Rollback(!) ee ?

doganfatih

Üye
Tamam rollback atabilirsin ama sürekli süreklide olmuyor ki be. Bakın bilmiyorum farkında mısınız ama biz 'siz oyunu daha iyi hale getirin diye uğraşıyoruz' hatalar sorunlar çıkıyor, rollback atıyorsunuz. Atın atmayın diyende yok. ama kastıgımız exp çöpe, yaptığımız görev çöpe, görev itemi çöpe, düşürdüğümüz itemler çöpe. Alfa testindesiniz ve burda testi biz yapıyoruz. ama siz bizi sürekli yorarsanız biz nasıl size destek olalım. nasıl oyuna girip oynamaya çalışalım. hataları sorunları dile getirmek için uğraşalım 'aman banane offical açılırsa girer oynarım. ne uğraşicam alfasıydı betasıydı' der diğer oyuncular gibi kenarda bekleriz. offical açıldığındada bir iki hatanızda'aa çok berbat oyunmuş şunlara bak rollback atıyorlar' der bi daha girmez çevremize eşimize dostumuzada oyunu kötüleriz.. zevk bırakmıyorsunuzki. Rollback atıyorsan. hemen anında kullanıcının inventory sine exp kağıdını basıcaksın 3 5m para koycaksın. alfa zaten kasılan herşey silincek. bunu bilerek oynuyoruz diyede bu kadar yoramazsın kullanıcını(!).
''Her hata telafiye mahkumdur''

Not: görev itemlerininde drobunu arttırın allahını severseniz. 1 saatte 1 görev itemi zor çıkıyor.

McihanM

Üye
Kanka o sorun kalkalı baya olmuş olması lazım. Bir konuda görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum .NET Framework güncel mi senin? Onu bir güncellesene. Diğer konulara falanda bak bir.

tatar889

Üye
bende de var ayni sorun dc ve sonrasi silinen itemler gorevler etc

Chimera

Üye
Düzeleceğini umut ediyorum, önceki gün benimde başıma geldi, görevi neredeyse tamamlamıştı DC sonrası baştan başlamak zorunda kaldım.

Karuckos02

Üye
Bununla ilgili adamlar çalılma yapıyordu officale kadar adamlar 15 dk ya bir select karakter yapın diyor silinmemesi için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt