roco token metamask hesaba çekim ucreti

KhoneMai

Üye
Selamın aleyküm iyi günler bir sorum olucakti eskiden roco tokenleri metamask hesabımıza çekmek istedigimizde cekebiliyorduk ve bir 5 roco token diye sınır yoktu ayrıca avax kesintisi olmuyordu oyun içindeki kastigimizi ne için avax çekim ücreti ödeyelim ki zaten olsa roco token kasmayiz oyun içinde hadi kasiyoruz 5 roco token kassam 2 sini kesicek ne anlamı kaldı solo oyuncunun bu sistemde bır yanlış yok mu mantıken baktığınızda yada mantıklı bir açıklaması varsa lütfen aciklarmisiniz

Aziz

Üye
Ücretini ödemediğin hiç bir kazanç yoktur malesef.

KhoneMai

Üye
Ücretini ödemediğin hiç bir kazanç yoktur malesef.
Oyun içi olabilir pot parası harcarsin farm atarsın bu konu hem oyun içinde ücretini zaten ödüyorum kasarken mana can potu def SC HP SC vb şeyler ama bunu bozdurmaya geldiğimde niye beni borsaya sürüklüyorki onuda geçtim niye bunun bir bedeli var ben zaten oyun içinde onun bedelini ödüyorum mantıken

JaxSui

J
Selamlar,

Blockchain teknolojisi budur. Ağda yapılan her hareket için sistem senden gas fee keser. Şu an için Roco Tokenin pek bir değeri yok. Ben 6 dolar olduğu zamanları da biliyorum. Ama şu durumu ben de destekliyorum. Oyun içinde bunları harcayabileceğimiz pot sc vs alabileceğimiz bir sistem olmalı diye düşünüyorum.

KhoneMai

Üye
Selamlar,

Blockchain teknolojisi budur. Ağda yapılan her hareket için sistem senden gas fee keser. Şu an için Roco Tokenin pek bir değeri yok. Ben 6 dolar olduğu zamanları da biliyorum. Ama şu durumu ben de destekliyorum. Oyun içinde bunları harcayabileceğimiz pot sc vs alabileceğimiz bir sistem olmalı diye düşünüyorum.

KhoneMai

Üye
Aleyküm selam Bu blockchain dediğin konularda bilgim yok en başta böyle bir ücret kesilmiyordu ama dediğin gibi mantıksal yönden oyun içi harcama olabilir ama oda roco token piyasasını etkiler diye ona yönetim mantıklı bakmaz

JaxSui

J
Kesiliyordu. Bu her zaman böyledir. Bir roco token ve kripto yatırımcısı olarak söylüyorum bu hep böyleydi. Belki siz dikkat etmediniz. Hesabınızda avax vardı oradan aldı, ama hep aldı 0,004/5 avax gibi bir meblağ alıyor. Şu anda hesabınızda birikenleri metamaska çekmenizi önermem. Yokmuş gibi davranım roconun eski yerine gelmesini bekleyin bana göre.

JaxSui

J
Yükseldiği zaman bu işlem ücreti yükselir mi
Hayır o işlem ücreti avax ile ilgilidir. İşlem ücretleri sadece o ağın yoğunluğunda yükselir. Ama şöyle düşünmek lazım. Şu an avax 22 dolar. Bir işlem ücreti ortalama 0,04 avax kadar sanırsam. Avax artarsa dolar cinsinden işlem ücreti de artmış olur.

KhoneMai

Üye
Hayır o işlem ücreti avax ile ilgilidir. İşlem ücretleri sadece o ağın yoğunluğunda yükselir. Ama şöyle düşünmek lazım. Şu an avax 22 dolar. Bir işlem ücreti ortalama 0,04 avax kadar sanırsam. Avax artarsa dolar cinsinden işlem ücreti de artmış olur.
Ewy sağolasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt