Rise Online'da Rowdayken Başka Oyun Oynamak

MoNSTeRKH

Yeni Üye
Rise Online'da hesabım ROWdayken veya pazar kuruluyken oyunu yan monitöre alıp FC24 oynamak istiyorum ama FC24 açıldıktan belirli bir süre sonra kapanıyor. Discorddan yazdım çoğu kişi rahat bir şekilde bunu yapabiliyorken ben aynı anticheati kullanan hiçbir oyunu oynayamıyorum. Diğerleri çok önemli değilde FC24 açılsa güzel olurdu. Bu sorunu yaşayıp çözebilen vs var mı?

YUZDEELLI

Üye
Rise Online'da hesabım ROWdayken veya pazar kuruluyken oyunu yan monitöre alıp FC24 oynamak istiyorum ama FC24 açıldıktan belirli bir süre sonra kapanıyor. Discorddan yazdım çoğu kişi rahat bir şekilde bunu yapabiliyorken ben aynı anticheati kullanan hiçbir oyunu oynayamıyorum. Diğerleri çok önemli değilde FC24 açılsa güzel olurdu. Bu sorunu yaşayıp çözebilen vs var mı?
Oyunun crack mi full sürüm mü dostum ?

YUZDEELLI

Üye
full sürüm, ea play pro ile yıllık aldım.
1-windows updatelerin yapılması
2-oyun içindeki telli saç özellğini kapatmak çözüm diye yazılmış bir yerde
3-güç ayarlarından yüksek performans belki işine yarabilir.
Belki de oyunu dx11 de açıyosun fc24 de dx12 açıldığıdan yapabilir diyecem.
uyumluluk ayarıda dene.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yüksek ihtimal Rise Online açıkken tam ekranda bırakıyorsun, öncesinde daha alt bir çözünürlükte dene tam ekran yerine. Ram şişiyor olabilir 2 oyunda fazla ram kullanıyor çünkü. Ben test ederken zamanında kendim için Rise ile birlikte Wow, Warzone, CS2, LoL gibi oyunlarda denemiştim sorun yaşamamıştım. Sistem özelliklerinde çok önemli.

MoNSTeRKH

Yeni Üye
Yüksek ihtimal Rise Online açıkken tam ekranda bırakıyorsun, öncesinde daha alt bir çözünürlükte dene tam ekran yerine. Ram şişiyor olabilir 2 oyunda fazla ram kullanıyor çünkü. Ben test ederken zamanında kendim için Rise ile birlikte Wow, Warzone, CS2, LoL gibi oyunlarda denemiştim sorun yaşamamıştım. Sistem özelliklerinde çok önemli.
İntel İ5 11400F--ASUS B560M-P SI 5000MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI mATX Anakart--Kingston 16GB (2x8GB) FURY Beast 3200Mhz CL16 DDR4 Ram--ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 192bit Ekran Kartı--James Donkey JD512 512GB 2000/1500MB/sn NVMe M.2

Sistemim yukarıdaki gibi 2 oyunuda açabiliyor olması lazım bence. Rise Online oynarken Rainbow Six Siege ve Rocket League rahat oynuyorum ama diğer tüm oyunlarda bir sıkıntı oluyor. Birazdan yukarıda mesajda arkadaşın dediği ayarları deneyeceğim belki düzelir.

Agaragambi

Üye
Ben tezgah kurduğumda oğlum valorant açınca oyundan atıyor ama benim pc kaldırmıyor sanırım. Burada bir tavsiye olursa denerim.

The Matrix

Üye
En küçük çözünürlükte, en düşük görüntü ayalarında ve pencere moduna alıp dene ben bu şekilde kullanıyorum bir problem yaşamadım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt