RNG Drop?

Cabbar34

Üye
iyi günler iyi çalışmalar oyunda dropların rng olduğunu biliyoruz.evet birçok mmo da bu böyledir ama o birçok mmo da slotlarda verdiğin emeğin farmın karşılığnı alırsın krakterini geliştirisin.biz çalışan oyuncularız etkinliklere giremeyiz hafta içi 3 saat hafta sonları daha fazla zman ayıra bılıyoruz .örneğin bugün 9 saat slot kestim slotdan aldığımı pota manaya verdim işi olmayan bütün gününü oyuna ayıran arkadaşlar daha hızlı gelişşin bu böyledir zaten bizde arkalarından gelelim 1 ay sonra 3 ay sonra 5 ay sonra gelişelim ..ama biz gelişemiyoruz..belli başlı slotlar da belli başlı guruplar var dogal olarak bizde gelişebilmek adına seçtiğimiz gücümüzün yettiği slotları farmlıyoruz ama günün sonunda bakıyoruz kocaman bir sıfır.neden ben upgrade yaparak gelişmek zorundayımkı misal item bas sat kara geç gibisinden basılmıyor kardeşim daha +6 item basamadım .neden ben epinciler den gb çekmeye mecbur bırakılıyorum.neden sizin oyunuzda farma saatlerimi harcayıpta birşeylerin sahibi olamıyorum..aylık 500tl 600tl veriyoruz premiumdu kanatdı petdı binekti sizlere biz hem paramızı hemde en değerli olan zmanımızı veripte neden sürekli bir kısır döngü içerisinde olduğumuz yerde sayıyoruz..drobun rng olmasına rağmen neden slotlardan gelir elde edemiyoruz..?

1313designer

Üye
Güzel kardeşim çok doğru söylüyorsun bende bu tarz yazıları okudukdan sonra charımı satıp bırakasım geliyor.

HazyShade

Üye
Yönetime şunu anlatmalıyız... İnsanlar 4-5 gün emek verip bir set parçası takısını, armoronu, ya da 1 hafta emek verip silahını iyileştirmek istiyor. İlerleme katetmek istiyor.
Şu andaki eşya dağılımı, droplar, upgrade başarı oranları bu kademeli ilerlemeyi imkansız kılıyor.
İtemler ya değersiz heryerde bolca var. Ya da çok değerli, elde etmek öyle 3-5 hafta emekle olacak iş değil.
İnsanın doğasında var, verdiği emeğin karşılığını hemen görmek istiyor...

MaRaKeSH

Üye
Aylardır bunu anlatıyoruz ama anlaşılan server pvp tarzı olsun isteniyor. Çünkü pvp yapan para harcıyor mantığı var. Ben artık premiumu bile elim titreyerek alıyorum. Bana dönüşü sıfır açıldığı günden beri premiumu bütün kozmetik ürünleri alan bir adamım elime 1 tane +1 matta alamadım yazık yani. Hadi ben farm atmıyorum da alamıyorum atan adamlarda alamıyor yazık oluyor oyunculara

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt