iyi günler iyi çalışmalar oyunda dropların rng olduğunu biliyoruz.evet birçok mmo da bu böyledir ama o birçok mmo da slotlarda verdiğin emeğin farmın karşılığnı alırsın krakterini geliştirisin.biz çalışan oyuncularız etkinliklere giremeyiz hafta içi 3 saat hafta sonları daha fazla zman ayıra bılıyoruz .örneğin bugün 9 saat slot kestim slotdan aldığımı pota manaya verdim işi olmayan bütün gününü oyuna ayıran arkadaşlar daha hızlı gelişşin bu böyledir zaten bizde arkalarından gelelim 1 ay sonra 3 ay sonra 5 ay sonra gelişelim ..ama biz gelişemiyoruz..belli başlı slotlar da belli başlı guruplar var dogal olarak bizde gelişebilmek adına seçtiğimiz gücümüzün yettiği slotları farmlıyoruz ama günün sonunda bakıyoruz kocaman bir sıfır.neden ben upgrade yaparak gelişmek zorundayımkı misal item bas sat kara geç gibisinden basılmıyor kardeşim daha +6 item basamadım .neden ben epinciler den gb çekmeye mecbur bırakılıyorum.neden sizin oyunuzda farma saatlerimi harcayıpta birşeylerin sahibi olamıyorum..aylık 500tl 600tl veriyoruz premiumdu kanatdı petdı binekti sizlere biz hem paramızı hemde en değerli olan zmanımızı veripte neden sürekli bir kısır döngü içerisinde olduğumuz yerde sayıyoruz..drobun rng olmasına rağmen neden slotlardan gelir elde edemiyoruz..?