Yeni Duyan-Foruma yeni gelen arkadaşların Forumdaki Mevcut içerikleri tam olarak incelemeden/okumadan tekrarlanan sorular zincirinden arınabilmek ve forumda oluşabilecek kirliliğin önüne geçebilmek için açılmıştır.
Yeni Gelen Arkadaşların Önemle buradakileri incelemesi tavsiye edilir.
Not: Forumdan sorumlu yetkilinin, belli konuları en tepeye/top noktaya sabitleyip yeni gelenin Çabuk görmesini sağlayabilecek benzer içeriklerle toplanmış/derlenmiş bi konu oluşturması ricamdır.. Amaç, kirliliği minimuma indirmek için atılmış bi adım. Sayımız artacak - Konular tekrara başlayacak..
04.12.2020 röportaj
Yeni Gelen Arkadaşların Önemle buradakileri incelemesi tavsiye edilir.
Not: Forumdan sorumlu yetkilinin, belli konuları en tepeye/top noktaya sabitleyip yeni gelenin Çabuk görmesini sağlayabilecek benzer içeriklerle toplanmış/derlenmiş bi konu oluşturması ricamdır.. Amaç, kirliliği minimuma indirmek için atılmış bi adım. Sayımız artacak - Konular tekrara başlayacak..
Tüm Merak Edilenler (Yeni Üyeler İçin)
Arkadaşlar, foruma çok fazla yeni arkadaşlarımız gelmiş ve bu yüzden hep aynı konuların açıldığını görüyoruz. Bu anlamda herkese kolaylık sağlaması adına merak edilenleri tek bir başlık altına toplamak istedim. Tabi bu merak edilenleri Burhan beyin canlı yayınlarda söylediklerinin ışığında...
forum.riseonlineworld.com
Burhan Bey'in Açıklamalarının Derlemesi (19 Kasım)
Arkadaşlar, Burhan Bey'in son gelişmeler hakkındaki söylediklerinin derlemesini sizlere sunmak istiyorum. Hepimiz için yararlı ve bilgilendirici olacaktır ve aynı konuların açılmamasını sağlayacaktır. Eleştirinizde tabiki haklısınız. Biz erteleriz ne olursa olur mantığında insanlar değiliz...
Burhan Bey'in Söylediklerinin Derlemesi (25 Eylül - 6 Ekim)
Arkadaşlar Burhan Bey'in 25 Eylül 2020 ve 6 Ekim 2020 tarihli Discord canlı yayınında söylediklerinin derlemesini sizlere sunmak istiyorum. Bizleri nelerin beklediğini az çok öğrenmiş oluruz hemde forumda aynı konuların açılmamasını sağlarız. Pelerinleri o kadar desenli ve güzel yapacağız ki...
Rise Online World - Tüm Sorular ve Cevaplar
Merhaba, Rokosoft’un Rise Online World oyun projesinde AR-GE personeli olarak görev yapıyorum. Bazı geliştirme ve çalışmaların yanı sıra destek ekibi liderliği görevini icra ediyorum. Vakit buldukça siz oyunseverleri süreç hakkında bilgilendirmeye çalışmaktayım. Ancak firma ve oyun projemiz...
04.12.2020 röportaj
Son düzenleme: