underestimated
Üye

trade kapansinBurada karar verilmesi gereken dönerin etmi tavukmu olacağıbir kesim oyuncunun beni de kapsayan bölümü kaz olacak ama dönercilerin önünü kesmeyin açın tradeyi
![]()
trade kapansinBurada karar verilmesi gereken dönerin etmi tavukmu olacağıbir kesim oyuncunun beni de kapsayan bölümü kaz olacak ama dönercilerin önünü kesmeyin açın tradeyi
![]()
trade in açık olduğu ve kapalı olduğu 2 server yapsınlar bitsin bu tartışma ve herkes oynayacağı tarafı seçsin,bu kadar basittrade kapansin![]()
Bunun önüne hiçbir oyunda hiç kimse geçemez. Bu seferde hesap satarlar diyerek konuyu saptırmayalım,hesabı nı satan satar,güvenip alan alır,konumuz bu değil.Hesap satmaya başlayacaklar.
Bu cümle çok açık olmuş eline sağlık..... Bu seferde hesap satarlar diyerek konuyu saptırmayalım,hesabı nı satan satar,güvenip alan alır,konumuz bu değil.
Konumuz oyun içi para satışını ve item satışının nasıl önüne geçeriz .
Konusunda da sonuna kadar haklısın.Bunun önüne hiçbir oyunda hiç kimse geçemez.
Oyun karakteri satışı kimsenin umrunda değil reis. A karakterini ister a şahsı oynasın, ister b şahsı oynasın. Nasil olsa satın aldığı karakterlerdeki itemi,gbti başka bir karakterde toplayamacağı için bunun bir önemi yok.Şimdi arkadaşlar sonuçta bir çok zeka ile kapıştığınızı rahatça söyleyebilirim. Oyunda her şeyi engellediniz trade pazar yani gerçek para akışını engelleyecek tüm tedbirleri aldınız. Bu işi yapan, amacı gerçek para olan, oyuncu olmayan kişiler en son ne yapacak? Hesap satmaya başlayacaklar. Burada ne yapacaksınız? Bazı ülkelerde olduğu gibi vatandaşlık kimlik numarasına bağlayıp oyunu adli ve kolluk kuvvetleri ile mi kontrol edeceksiniz? Burada oyunculara büyük görevler düşüyor gibi. Bunun önünü tamamen kesebilmek yıldırmaktan ve iyi bir kontrol sisteminden geçiyor. Bu kişiler bu oyundan zarar ederse para kazanamazsa uğraşmayı bırakır. Çok zor iş olduğunu ama belki de çok basit bir yolu da mümkündür. Hem Rise ekibi hem de değerli form arkadaşlarım bunu buluruz İNŞALLAH. Bunun üzerine çok düşünmek ve kafa yormak gerekiyor. Sonuçta sözleşmeleri okumayan kurallara uymayan bir kitlemiz her zaman mevcut.
Rise Online ekibine başarılar dilerim.
Teşekkürlerimi sunar değerli arkadaşlarıma iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.
Dostum tam da konunun üzerine parmak basmışın. Hesabı satarlar derken bu son nokta idi. Sonuçta bir çok oyunda gördüklerim ve en önemli konunun oyun denetimi olduğu konusunda hem fikiriz. Fikri ortaya koymuşun bu yazıları yazacağız ki belki ortaya güzel bir fikir çıkacak sonunda.Ah sisteminde tek bir sıkıntı olabilir. +1 dagger'ı tutar 20gb'den koyar merkez pazar sistemine. Bunu gb satan çeker. 20gb'ye +1 dagger alan adama TL'sini verir. Bu nedenle ah sisteminde maalesef serbest piyasa sistemi olmaması gerekiyor. Merkez pazar sisteminde yapay zekaya ve hatta müdahele ihtiyaç var. Her item kendi değerinden en fazla yüzde 10 fazla veya en fazla yüzde 10 düşük şekilde markete konulabilmeli. Ayrıca o itemi komin koyduğuna dair en ufak bir emare olmamalı ki gb aliş satış için anlaşma yapamasinlar.
Aynen katılıyorum,Serbest piyasa ekonomisi bazı fırsatçıların bu işten yaralanması ve açığı kullanma gibi durumlara yol açabilir.fiyatlar pazarda kendiğinden oluşabilir aslında bir itemin en aza satıldığı tutarıyla en fazlaya satıldığı tutarı hesaplanıp,toplanıp 2 ye bölümünden çıkan sonucun %10 üzeri ve %10 altı standartlaşabilir.Ayrıca itemi kimin koyduğuyla ilgili bilgi zaten verilmemesi lazımki,suistimaller oluşmasın,haklısın.Oyun karakteri satışı kimsenin umrunda değil reis. A karakterini ister a şahsı oynasın, ister b şahsı oynasın. Nasil olsa satın aldığı karakterlerdeki itemi,gbti başka bir karakterde toplayamacağı için bunun bir önemi yok.
Ah sisteminde tek bir sıkıntı olabilir. +1 dagger'ı tutar 20gb'den koyar merkez pazar sistemine. Bunu gb satan çeker. 20gb'ye +1 dagger alan adama TL'sini verir. Bu nedenle ah sisteminde maalesef serbest piyasa sistemi olmaması gerekiyor. Merkez pazar sisteminde yapay zekaya ve hatta müdahele ihtiyaç var. Her item kendi değerinden en fazla yüzde 10 fazla veya en fazla yüzde 10 düşük şekilde markete konulabilmeli. Ayrıca o itemi komin koyduğuna dair en ufak bir emare olmamalı ki gb aliş satış için anlaşma yapamasinlar.
Benim şahsi görüşümü soruyorsan coins trade si bazı durumlarda gerekli oluyor. örnek vericek olursam, oyuna yeni başlayan birine pot/basic item vs almasına yardım olucak kadar ve/veya party/raid halinde kesilen mobtan düşen satılabilir item in parasının grup üyelerine pay edilmesi gibi durumlar da belli bir miktar ile sınırlı da olabilir ama coins tradesi de ihtiyaç olabilir.yorumun için teşekkürler,tradden para verilebilecekmi?
1.bu kadar insan mantıksız olamaz.senin mantığına ters diye,herkes susacak değil.Bazı arkadaşlar cok mantıksız şeyler istiyor
2.Bu oyun ko değil.Rise online.trade kapanması, soulbound gibi olaylar KO gibi bir item için günlerce farm yapacağınız oyunların
3.Belkide sen yanlış yerde olabilirsin,çünkü soulbond gelecek,kendileri söyledi.Siz soulbound ve trade kapaalı mmo istiyorsanız tamamen yanlıs yerdesiniz
4.Gelecek zaten.Sen bu oyun yapımcılarını biraz hafifemi alıyorsun,banamı öyle geldiilk olarak AH'nin gelmesi bile büyük bir adım olur.
5.Gold satılması pay to win in zirve noktasıdır,para ödersin ve bir anda milyonların olur,istediğin itemlerle çarını donatırsın.Ayrıca gold satılması P2W değildir
6.Ben gold satılan tek bir oyun biliyorum oda KO. Oyun parası sattırmayacaklarını oyun yöneticileri kendisi söyledi.her oyunda bireyler gold satar
Hep "gelecek, olacak, yapılacak..."1.bu kadar insan mantıksız olamaz.senin mantığına ters diye,herkes susacak değil.
2.Bu oyun ko değil.Rise online.
3.Belkide sen yanlış yerde olabilirsin,çünkü soulbond gelecek,kendileri söyledi.
4.Gelecek zaten.Sen bu oyun yapımcılarını biraz hafifemi alıyorsun,banamı öyle geldi.
5.Gold satılması pay to win in zirve noktasıdır,para ödersin ve bir anda milyonların olur,istediğin itemlerle çarını donatırsın.
6.Ben gold satılan tek bir oyun biliyorum oda KO. Oyun parası sattırmayacaklarını oyun yöneticileri kendisi söyledi.
Sahi neden bu kadar At gözlüğüyle bakıyorsunuz bu oyuna arkadaşlar? Hala bu oyunu KO'nun grafikleri gelişmiş bir versiyonu olacağını sanan arkadaşlar var,yanıldığınızı çok yakında göreceksiniz.En mantıklısı 2 server olsun,biri tradeli biri tradesiz,herkes istediği yerde at koştursun,bunda sizi bu kadar telaşlandıracak ne var?
Modlara Not: Çoğu tartışılan konuyu kilitliyorsunuz...Burası bir forum yeri ve insanlar birbirine hakaret ve küfür etmedikleri takdirde bizler bir sorun görmüyoruz, ki kaldı ki bu açılan konuların kapatılması için bir sebep değil .Hakaret yada küfür eden kullanıcı olursa yorumu siler kullanıcıya 1 ay forum banı atarsınız olur biter, görüyorum ki forumda çoğu konu insanlar tartışıyor diye bir süre kilitleniyor... Gerçekten bu size ne kazandırıyor? Bizler zamanımızdan feragat ederek burada sizlerin yönettiği ve bizlerinde çok sevdiği bu oyunu geliştirebilmek adına fikirlerimizi ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz,konuları kilitlemek değil,bizlere teşekkür etmeniz gerekir,saygılarımla.
İyide oyun daha alfa sürecinde ,bunun betası var officiali var ,biraz erken konuşmuş olmuyormusun?Hep "gelecek, olacak, yapılacak..."
Oyun şu an malum oyunun kopyası, ek birşey yok tabiki ko diyeceğim. Yapımcı en azından AH ekler birşey yapar "aaa bu oyun ko'nun kopyası değil" deriz. Şu an için bunu dedirtecek birşey yapmadılar.
helal ya,aynı fikirde olan kaç kişiyiz?Bence iki server olsun. Birinde trade açık diğerinde kapalı olsun. Oyuna başlayacak kişiye bu seçenek sunulur. Tercih ona bırakılır. Şahsen trade kapalı serverda oynarım. Tek amacım eğlence olur. Gelişimim belki yıllarımı alır ama emek olur. Bir mücadele içinde olurum. Oyunculardan çok oyunla uğraşırım. Trade nin açık olacağı serverda oynamak isteyen arkadaşlar kredileri takip ederler, ittifaklarla, pazarcılarla, stokçularla, karaborsacılarla, elitçilerle, taksicilerle, ubercilerle, küfürbazlarla, slot sahipleriyle :d uğraşır. Bu da beni ilgilendirmez.![]()