Öneri ROW ahalisine şahsi sitemim

MadBeasT

Üye
+1 mino cıkarıp satınca mutlu olan insanlar dostum satma biriktir +bas seninde olsun kullanmıcaksan satarsın örnek ben mage olarak okcu itemine +7 +8 e bassam napıcam onu tabikide satıcam kendime uygun itemi alıcam bu düzen böyle yürür bu pay to win değildir takas sistemidir ve bu tarz oyunlarda olması gereken birşey o zaman bi mobu keserken mage kesiyosa mage okcu kesiyosa okcu warior kesiyosa warior priest kesiyorsa priest itemi atsın sadece single player yada çevrimdısı bir oyun oynamıyoruz her oyuncu maksimum düzeyde iletişim halinde olup ticaret yaparak insanlar karakterlerini güclendiriyor bunun icin emek ve para harcıyorlar mmorpg oyunlarında emek harcamak her zaman daha önemli ya sen emek harcacıcaksın yada pazarda bunun icin emek harcamıs insanlarla ticaret yapıcaksın pay to win olması icin pustaki itemlerin sana aşırı bi avantaj saglaması lazım
Ne dinliyorsunuz ne anlıyorsunuz. Adam mage warior itemi düşürdü okey napacak satacak. Satsın banane, benim derdim TL ile satması. Bunu engellemek hem mümkün hem çok kolay geçtim aracı siteleri, birbirini mahalleden tanıyan adamların bile birbiriyle TL aracılığı ile item satışı yapması engellenebilir. Bunu engellemek çok kolay. Gerçekten çok kolay. Ama yönetim farmcı kitleyi oyuna çekmek için bunu yapmayı tercih etmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt