Rise Online World - Mage New Skills
MusTi Rise Online World Mod Team Senior Moderatör Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 916 Puanları 93 Race Protean Job Warrior 26 Eki 2022 #1
RickSancheZz Üye Katılım 14 Nis 2022 Mesajlar 1,506 Puanları 113 27 Eki 2022 #2 teleport aktif pkda nasıl işe yarar merak ediyorum mesafe kısa gibi geldi videoda, aktif pkda kullanıp video alan var mı acaba
teleport aktif pkda nasıl işe yarar merak ediyorum mesafe kısa gibi geldi videoda, aktif pkda kullanıp video alan var mı acaba
MilyNoNn M Üye Katılım 2 Eyl 2022 Mesajlar 4 Puanları 3 27 Eki 2022 #3 Legal' Alıntı: teleport aktif pkda nasıl işe yarar merak ediyorum mesafe kısa gibi geldi videoda, aktif pkda kullanıp video alan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Yetenekte bulunan ''Cast Time'' ve Yetenek teleport mesafesi aktif pk içerisinde olarak kullanılmasına olanak tanımıyor malesef.
Legal' Alıntı: teleport aktif pkda nasıl işe yarar merak ediyorum mesafe kısa gibi geldi videoda, aktif pkda kullanıp video alan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Yetenekte bulunan ''Cast Time'' ve Yetenek teleport mesafesi aktif pk içerisinde olarak kullanılmasına olanak tanımıyor malesef.
RickSancheZz Üye Katılım 14 Nis 2022 Mesajlar 1,506 Puanları 113 27 Eki 2022 #4 MilyNoNn' Alıntı: Yetenekte bulunan ''Cast Time'' ve Yetenek teleport mesafesi aktif pk içerisinde olarak kullanılmasına olanak tanımıyor malesef. Genişletmek için tıkla ... evet tahmin ettiğim gibi kullanılacak bi skill gibi durmuyor ama yinede deneyen varsa görmek isterim
MilyNoNn' Alıntı: Yetenekte bulunan ''Cast Time'' ve Yetenek teleport mesafesi aktif pk içerisinde olarak kullanılmasına olanak tanımıyor malesef. Genişletmek için tıkla ... evet tahmin ettiğim gibi kullanılacak bi skill gibi durmuyor ama yinede deneyen varsa görmek isterim