan Bey merhaba bilgilendirmeler için teşekkür ederiz, sanırım ufak bir yanlış yapılmış görsellerde; craft sistemimizde 2 adet mana ile ilgili taşımız mevcut:
-Stone of focus: Mana puanı (MP) özelliği
-Manastone: Mp leech özelliği
Mp leech özelliği çok az itemda mevcutken genel olarak itemlerde mana puanı olduğunu görüğyoruz, fakat görsellerde hep manastone kullanılmış büyük bir karışıklık var gibi ortada umarım sadece görsel hazırlarken bir sorun olmuştur. Saygılarımla

Justice

Yönetici
Game Designer
bu ne Allah aşkına bütün açıklamalar ingilizce napak ingilizce bilmeyenler olarak kurs mu görek gelek yoksa çıkıp gidek oynamayak mı oyunu ? oyunu % kaçı bunları anlayacak ingilizceye sahip
Merhaba,

Rehber yayınını Türkçe yaptım. Görseller İngilizce. Böylece hem size anlatabilmiş oldum hem de yabancı oyuncularımız görselden oyunda nelerin olup bittiğini anlayabilir. Vakit buldukça farklı anlatımlar yapılabilir.

Justice

Yönetici
Game Designer
bir crafter olarak hayal kırıklıgına ugradım oyuna oyun acıldıktan 3 ay sonra basladım 3 yada 4 gun sonra meslekler kapatıldı bu sure ıcersınde kasan kastı dedımkı balıga koyım balık kasıyım aşcılıktan devam ederım lakın yabtıgınız hamle ıle balıkcılık var ascılık mesleklerının içinden gectınız birde dalga gecer gibi balıkları napıcaz dedımızde tavaya koyup pişirin diyorsunuz madem bu mesleklerı begenmıyordunuz neden oyuna getirdiniz balıkcılıgı bu kadar kucumsüyorsunuz ama npc den solucan alıp tutulucak dıye guncelleme yapıyorsunuz neyse siz bu işi beceremeyeceksınız anlasılan bu kadar zamandır sizi bekliyor mıllet en iyi worldof warcraft devam en iyisi

Merhaba,

Aslında bir MMORPG oyuncusunun afk ile icra edilen bir meslekte bu kadar ısrarcı olmasını ben anlayamıyorum. MMORPG oyuncusu oyunda aktif olarak vakit geçirebileceği içerikleri ister, afk halde gelir elde edeceği içeriklerin değerlendirilmesini istemez. Meslekleri seven aktif olduğunda dilediği meslekle ilgilenebilir, pc başında olmadığında da balıkçılığa bırakabilir.

Justice

Yönetici
Game Designer
Weapon smithing için black smithing ve carpenrtry gerekli. Lakin Arch sword +8 üretirken deri malzemeside lazım.
Sorum şu;
Bu +8 arch swordu üretirken
Weapon smithing için gerekli olan blacksmithing ve carpenrtry 34 level olmak yeterli mi ve deriyi pazardan alsam üretebilir miyim?
Yoksa leatherworking de mi 34 level olacak?
@Justice

*Carpentry icin Woodcutting gerekiyor.

*Blacksmithing icin Mining gerekiyor.

*Stonemasonry icin Quarrying gerekiyor.

*Cooking icin Harvesting gerekiyor.

*Jewel Crafting icin Archaeology gerekiyor.

*Tailoring icin Skinning gerekiyor.

*Leatherworking icin Skinning gerekiyor.

*Armor Smithing icin Blacksmithing ve Leatherworking gerekiyor.

*Weapon Smithing icin Blacksmithing ve Carpentry gerekiyor.

*Alchemy icin Herbalism gerekiyor olacak.

Prefosyenol

Üye
Burhan Bey Öncelikle Yaptığınız İşe saygılar hürmetler Hayranlıklar... Üretim Süreleri dışındaki Üretim Aralarında Bekleyceğimiz Süreler varya Biz o süreleri bekleyip tekrar üretim yapacağımız Zaman bir daha elle başlatmamız gerekecekmi yoksa Geceden sabaha mesela Koyduk diyelim afk iken bekleme süresi doldukça Kendisi 2. üretime başlayacak mı ? bunu hem erken seviyeler için soruyorm hemde ileriki seviyeler için @Justice

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt