Muti
Üye

Öncelikle, başlardaki motivasyonumu biraz kaybettim, artık oyuna daha az sıklıkta giriyorum. Bunun sebebi bazı insanların makroyla 7/24 afk olarak exp kasıp 70 lvl'a ulaşması. 70 lvl olduktan sonra da itemlerine odaklanıp hem item hem lvl olarak bayağı bir önümüze geçtiler. Bu yaratıkları afk olarak keserken kazandıkları item ve parayı da düşünmek lazım. Bu durum benim ve yakın arkadaşlarımın motivasyonunu düşürdü. Eşitsizlik düşüncesi insanı oyundan soğutuyor. O yüzden beta ve official'da afk exp kazanmayı mümkün kılan tüm makroların engellenmesini istiyorum.
Bu duruma dikkat çekme nedenim durumun ciddiyeti. (Şu an birçok oyuncunun bu durum yüzünden oyuna girmediğini biliyorum.)
Ayrıca bazı insanlar da bilgisayar başında duruyor ama saldırıyı mouse makrosuyla yapıyor, yani mouse'a dokunmuyor bile, mouse ve klavye makrosu ayarlı şekilde Z-1 pot vs her şeyi zamanlı ayarlamış exp kasıyor. Priestler bile makroya bırakmış, 3 dakikada bir parti heal atıyor ve pot basıyor mesela. Official ve beta'da ban sebebi olacak diyorum, "3 dakikada bir basıyor, ban yemem" diyorlar.
Bu duruma dikkat çekme nedenim durumun ciddiyeti. (Şu an birçok oyuncunun bu durum yüzünden oyuna girmediğini biliyorum.)
Ayrıca bazı insanlar da bilgisayar başında duruyor ama saldırıyı mouse makrosuyla yapıyor, yani mouse'a dokunmuyor bile, mouse ve klavye makrosu ayarlı şekilde Z-1 pot vs her şeyi zamanlı ayarlamış exp kasıyor. Priestler bile makroya bırakmış, 3 dakikada bir parti heal atıyor ve pot basıyor mesela. Official ve beta'da ban sebebi olacak diyorum, "3 dakikada bir basıyor, ban yemem" diyorlar.
Son düzenleme: