Rogue Statları Sizce Normal Mi ?

rotute

Üye
Merhaba ,

Görsellerde 255 hp ve 255 dex verilmiş halleri var ve hp değişmiyor sizce bu nedir anlayan var mı ? :D

1.jpg
WhatsApp Image 2024-05-14 at 19.50.09.jpeg

Son düzenleme:

Anthelior

Üye
Çünkü Rogue sınıfında Health'te 182 sınırı var. Bu puandan daha fazla verseniz de işlemiyor. Bu sınır 5.0.0'da getirildi.

GodLessTurtLe

Üye
düzeltimesi gereken bi durum bencede, isteyen hp oynar isteyen dex kimene, prieste str basma diyemiyosan rog'a da hp basma diyemezsin

osi

Üye
düzeltimesi gereken bi durum bencede, isteyen hp oynar isteyen dex kimene, prieste str basma diyemiyosan rog'a da hp basma diyemezsin
tabi ki düzeltilmesi gerekiyor. ben bu olayı bilmiyordum asasların bir şeyini kısmışlar çok enterasan.

sbh

Üye
tabi ki düzeltilmesi gerekiyor. ben bu olayı bilmiyordum asasların bir şeyini kısmışlar çok enterasan.
toplayıcılık yapanlar full health verip gezmesin diye yapmışlardır,assasların hiçbir şeyi kısılamaz.toplayıcı assaslar çakma assas onları dinlemiyoruz :)

N3v3N

Üye
0 atak item, full HP ve defans abanip oynayan roguelar vardı. Onlara önlem olarak getirildi. Zaten her türlü kesiyoruz deyip hp abaniyorlardi. Priest itemleri takiyorlardi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt