Bu 720 defansın istediği 72 puan çok değil mi 75 capte açılması mantıklı gelmiyor archer assasa puan kalmadığı için ama 85 capte de mantıklı değil açılması gereken saldırı skillleri açılmıyor 72 scout verince.Bu skill 95 level vs için mi konulmuş
Bu 720 defansın istediği 72 puan çok değil mi 75 capte açılması mantıklı gelmiyor archer assasa puan kalmadığı için ama 85 capte de mantıklı değil açılması gereken saldırı skillleri açılmıyor 72 scout verince.Bu skill 95 level vs için
90 level gelecek büyük ihtimal 2 sene sonra eklenebilir gm bi zamanlar söylentisi vardı umarım gerçekleşirokcuya göre skill scout 72 - archery 60 - master 25 level 85 uygundur 60 skille kesıceksın sadece istedigin buysa.
söylediğin 157 point fazla geldi bana ben baktım da 75 level 132 point 85 level 152 point.o zaman 70-72-10 mantıklı gibi 60 skiliyle de vurulmaz 85 leveldeokcuya göre skill scout 72 - archery 60 - master 25 level 85 uygundur 60 skille kesıceksın sadece istedigin buysa.
feragat etcem de hangisinden feragat ettiğim önemliydi 70 skillinden de feragat edilmez mesela.O kadar priest varken o skill warrior prieste karşı kullanılmaz defans kırıcı bir şey de atsınlar bi zahmet,atacaklardır da.resistance vermiyor mageyi de geç.ben bu skilli rogueye karşı kullancam zaten rogue güçlü demenin bi anlamı yok o da defans bitmesini bekleyip vurcak sen neye çabalıyorsunOnu kullanabilmek icin ataktan feragat edeceksin iste neyini anlamadin kardesim. Hem atak skillerini full acip hem de 720 defi mi acmak istiyorsun? Zaten tum itemleriyle o kadar defi olan oyuncu cok azken rogueler bir de onu acarsa tank olurlar.
Kusura bakma biraz sinirle yazmisim. Skili oyle yapmislar 75 capinde yapacak birsey yok. 85te belki puan yeterse kullanabilirsin. Acip acmamak sana kalmis. Asaslarla vsde olsun parti pkda olsun kalkan yoksa is yapar o skill.feragat etcem de hangisinden feragat ettiğim önemliydi 70 skillinden de feragat edilmez mesela.O kadar priest varken o skill warrior prieste karşı kullanılmaz defans kırıcı bir şey de atsınlar bi zahmet,atacaklardır da.resistance vermiyor mageyi de geç.ben bu skilli rogueye karşı kullancam zaten rogue güçlü demenin bi anlamı yok o da defans bitmesini bekleyip vurcak sen neye çabalıyorsun