Roco token

Bagshoot

Üye
Merhabalar karakterinin üzerinde farklı olmak üzere 5 adet token vardı canavarlardan düşmüştü hesaplagidimda 1.6 roco yapıyordu metamask hesabınımi bağlayıp sağ tıkladım tokenler gitti ama hesabıma geçmedi bu işlemi dün akşam yaptım az önce kontrol ettiğimde hala gelmemişti tokenler puff mu oldu acaba

alimnts34

Üye
Merhabalar karakterinin üzerinde farklı olmak üzere 5 adet token vardı canavarlardan düşmüştü hesaplagidimda 1.6 roco yapıyordu metamask hesabınımi bağlayıp sağ tıkladım tokenler gitti ama hesabıma geçmedi bu işlemi dün akşam yaptım az önce kontrol ettiğimde hala gelmemişti tokenler puff mu oldu acaba
Dostum sırayla anlatıyorum bak

1 - Coinmarketcap gir
2- Roco finans tokenini arama kısmına yaz tıkla
3- sol kısımda coinin Contracts: adresi yazar onu kopyala

4- Metamaskını aç
5- Avax ağına geç
6- en altta tokenleri içe aktar diye mavi bir yazı var ona tıkla
7- Coinmarketcap'dan kopyalamış olduğun contracts adresini oraya yapıştır ve okeyle gitsin.

afiyet olsun.

TheJimmyQ

Üye
Dostum sırayla anlatıyorum bak

1 - Coinmarketcap gir
2- Roco finans tokenini arama kısmına yaz tıkla
3- sol kısımda coinin Contracts: adresi yazar onu kopyala

4- Metamaskını aç
5- Avax ağına geç
6- en altta tokenleri içe aktar diye mavi bir yazı var ona tıkla
7- Coinmarketcap'dan kopyalamış olduğun contracts adresini oraya yapıştır ve okeyle gitsin.

afiyet olsun.
bu şekilde gaz parası almıyor mu ?

TheJimmyQ

Üye
bu arada cevabından eksik bir şey gördüm umarım ben yanlış anlamışımdır ama '' https://www.riseonlineworld.com/login '' buradan hesabınıza giriş yaptıgınızda roco kazanımları var orada görünmesi gerekiyor bir öyle inceler misin ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt