rise online'ın en mükemmel mmorpg olduğu gerçeği

tekpak

Üye
Şimdi arkadaşlar şöyle anlatayım, mmorpg oyunları genel hatları ile size dopamin salgılatmak için eğlence sektöründeki alt bir etmen. bunla para kazanırlar. ciddiyim bakın xD google'layın araştırma var bunun üstüne. kısacası siz para ve zaman harcayıp dopamin salgılayın olay bu. her türlü eğlence sektörü için durum bu.

şimdi bu dopamin neden salgılanıyor? böyle gözünüzde hemen hemen oynadığınız tüm oyunları canlandırın. elde ettiğiniz droplar, ekranda beliren böyle kımıllı "kazandın lan helal be!" minvalindeki mesajlar, artan statlar, geçen upgrade'ler, sağda solda parlayan şeyler, yani kısacası herhangi bir kazanım ve bu kazanımın ekranda belirmesi. buna HERŞEY dahil. stat puanı arttırmak bile.

ama rise online ile böyle derdiniz yok! gördüğünüz gibi oyun tamamen sizi düşünüyor. günde 5 saat bir slotta farm atarak premium ve scroll ile saatte %4 kasarak 65 olduktan sonra oyundaki sınırsız(!) içeriklerden faydalanıp dopamin kazanma şansını bir nebze daha fazla elde edersiniz. dopamin neydi? herhangi bir kazanıma yönelik salgılanan hormon. bak HERHANGİ.

bu oyunda ise kazanım adına 1(yazı ile bir) adet bile emare olmadığı için dopamin derdiniz hiç olmaz. 1 aydır dungeon girip drop alamazsınız, günde 5 saat farm yapıp kişi belki 6m pay ile arc sword alırsınız. hatta ve hatta 10 tane +6 fp basıp hepsini +7 yakabilirsiniz. bunlar hep planlı.

bunlar hep sizi düşündükleri için, dopamine bağımlı olmayın diye xD gördüğünüz gibi sizi bu kadar düşünen başka bir mmorpg oyun olamaz. teşekkürler rayz.

Son düzenleme:

1313designer

Üye
Kardeşim bazı kelimeleri açıklasaydın bari. Rise online da drop demişsin mesela, bu yenilcek bişi mi içilcek bişi mi yoksa gezilmesi gereken bir yer mi?

Mutchee

Üye
Oyunu yanlış oynuyorsunuz. Giriyorsunuz anlaşmalı sitelere, tofaşınızı satıp en iyi itemleri çekiyorsunuz 5 saat farm felan boş işler. Sonra ayda 2bin teleye potunuzu da çekiyorsunuz dv de en iyi sizsiniz. Eğer benim çarım düşük level diyorsanız yakında oto kasma oto kesme oto item düşürme de geliyor. Ona da veriyorsunuz parasını kral sizsiniz. Dopamin, steroid vs her şey dahil.

BenGeldim

Üye
Ya onu bunu bırakında 1 aydır doğru düzgün yama gelmiyor? Yepyeni bir oyun onu nasıl açıklıyorsun yeni oyunda kol gibi problemler var ve yama gelmiyor?

tekpak

Üye
Oyunu yanlış oynuyorsunuz. Giriyorsunuz anlaşmalı sitelere, tofaşınızı satıp en iyi itemleri çekiyorsunuz 5 saat farm felan boş işler. Sonra ayda 2bin teleye potunuzu da çekiyorsunuz dv de en iyi sizsiniz. Eğer benim çarım düşük level diyorsanız yakında oto kasma oto kesme oto item düşürme de geliyor. Ona da veriyorsunuz parasını kral sizsiniz. Dopamin, steroid vs her şey dahil.
ağır saçmalıyorsun.

ne yani sen şimdi bu oyunun, kredi çekip item dizip günde 12 saat bowlu tavaf edip çıkan uniqe'ları komik yüksek sayılara tl ile satıp hem kredileri kapatıp hem de üstüne para koymak olduğunu mu iddia ediyorsun???? SENİN NE HADDİNE!

terbiyesiz seni! ne kadar büyük yalan!

dipnot: hani steoridde geliyomuş ya öyle olunca, çileklisi var mı?

Mutchee

Üye
ağır saçmalıyorsun.

ne yani sen şimdi bu oyunun, kredi çekip item dizip günde 12 saat bowlu tavaf edip çıkan uniqe'ları komik yüksek sayılara tl ile satıp hem kredileri kapatıp hem de üstüne para koymak olduğunu mu iddia ediyorsun???? SENİN NE HADDİNE!

terbiyesiz seni! ne kadar büyük yalan!

dipnot: hani steoridde geliyomuş ya öyle olunca, çileklisi var mı?
Haşa. Benim demek istediğim 15 saat undy kesip çıkan bir itemin pazar fiyatına bakıp, hızlı satılsın diye 10 20 m aşağısına koyan pazarcı arkadaşların düşmanı AH kullanıcılarının oyunu bilmediğidir. Oysaki o pazarcı dostlarım ( burdan selam olsun ) risk alıp artı basıp +7 +8leri oyuna sokmuşlardır. Dilediği fiyata ( gerçek gold bar üzerinden ) anlaşmalı sitelere koyması caizdir. Pazarcının ve onların dostlarının testosu yüksektir. Iyi forumlar

NetKing

Üye
firmanın elemanları işten çıkmış olsa gerek kim yapacak yamayı eee bu saatten sonra terziye versen o bile yama yapamaz malum yama yapa yapa yamalı çingene bohçası oldu oyun

Lynch

Üye
Yama ölmüş arkadaşlar içeriden aldım bilgiyi. Cenaze namazı ikindi namazına müteakip protean camiinde kilinacaktir. Defin işlemleri protean zombi mezarlığına gomulecektir. Streoidi fazla bastığından mezar iki kişilik açılmıştır

CuneytARKIN

Üye
Yeme içme barınma uyku vs bunlar temel ihtiyaçlardır.

Bir de özel ihtiyaçlar vardır. Arkadaşlarla etkinlik ( halı saha gibi), Tatile gitme, alkol alma, canlı müzik dinleme gibi. Bunlar da kişinin zevkine bağlı ihtiyaçlardır.
Burda belirleyici olan şey kaliteli geçirilecek zaman için bu etkinliklerin yapılmasıdır. Ben oyunu bir gelir kapısı olarak değil eğlence güzel vakit geçirme arkadaşlarla etkinlik olarak değerlendiriyorum.

Şuanda oyunda sadece Death Valleyde boş boş birbirine saldırmak dışında yapılacak hiçbirşey yok. Tabi ona da lag müsade ederse. Farm desen gerçekten droplar yok denecek kadar az 10 saat emek verip 3m payla dönmek beni eğlendirmiyor, kazandırmıyor da. Boss dropları desen sıkıntılı, dungeon desen baydı, pazar desen durma seviyesinde, Exp kasarken iyi kötü eğleniyordum 65 olduktan sonra oyun inanılmaz sıkıcı olmaya başladı. Yani biraz fazla rutine ve monotonluğa bağlamış durumda.

Devam edip etmemek konusunda hergün ikilem yaşıyorum.

Ekibin biraz daha elini hızlandırması lazım, hızlanmıyorsa da oyuncuları oyalayacak birşeylere ihtiyaçları var.

mrhit

Üye
Şimdi arkadaşlar şöyle anlatayım, mmorpg oyunları genel hatları ile size dopamin salgılatmak için eğlence sektöründeki alt bir etmen. bunla para kazanırlar. ciddiyim bakın xD google'layın araştırma var bunun üstüne. kısacası siz para ve zaman harcayıp dopamin salgılayın olay bu. her türlü eğlence sektörü için durum bu.

şimdi bu dopamin neden salgılanıyor? böyle gözünüzde hemen hemen oynadığınız tüm oyunları canlandırın. elde ettiğiniz droplar, ekranda beliren böyle kımıllı "kazandın lan helal be!" minvalindeki mesajlar, artan statlar, geçen upgrade'ler, sağda solda parlayan şeyler, yani kısacası herhangi bir kazanım ve bu kazanımın ekranda belirmesi. buna HERŞEY dahil. stat puanı arttırmak bile.

ama rise online ile böyle derdiniz yok! gördüğünüz gibi oyun tamamen sizi düşünüyor. günde 5 saat bir slotta farm atarak premium ve scroll ile saatte %4 kasarak 65 olduktan sonra oyundaki sınırsız(!) içeriklerden faydalanıp dopamin kazanma şansını bir nebze daha fazla elde edersiniz. dopamin neydi? herhangi bir kazanıma yönelik salgılanan hormon. bak HERHANGİ.

bu oyunda ise kazanım adına 1(yazı ile bir) adet bile emare olmadığı için dopamin derdiniz hiç olmaz. 1 aydır dungeon girip drop alamazsınız, günde 5 saat farm yapıp kişi belki 6m pay ile arc sword alırsınız. hatta ve hatta 10 tane +6 fp basıp hepsini +7 yakabilirsiniz. bunlar hep planlı.

bunlar hep sizi düşündükleri için, dopamine bağımlı olmayın diye xD gördüğünüz gibi sizi bu kadar düşünen başka bir mmorpg oyun olamaz. teşekkürler rayz.
Sen şimdi bu oyunun dopamin satamadığını mı söylüyorsun bize? Kazıklanıyor muyuz yani?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt