özelden link attım sana DM den Thx Bro
Nazzy Üye Katılım 27 Kas 2020 Mesajlar 377 Puanları 43 3 Ara 2020 #41 Roche' Alıntı: özelden link attım sana DM den Genişletmek için tıkla ... Thx Bro
xRuLing Üye Katılım 29 Kas 2020 Mesajlar 101 Puanları 18 3 Ara 2020 #42 Roche' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar; Oyunun açılmasıyla birlikte bende twitch üzerinden 0 dan olmak üzere yayınlarıma başlayacağım desteklerinizi bekliyorum Yayınlarımda öncelik eğlence ve sohbet olacaktır şimdiden iyi oyunlar dilerim.. ROCHE Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun
Roche' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar; Oyunun açılmasıyla birlikte bende twitch üzerinden 0 dan olmak üzere yayınlarıma başlayacağım desteklerinizi bekliyorum Yayınlarımda öncelik eğlence ve sohbet olacaktır şimdiden iyi oyunlar dilerim.. ROCHE Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun
Taarruz Üye Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 70 Puanları 18 3 Ara 2020 #43 blackvortex' Alıntı: + yazarak mı iletişime geçiyorsun çok güzel iletişim kurma becerin var. Genişletmek için tıkla ... mesaj kasmaya çalışıyor ve konusu üstte kalsın diye yapıyor boşver
blackvortex' Alıntı: + yazarak mı iletişime geçiyorsun çok güzel iletişim kurma becerin var. Genişletmek için tıkla ... mesaj kasmaya çalışıyor ve konusu üstte kalsın diye yapıyor boşver