Roco Token ile DAO sistemi

Mami

Üye
Uzun süredir(5 Yıl) Kripto paralar ile uğraşıyorum hem de bir Roco token yatırımcısıyım. Bir yandan da Rise online oynuyorum. Maalesef oyunda ne zaman değişik bir sistem gelse kimse memnun kalmıyor bir kesim illaki memnun olmuyor. Geçen gün discord da soru cevap yapıldı yetkili arkadaşlar anket yaptılar. Anket yapmak yerine oyun yönetimini tamamen oyunculara bıraksanız nasıl olur? Şimdi bir kesim diyecek öyle bir şey nasıl oluyor. Bilmeyen arkadaşlar DAO mekanizmasını araştırırlarsa güzel bilgi edinirler. Kısaca özet geçeyim elinde belli bir miktar roco token bulunduran kesim oyunda yada roco tokenda değişikler yapılacağı zaman topluluğa soruluyor topluluk ne derse o oluyor.

Oyun yönetimi ne diyordu; Biz topluluğu dinleyen tarafta olacağız diyorlardı. Getirin bu sistemi oyunu oynayanlar karar versinler oyunun gidişatına. Mesela ilk başta soulbound sistemini herkes destekliyordu şuan görüyorum ki topluluğun çoğunluğu artık istemiyor gibi görünüyor bu gibi ufak değişimleri oyuncuların karar vermesi gerektiğini düşünüyorum.

JaxSui

J
Bunlar için anket açıp hızlı bir geri dönüş yapılsa çok iyi olur. Mesela bu ruh bağı yarın kalkmalı.

Ayrıca markette rise cash ile satılan ürünlerin yanında ödeme seçeneği olarak roco token de eklenebilir. Ve ayrıca oyunda düşen coinler tekrar oyunda bir npcde harcanabilmeli.

platoon0x

Üye
bu yönetim ne zaman ki oyuncuları dinlemeyi bırakır o zaman daha özgün oynanabilir bir oyun ortaya çıkar. alfa beta zamanında bir soru cevapta yöneticilerden birisi "oyunun ilk zamanlarında neredeyse tamamen oyuncuların istekleri doğrultusunda hareket ediyorduk ama sonra bunun yanlış yere gittiğini anladık ve mantalitemizi değiştirdik" tarzı bir cümle kurmuştu. oyunculara kalsa bu oyun x online'ın pvp serveri damgalısından ibaret olurdu başka bir şey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt