Öneri Rise Online World Gördüğüm Eksiklikler

RajBhera

Üye
Merhaba oyunu severek oynuyorum gördüğüm eksiklikleri elimden geldiğince daha oynanabilir bir oyun için yazmak istiyorum.

1-Dorion 1 Bölgesi Lag sorunu çözülmeli
2-Dorion 1 Bölgesi Merchant Pazar kuramama sorunu çözülmeli
3-Merchant pazar kurarken yanımızda birinin olduğunda pazarın kurulmaması çemberin kırmızı yanması bence kaldırılmalı yada çember boyutu küçültülmeli
4-Pazar Merchant Slip sistemi getirilmeli
5-Pazarda aynı itemden slotlara koyulurken itemin ilk girilen fiyattan koyulması diğer slotlara farklı fiyata koyulmaması yöntemi gelmeli
6-Oyuna F12 ile Client Gizleme Modu gelmeli Ve Arka planda en düşük ayarlarda çalışcak şekilde ayarlanabilmeli Pazar kuranlar için boşu boşuna bilgisayarın kasması yanmaması için
7-Oyundaki Yaratık explerinin Makro vesaire engellendiği için çok iyi bir miktarda artırılması gerekiyor yeni başlayan bir oyuncu slotlarda pek kişi kalmadığı için üzülerek söylüyorumki level kasamaz bu zorlukta o leveli kimse kasmaz
8-Oyundaki yaratıkların bazı bölgelerdekilerin agresiflikleri kaldırılmalı
9-Yaratıkların vurduğu damageler tekrar özenle gözden geçirilmeli 59 Level BP priestim can yok zaten her canavar tek atıyor buff bittiğinde
10-Yaratıkların vurduğu damagelerin Saniyesi tekrar ayarlanmalı Saniyede 2 defa vuruyolar neredeyse
11-Chat ekranına Mesaj Gönder kısayol butonu eklenmeli pazar kuranlara sağ tık ile mesaj gönderilmiyo
12-Oyunun Gerçekten Çok iyi bir optimizasyondan geçirilmesi gerekiyor Bu oyunu laptop ile oynayan biri yani ben 2 ayda laptopu elime alcam gibi duruyor
13-Görevlerin expleri Bir level Designer tarafından çok iyi optimize edilmeli bu şekilde görev yapmanın hiç bir anlamı yok bir görev yapmaya gidiyorum solo oyuncuuyum bu arada 3 4 defa ölüyorum kazanacağım expi geçtim exp kaybetmeyim yeter diyorum artık
14- Whisperdan aktif konuştuğumuz kişi tekrardan mesaj attığında Pm barı Sarı-Kahverengi şekilde yanıp sönmeli.
Whisper penceresini küçülttüğümüzde yeni mesaj geldiğinde sadece küçücük bir mektup simgesi çıkıyor ve hiç dikkat çekmiyor.
15- Mage ile Lure yaparken Captcha çıkması nedir gözünüzü seveyim
bunlar benim gördüklerim sizlerinde gördükleri varsa söyleyin bu konu içerisine ekleyim.
herkese iyi oyunlar

Son düzenleme:

higarez0

Üye
Bir iki ek yapmak istiyorum.
14- Whisperdan aktif konuştuğumuz kişi tekrardan mesaj attığında Pm barı Sarı-Kahverengi şekilde yanıp sönmeli.
Whisper penceresini küçülttüğümüzde yeni mesaj geldiğinde sadece küçücük bir mektup simgesi çıkıyor ve hiç dikkat çekmiyor.
15- Mage ile Lure yaparken Captcha çıkması nedir gözünüzü seveyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt