Rise Onlineyi Mobil Veri Ile Oynarsak?

booms

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar. Rise onlineyi mobil veriden bağlanıp oynarsak günlük kaç mb yer acaba ? bilgisi olan var mı?

TheBlessingDaggeR

Yeni Üye
Eğer eski oyunlar gibi ping sistemi ile çalışıyorsa saatte 50 mb yemez bile diye düşünüyorum fakat başka bir iletişim protokolü kullanıyorlarsa o zaman bilemem

SWPLEASE

Üye
İnternet arızam varken 2-3 gün boyunca mobil veri ile oyunu oynadım. Çok az yediği için ne kadar MB gittiğini ölçmemiştim. Launcher güncellemesi vs. yapmadığın sürece bence 500 MB kullanım bile olmaz diye tahmin ediyorum.

booms

Yeni Üye
verdiginiz değerli bilgiler için çok minnetarım arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize

Nisshe

Üye
Merhaba bunun için malesef net bir Boyut söylemek malesef mümkün olmayacaktır. Oyun genel itibari ile herhangi bir görsel data aktarımı olmadığı için çok fazla boyutlarda bir veri aktarımı olmayacaktır. Fakat Mobil verinizi bilgisayarınızda kullandığınızda arka planda çalışan çoğu uygulama İnternet Protokolü ile çalıştığından kaynaklı arka planda büyük miktarda veri harcaması olabilir.

Eğer Windows 10 ve üzeri bir işletim sistemi kullanıyorsanız dilerseniz Ağ Ayarları - Durum - Veri Kullanımı kısmından Veri sınırını ayarlayabilir ve ne kadar kullandığını kendinizde görebilirsiniz ;

Not: Sizlerde veri boyutu değişebilir. Aşşağıda görsel temsilidir.

Adsız.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt