teşekkürler düzenledimMerhaba hoşgeldiniz, öncelikle forum kurallarını okumanı tavsiye ederim. Konu başlığı büyük harflerle açılmış.
Eğlenceli ve bilgilendirici içerikler oluşturabilirse neden olmasın? Şimdiden başarılar dilerim yayıncı arkadaşa.Yeni yayıncı arkadaşlara kesinlikle oyundaki kitleden de bir destek olması gerektiğini düşünüyorum, tek ele dönüşmemeli. Başarılar.
teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun, inş istediğin gibi olur.
inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederimYeni yayıncı arkadaşlara kesinlikle oyundaki kitleden de bir destek olması gerektiğini düşünüyorum, tek ele dönüşmemeli. Başarılar.
eyvallah siyah sağolasınhadi hayırlı olsun
hahaha evet doğru söylüyosun çok teşekkür ederimHayırlı olsun özellikle ramazan ayında sabaha kadar yapılan yayınlar çok keyifli oluyor
teşekkür ediyorum.. Desteklerinizi bekliyorumBaşarılar dilerim şimdiden.
teşekkürler kardeşim link paylaşımı yasak ne yazikki paylaşamıyorumbaşarılar kardeşim linkini bırakırsan abone olabilirim
çok teşekkür ederim ilk amacım dediğim gibi eğlence olacak umarım sizlerinde eleneceği bir ortam oluşturabiliriz hep birlikteEğlenceli ve bilgilendirici içerikler oluşturabilirse neden olmasın? Şimdiden başarılar dilerim yayıncı arkadaşa.
hoşbulduk teşekkür ederim iyi dileklerin içinHoşgeldin umarım istediğin gibi olur herşey..