Rise Yeni Server Açılacak Mı

gibidigi

Yeni Üye
selam dostlar, mantis ilk açıldığı günden bu yana magemle çok eğlendim. 70 cap sonrası, 85'e de kastım güzel zamanlar geçirdim. charı sattıktan sonra, 85 level zor olsa da rouge de kastım. son zamanlarda girdiğimde kimsenin exp kastığını görmüyorum artık yeni char kasmak imkansız hale geldi. oyuncu havuzu saçma sapan x oyununun pvp'lerinde boşa zaman ve para harcıyor, row yönetiminde yeni server ne zaman planlanıyor? row ekip arkadaşlarımdan ve arkadaş çevremde herkes yeni server bekliyor

Pitou

Üye
Açacak düşünceleri olsa bile bunu buradan duyurmazlar. Sunrise yeni server açma gibi bir düşüncemiz yoktur dedikten 1 gün sonra yeni server duyurusu yaptı. Piyasaların etkilenmemesi için böyle yapmasıda gerekiyordu. Yani demek istediğim öyle bir şey olsa bile buradan bunun cevabını vermezler.

gibidigi

Yeni Üye
sağol pitou yorum için, ben bir çözüm yolu bulabileceklerini düşünüyorum baya bekleyen oyuncu var. dediğim gibi 2 ay oynanıp biten server'lara para ve emek harcıyorlar. rise ue5 geçişiyle fps sıkıntısını da çözdü, neden bugün yarın açılmasın derim

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Rise Online World’ün resmi platformlarından bir açıklama gelmedikçe, yeni sunucu söylentilerine itibar etmeyin.

Daha önce bir çok kez discord üzerinden "Şu an için yeni server planlaması bulunmuyor." söylendi

ARQUN_09

Yeni Üye
Arkadaşlar tahmini yeni server açılış tarihi bana göre 2026 Ocak-Şubat aylarıdır. 2 sene ortalamada yeni server çıktığına öngörürsek, 2026 dan önce server beklememenizi öneririm. Saygılar.

DenizBerat

Üye
Rise Online World’ün resmi platformlarından bir açıklama gelmedikçe, yeni sunucu söylentilerine itibar etmeyin.

Daha önce bir çok kez discord üzerinden "Şu an için yeni server planlaması bulunmuyor." söylendi
Bir önceki server içinde aynisini söylüyor idiniz. Zaten yönetimin yakinda yeni server gelicek demesi imkansizdir. Son dakika söylemeleri gerekir. Bir sene içerisinde gelecektir benim görüşüm. Ki gelmesi de gerekiyor.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bir önceki server içinde aynisini söylüyor idiniz. Zaten yönetimin yakinda yeni server gelicek demesi imkansizdir. Son dakika söylemeleri gerekir. Bir sene içerisinde gelecektir benim görüşüm. Ki gelmesi de gerekiyor.

Görünüşe göre bazı noktalar yanlış anlaşılıyor. Yeni bir sunucunun geleceğini 1-2 ay önceden duyurmak, oyunun dengesini ciddi şekilde etkileyebilir. Özellikle pazar dengesi gibi hassas konular bundan doğrudan etkilenir.

Eğer ileride yeni bir sunucu planlaması olursa, bu ancak uygun bir zamanda ve dikkatli bir şekilde duyurulur. Ancak şu an için böyle bir planlama bulunmamaktadır.

Bu nedenle, bu tür sorulara "şu anda bir planlama yok" şeklinde yanıt verilmesi son derece normaldir. Oyunun sağlıklı işleyişi için bu yaklaşım gereklidir.

gibidigi

Yeni Üye
herkese teşekkürler yanıtlar için, oyuncu kitlesinde önemli bir beklenti var ve yeni char'lar ile kasmanın imkansızlığı çok açık.

umarım bu durum hem yeni oyuncular hem de tüm server'larda emek veren oyuncular için en doğru şekilde yönetilir ve yeni server heyecanını hep beraber yaşarız

segkrc

Üye
Döngüye girmek neden hoşunuza gidiyor ki? Yeni server açılınca tekrar level kas, item yapmaya uğraş, birsürü para harca vs. Gerek yok yeni oyunculara kolaylık sağlasınlar yeni server açmaya gerek kalmasın. Uzun yıllar (bence son server açılışından itibaren minimum 4-5 yıl) açılmaması gerekiyor.

Ek: Konuyla alakasız ama Allah aşkına BP oynamak isteyenleri biraz destekleyin. Herkes char bozmak zorunda kalıyor. Job çeşitliliği oyuna renk katar ama burada o yok. BP oynamak çok zor, ortalama üstü item yapıyorsun ama basit itemli asas, warrior kesebiliyor.

Oppai

Üye
Şimdiye kadar neye hayır dedilerse evet - olmaz dedilerse oldu. ( tek premium olacak başka olmayacak - Wariror yere vurma skilleri olmayacak - Yeni server açılmayacak - Death Valley de ROW olmayacak - Hepsinin tersi oldu :)))
Yakın zamanda açmayız diyorlarsa yakın zamanda açılır bence. :D

IBoRiS

Üye
Yılda bir yeni sw olmaz. Bana göre min 2-3 yılı var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt