Riseonline'ın Blockchain Dünyası

IREXXAR

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
33
Puanları
18
Alıntı: https://www.rokosoft.com/news/from-...ollection-now-live-on-the-blizzard-gear-store

Hayatımız aslında devasa bir çok oyunculu çevrimiçi oyun gibidir. Toplumdaki rolümüzü toplumun normlarına en uygun şekilde yerine getirmeye çalışırız. Toplum, her bireye temel normlarla standart bir rol atar. Çok az yetenekli ve hırslı insan bu normların dışına çıkmak için mücadele eder. Bu mücadele, bireyin doğasında var olan farklılaşma çabasından doğar. Bu farklılaşma çabası, toplumda “Başarı” dediğimiz farklı insan kitlesini yaratır.

Gerçek anlamda bu başarı, ancak toplumdaki gerçek liderlerin doğuştan gelen yeteneklerinin doğal olarak ayrılmasının bir sonucu olarak gelir. MMORPG oyunları, tıpkı gerçek dünyada olduğu gibi bu farklılaşma çabasının tezahürüdür. Bazen bir savaş meydanında kazanılan zafer, bazen takım çalışmasının önemi, bazen ticaretin bazen de liderliğin toplumun normlarının ötesine geçmeye çalışan oyuncuların mücadelesidir.



Zafer her zaman doğru strateji ve yöntemlerle çok çalışarak elde edilir. Riseonline, Oyna ve Kazan felsefesine yeni bir bakış açısı ekler. Artık Riseonline, klasik ve sıkıcı para kazanma yöntemlerinin ötesine geçiyor. Riseonline, Blockchain ile entegre çalışacak ve kullanıcıların oyun içinde kripto varlıkları kazanmalarını sağlayacak. Şimdi zamanınıza değer katmanın tam zamanı. Oyun içerisinde oyuncular, Rokosoft'un kripto varlığı olan Roco jetonlarını kazanabileceklerken, Boss Events'de Bitcoin, Ethereum, Avax gibi dünya çapında kullanılan kripto varlıkları kazanabilecekler.



Oyun içi ticaret için kazandığınız Roco jetonlarını kullanabilir veya merkezi olmayan borsalar aracılığıyla oyun dışında istediğiniz herhangi bir kripto varlığına dönüştürebilirsiniz. Tabii ki Roco jetonlarının kullanım durumu bunlarla sınırlı değil. Riseonline başka bir devrim niteliğinde değişiklik yapıyor. Zırh ve Pets gibi oyun içinde kullanılabilecek ender eşyaların alım satımı da “NFT” olarak yapılabilmektedir. Bu sayede oyuncular, kimsenin sahip olamayacağı çok nadir eşyalara sahip olma şansına sahip olurken aynı zamanda bu eşyaları NFT Marketlerinde NFT olarak geri satabilecekler. Bu sayede blockchain ağı üzerinde işlemler şeffaf ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bir anlamda, oyundaki değerli eşyaların NFT'ye dönüştürülebileceği ve satılabileceği bir NFT takası ortaya çıkacak. Böylece,



Riseonline'ın oyunculara yönelik çözümleri bunlarla sınırlı değil. Oyuncular çok değerli eşyalarını gerçek dünya değerine dönüştürmek isteyebilirler. Bunun için ya oyun dışında p2p takas yöntemi denenir ya da aracı web siteleri kullanılır. İlk yöntem riskli ve güvensiz iken, ikinci yöntem oyunculara zaman kaybına ve ek maliyetlere neden olmaktadır. Roco belirteci, aktarılabilir bir ödeme ağ geçidi sistemi ile çalışır. Bu sayede çok değerli eşyalar güvenli bir şekilde Roco jetonları ile takas edilebilir. Sadece alıcı güvenle ticaret yapmakla kalmaz, satıcılar da Roco jetonlarını saniyeler içinde gerçek dünya varlıklarına dönüştürebilir.
Riseonline devrim niteliğinde bir dönüşüme hazırlanıyor. Bu dönüşümü Avax ağı üzerinde de gerçekleştirecektir. Avax ağı, düşük komisyon ve yüksek hız avantajı ile kullanıcılar arasında en iyi çözümü sunar. Gelin bu büyük dönüşümü birlikte yaşayalım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt