Row asistan farm partilerinin bitişi

priesttt

Üye
Row asistant kurarak mining sistemi gibi kasan partiler için son buldu bu güncellemeyle diyebiliriz yeni farm yeri Death Valley no row asistant

Cabbar34

Üye
Row asistant kurarak mining sistemi gibi kasan partiler için son buldu bu güncellemeyle diyebiliriz yeni farm yeri Death Valley no row asistant
ooo ne güzel oldu şimdi senın kafadan gidersek kimse farm atmıycak servere ıtem gırmıycek .pekı elınde ıtem olan sana o ıtemı 3 kurusa satıcakmı sanıyosun butun gun craft yapan adam sana o eşyaları bedava verıcekmı sanıyosun..asıl sen yan derdıne ben nerden para bulucamda ne alıcam ?

PlayzZerzHD

Üye
Macro açıp, 8 PC ile para basanların gözleri yaşlı.
Elemanları isimleri ile ss alıp şikayet ediyordum, hâlâ aynı yerde kasmaya devam ediyorlardı.
Artık oyunun sorunlarını çözmek için hiç kendimi yormaya gerek yok, oyun yönetimi zaten kendi ayağına sıkmaktan keyif alıyor.

burak254

Üye
aşağıdaki mesajım yönetim tarafından silinmiştir. yorum size aittir.

"abi slotlardan gelen coins azalırsa farmer azalmaz .tam tersine gb değerleneceği için farmer sayısı artar.ama gb değerlenince senin benim gibi zevkine takılan adamın pk masrafı artar.malum oyunda gb cok değerli de ne oluyor? oyunu zevkine oynayan yok. herkes farmer."

HeaveN

Üye
Böyle iyi oldu bence zaten çok para giriyo oyuna ama biraz fazla kısılmış gibi geldi 8 kişi parti 400 coins veriyo herkese belki böyle iyidir tek solo denemedim kaç coins atıyo.

Opus Magnum

Üye
ben rowa için item alıyordum rowa süresince item kendini amorti ediyordu ya da etmiyordu. gelen parayla tekrar rowa eşyası alıyordum şimdi ya gb aldıracaklar ya da mağazaya mahkum edicekler.

bu girişimin temel sebebi power up ve puppet satışını artırma amaçlı artniyetli bir çalışma olduğu çok açık.

N1pple

Üye
Bende exp kasmak için row kullanan birisiyim rowu suistimal eden 8pc takılan oyunu sömüren oyunculara bir müdahale şarttı ama bu bile yeterli değil, asıl meseleye gelecek olursak yaratıkların hp resist ve defleri örnek veriyorum %20 azalıp düşen coin miktarı %40 azalırsa artık daha az masraf edeceksiniz farmlarken masalına kimse inanmaz. O yüzden en azından solo farmda bu coinlere dokunulmaması gerektiği düşüncesindeyim zaten mana masrafın bile çıkmıyordu şimdi daha da sıkıntı. Zamanında birçok yerden yazdım mana potundan para kazanma politikası değişmedikçe oyuncu bundan şikayet etmeye devam edecektir böyle bir kafa maalesef sadece bizlerde var global hiçbir mmo da yok olamaz da, hedef global bir mmo ise bu gibi temel şeylerden para kazanma politikasına son verilmeli.

aLoneW0LF

Üye
ben rowa için item alıyordum rowa süresince item kendini amorti ediyordu ya da etmiyordu. gelen parayla tekrar rowa eşyası alıyordum şimdi ya gb aldıracaklar ya da mağazaya mahkum edicekler.

bu girişimin temel sebebi power up ve puppet satışını artırma amaçlı artniyetli bir çalışma olduğu çok açık.
Bu girişimle powerup ve puppet satışının artcagını düşünen ekonomist mesleği bırakmalı farm yapan adam para kasacak ki power up puppet alcak- power up puppet alcak ki power up satan adam mağazadan power up alsın. Ama işte nerdee

priesttt

Üye
death valley moblarında gold coin düşmesi yok gibi görünüyor ?

Nafib

Üye

Kanka senin başkasından aldığın power ile magici de birileri mağazadan çekiyor salonda değişen birşey olmuyor bu 8 pc koyup para kasanlar için yapıldı bana kalırsa

aLoneW0LF

Üye
Kanka senin başkasından aldığın power ile magici de birileri mağazadan çekiyor salonda değişen birşey olmuyor bu 8 pc koyup para kasanlar için yapıldı bana kalırsa
bende bundan bahsediyorum işte bu güncelleme row satışını düşürecektir

GizliPriest

Üye
death valley moblarında gold coin düşmesi yok gibi görünüyor ?
Dv de moblarin coinsi düşmedi hatta moblarin hpsi ve defleri biraz da düşürülmüş denereyek gördüm. Olması gereken buydu row ile farmi şuan çok güzel engellediler coins ile ellerine sağlık sonun da mantıklı bir güncelleme oldu. Öyle 18 saat afk bırakayım drop alıyım falan yok. Gücü yeten çıkar dv ye paşa paşa farmlar.

Cabbar34

Üye
Dv de moblarin coinsi düşmedi hatta moblarin hpsi ve defleri biraz da düşürülmüş denereyek gördüm. Olması gereken buydu row ile farmi şuan çok güzel engellediler coins ile ellerine sağlık sonun da mantıklı bir güncelleme oldu. Öyle 18 saat afk bırakayım drop alıyım falan yok. Gücü yeten çıkar dv ye paşa paşa farmlar.
ya yavrum dunyadan haberınız yokki gorgon denen moba 14 lvl skılı ile 2 atıyoruz tek kişiyede 2k coıns verıyor slotun drobunda epic scrolda var bolcada çöp..bu güncellemden sonra derdi ex olmayan para olanlar 1 krakterı bırıne 1 krakteri digerine bırakıcak dahada fazla kazanıcak cunkı mob ona gelemeden oluyor 5mana harcayan skili kullandıgı ıcınde sıfır mana pot harcıyor puppetın parasını alasını cıkarır epic sc ler falanda karda hop cepte..okcu kasıyorum şuan akşsama dogru 4 5 gibi çökerim slotlara..ee ne oldu şimdi işi gucu olan işteyken krakterım kasılsın dıye slota bırakan ordan saatde gelen 800k 900k ilede pupet manası denegeleyen oyuncuyu bitirdin..derdi para olana heryer para dostum adamların işi bu..yasakla gb satışını kesın cozume ulaş..sen gb sitelere satılmasın dıye oyunu ne dıye mahvedıyosun:9 6 yıl ugrastın su oyunu yapmak ıcın 2 epıncıye teslim oldun :)

JohnPlane

Üye
Bende exp kasmak için row kullanan birisiyim rowu suistimal eden 8pc takılan oyunu sömüren oyunculara bir müdahale şarttı ama bu bile yeterli değil, asıl meseleye gelecek olursak yaratıkların hp resist ve defleri örnek veriyorum %20 azalıp düşen coin miktarı %40 azalırsa artık daha az masraf edeceksiniz farmlarken masalına kimse inanmaz. O yüzden en azından solo farmda bu coinlere dokunulmaması gerektiği düşüncesindeyim zaten mana masrafın bile çıkmıyordu şimdi daha da sıkıntı. Zamanında birçok yerden yazdım mana potundan para kazanma politikası değişmedikçe oyuncu bundan şikayet etmeye devam edecektir böyle bir kafa maalesef sadece bizlerde var global hiçbir mmo da yok olamaz da, hedef global bir mmo ise bu gibi temel şeylerden para kazanma politikasına son verilmeli.
o kadar çok söyledik ve o kadar çok konu açtık ki olmuyor bu şirketin para kazanma politikası oyunculara mana potu satmak.

can2022

Üye
Macro açıp, 8 PC ile para basanların gözleri yaşlı.
Elemanları isimleri ile ss alıp şikayet ediyordum, hâlâ aynı yerde kasmaya devam ediyorlardı.
Artık oyunun sorunlarını çözmek için hiç kendimi yormaya gerek yok, oyun yönetimi zaten kendi ayağına sıkmaktan keyif alıyor.
Sen nekdar ıssız bir adamsın . Şikayet ediyorsun bütün gün seni GM falan ilan etmek lazım aslında.

MaRaKeSH

Üye
Aylardır tartıştığımz konular bunlar hep söledim oyuna bir şey ekledinmi senkronu bozmuyacaksın. Siteler çekiyor row ekipmanlarını coin karşılığında satıyormu satıyor. Oyuncu gidip alıyormu alıyor. 1 ken 2 olmuyorki bu meret adamın coinini neden alıyorsun. neymiş farm slotları row cularla dolu. koyarsın bir kural rowla köpek açamaz yada peri açamaz olur biter. burda emek harcayarak uraşan adamın sucu ne. 2. cisi item girişini azaltmak mi herkes drop yok diyor bende bunu anlamıyorum bu pazarlar dolmuş taşmış hiç bir şey satılmıyor farm yapan parayı nerde harcıyor oda muamma. gelelim asıl konuya oyun siteleri engellmeye çalışmıyor aksine sitelerden gb çekin istiyor oyunun % 20 lik bölümü gerçekten bunu yapıyor buda ciddi bir yatırım demek. Oyuncu oyundan birşey kazanmasın herşey cashle alınsın isteniyor. Buraya kadar sorun yok biz gene herşeyi cashle yapalım ama karşılık bulamıyoruz. alıyorum basamıyorum, basıyorum satamıyorum, satıyorum yerine başka bir şey koyamıyorum bu kısır döngüde oyuncu napsın.

JohnPlane

Üye
Aylardır tartıştığımz konular bunlar hep söledim oyuna bir şey ekledinmi senkronu bozmuyacaksın. Siteler çekiyor row ekipmanlarını coin karşılığında satıyormu satıyor. Oyuncu gidip alıyormu alıyor. 1 ken 2 olmuyorki bu meret adamın coinini neden alıyorsun. neymiş farm slotları row cularla dolu. koyarsın bir kural rowla köpek açamaz yada peri açamaz olur biter. burda emek harcayarak uraşan adamın sucu ne. 2. cisi item girişini azaltmak mi herkes drop yok diyor bende bunu anlamıyorum bu pazarlar dolmuş taşmış hiç bir şey satılmıyor farm yapan parayı nerde harcıyor oda muamma. gelelim asıl konuya oyun siteleri engellmeye çalışmıyor aksine sitelerden gb çekin istiyor oyunun % 20 lik bölümü gerçekten bunu yapıyor buda ciddi bir yatırım demek. Oyuncu oyundan birşey kazanmasın herşey cashle alınsın isteniyor. Buraya kadar sorun yok biz gene herşeyi cashle yapalım ama karşılık bulamıyoruz. alıyorum basamıyorum, basıyorum satamıyorum, satıyorum yerine başka bir şey koyamıyorum bu kısır döngüde oyuncu napsın.
Abartıyorlar acaba ne kadar saçmalarsak ne kadar oyuncu gider oyuncu bağlılığını ölçüyorlar galiba

Powerslave

Üye
8’li rowcular için iyi bir hamle ancak elle kasmak isteyenler? Bunu sadece row çalışan kanllarda yap canımı ye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt