Rise Online World - Pet Sistemi Beklentilerim (Neden eşsiz bir pet sistemi olmasın ki?)

May Payne

Üye
Petler binek te kullanabilsin mi? :D Bir ıslıkla uzak diyarlardan kankilerini de çağırabilsinler mi? :D Hatta sahibine buff atmakla da kalmayıp savaşsınlarda. :D Petin amacı zaten ganimetleri toplayıp sahibine o konuda kolaylık sağlamak. Expleri olsun evet, ona bende katılıyorum. Lvlleri arttıkça taşıyabildikleri eşya sayısı da aynı oranla artsın. Lvl aldıkça farklı skinler, kostümler, itemler açılsın. Oyun paralarını falan petlerde saklama imkanı olsun. Bunlar mantıklı şeyler benim fikrim.

shady19071907

Üye
Petler savaş alanında kullanılsın kısmı dışında diğer şeylere katılıyorum. En azından bazı şeyler hayata geçirilebilir diye düşünüyorum

Fatih_

Üye
Pet kasmayı çok severim. Umarım arkadaşın söylediği gibi görev sistemi ve savaş alanı olur.

May Payne

Üye
Sadece petlerin dövüştüğü bir arena olabilir mesela. Horoz dövüştürür gibi pet dövüştürelim. Dereceye giren petlere düzenlenen törenle ödülleri verilsin. :|

Beastmaster

Üye
Değerli fikirleriniz için teşekkürler. Daha önce discord sunucusu üzerinden de bildirmiştim bu fikirlerimi. Maksat konu altında beyin fırtınası yapıp, oyuncuların genel fikrini de görmek :) Güzel bir pet sistemi geleceğini temenni ediyorum

BARZOOO

Üye
Gayet güzel düşünülmüş bir konu bence insanlar sadece mob kesip bişeyler yapmaktan sıkılacaktır. Bu tarz değişik şeylerle vakit geçirmek isteyen bir çok kişi olacaktır.

Beastmaster

Üye
Gayet güzel düşünülmüş bir konu bence insanlar sadece mob kesip bişeyler yapmaktan sıkılacaktır. Bu tarz değişik şeylerle vakit geçirmek isteyen bir çok kişi olacaktır.

İnşallah sesimizi duymakla beraber, oyuna ekleme konusunda da özveri gösterecekler ve güzel bir pet sistemiyle karşılaşacağız :)

Nazzy

Üye
Merhabalar Sevgili Rise Online Bekleyen Arkadaşlar ve Emektar Rise Online Yetkilileri :)

Yıllarca Knight Online'da PET sisteminin geliştirilmesi için o ilgisiz yönetimin resmi forumunda konular açmış, Knight Online discordunda GM'ler ve oyunculara PET'ler konusunda birşeyler anlatabilmeye çalışmış ama tabi kiii başarısız olmuş bir arkadaşınız olarak PET sistemi hakkında beklentilerimi sizlerle paylaşacağım. Knight Online'da 60 Levele hilesiz hurdasız pet kasıp bunu rehber haline bile dönüştürdüm ForumTR'de konum ve YouTube'da videolarım mevcut. Bunları söylememdeki yegane amaç, bu konuda ne kadar ciddi ve istekli olduğumu belirtebilmek :)

Gelelim konumuza ve beklentilerime;

1) PET'ler sadece kutu toplama için getirilecekse hiç gerek yok. Onları sadece getir götür işleri için kullanmak istemiyorum :)

2) PET'lere Zırh-Silah eklentisi yapılabilirse çok güzel olur. PET'lere özel itemler olması gerekiyor. Gidip warriorun taktığı kalkanı PET'e takmayalım

3) PET'lerin silah ve zırhları normal classlarınki gibi düşük olanlar satıcıda satılsın, yüksek ve iyi olanlar droplara eklensin veya "Etkinlikler" ile elde edilsin.

4) PET'lere özel görevler eklensin. Genel olarak Exp ve item görevleri olması güzel olur. Günlük yapılan exp ve item görevleri de eklenirse tadından yenmez.

5) PET'lere özel görevlerle entegreli bir hikaye oluşturulsun. Görevleri ilerletirken PET'lerle ilgili hikayeyi okuma fırsatımız olsun ve bir heyecan katsın.

6) PET'lerin "Death Valley" gibi savaş haritalarında kullanılıp kullanılmaması yetkililerin insiyatifinde ama, en azından kasılan PET'ler pasif bonuslar versin ki millet PET kasmayı, petle uğraşmayı kayda değer bulsun.

7) PET'lere özel zindanlar, grup zindanları oluşturulabilir. Günün belli saatlerinde açılan ya da sürekli girilebilen ve içeride sadece PET'lerin atack verebildiği zindanlar. Bu zindanlardan PET'ler için itemler kasılabilir. (Knight Online üzerinden örnek verecek olursak Juraid Mountain etkinliğinde sadece petlerin atack yaptığını düşünebilirsiniz.)

8) PET'lerin güçlenmesi sadece PvE'de işe yaramasın, PET'lere özel bir savaş haritası oluşturulabilir veya "Death Valley" de yanımızda bizlerle savaşabilir PET'ler. (Bu madde ile ilgili it mi dövüştüreceğiz espirisini şimdiden duyabiliyorum ama neden olmasın )

9) PET'lere priest karakteri buff ve heal atabilsin. Defansif yönlü karakterlerin PvE kısmında eli ayağı olur PET'ler ve çok memnun edici bir olay olur.

10) PET'lerin skilleri Knight Online'da olduğu gibi hepsine sağ tıklayıp oto moda geçirilebilsin. Tabi bunun için petlerin skilleri olması gerektiğini söylemeye gerek yok sanırım. Yanımızda bir destek, yardımcı olarak oynadığı için; heal buff skilleri ve debuff skilleri de olmalı. Yüksek rakamlardan bahsetmiyorum elbette, cüzi ve tatmin edici düzeyde ( HP pot kadar heal, %10 defans kırma skili, 1k buff, 200 ac gibi. Bu skiller maksimum hâlleri tabi ki.)

11) Farklı classlara özel PET'ler. Warrior için pasif bonusu atack ve aktif skilleri destek olmaya yönelik, priest için pasif bonusu defans ve aktif skilleri saldırıya yönelik şeklinde. Karakterlerin eksik yönlerini tamamlamaya yönelik bir sistem oluşturulabilir. Bu sistemde class kısıtlaması da getirilebilir, her class için tüm PET'ler serbest olabilir.

Siz sevgili ve saygıdeğer Rise Online bekleyen arkadaşlarımdan da bu konudaki fikirlerinizi yorum olarak paylaşıp, destek vermenizi bekliyorum. Keyifli forumlar :)

D.N: Farklı fikirler aklıma geldikçe veya güzel fikirler yorum olarak eklendikçe konuyu güncelleyeceğim.
Güzel Düşünülmüş Ve Uygulanabilir Bir Düşünce

RKERN

Üye
Ben petlerin oyuna dahil edilmesini uygun görmüyorum nedense ..

dinazor89

Üye
benim beklentim
-güzel sevimli bir görünüş

-benim ayak işlerimi yaptırabilmek
-Kutu toplasın inventorysi olsun

-benim için pot vb şeyleri taşısın
-Leveli arttıkça bize para-item-exp gibi ekstra bonuslar sağlayabilsin.
-Ufak tefek buff ac vb gibi destek skilleri olabilsin.
-leveli arttıkça agro tutabilecek skilleri olabilsin(farm için güzel olabilir)

Nazzy

Üye
Güzel düşünce katılıyorum. Eline Sağlık
benim beklentim
-güzel sevimli bir görünüş

-benim ayak işlerimi yaptırabilmek
-Kutu toplasın inventorysi olsun

-benim için pot vb şeyleri taşısın
-Leveli arttıkça bize para-item-exp gibi ekstra bonuslar sağlayabilsin.
-Ufak tefek buff ac vb gibi destek skilleri olabilsin.
-leveli arttıkça agro tutabilecek skilleri olabilsin(farm için güzel olabilir)

TheHandOfGod

Üye
Bunların tamamı SRO, Astellia, Black Desert, WoW, ESO, Archeage vb. birçok oyunlarda mevcut, ama hiçbiri hepsini bir arada barındırmıyor çünkü oyunun adı: PETS ONLINE'a dönebilir. Yenisi de zaten ''DOKE V'' adıyla geliyor..

İlla ki ''pet'' olacaksa, biri item toplayan öteki defansif - ofansif özellikleri barındırabilir. Ankete taşınabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum, fikirlerini oraya aktarıp bir oylama açarsan katılımı yüksek olabilir. Doğrusu bu kadar yoğun bir pet aksiyonu istemezdim.
dokev keşke gelse.. yıllardır beklediğim pokemon tarzı mmorpg ama malesef 1 yıldır hiç bir gelişme haber vs yok oyunla ilgili.

xRuLing

Üye
Katılıyorum güzel olabilir ayarında düzenlendiğinde çok iyi bir sistem. olabilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt