Row asistan hk.

Akroo

Üye
Herkese Merhabalar

Oyuna dün başladım çok detaylı bilmediğimden konu açmaya karar verdim, row asistan kullanırken örnek vereyim parti bozulunca durdur town atınca durdur tp olunca durdur vs gibi özellikleri göremedim acaba bu tarz durdurma mekanikleri var mı ?
Pot bitince durduru gördüm ancak gece bırakıp gittiğimizde parti bozulunca veya partide 2 3 kişi kalınca çalışmaya devam ediyor mu ?

Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar.

Vision

Senior Moderatör
Herkese Merhabalar

Oyuna dün başladım çok detaylı bilmediğimden konu açmaya karar verdim, row asistan kullanırken örnek vereyim parti bozulunca durdur town atınca durdur tp olunca durdur vs gibi özellikleri göremedim acaba bu tarz durdurma mekanikleri var mı ?
Pot bitince durduru gördüm ancak gece bırakıp gittiğimizde parti bozulunca veya partide 2 3 kişi kalınca çalışmaya devam ediyor mu ?

Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar.
Merhaba, asistan sisteminde şu an için bahsettiğiniz özellikler ne yazık ki yer almıyor. Bu tür istek ve önerilerinizi destek bileti üzerinden iletebilirsiniz.

HeaveN

Üye
Row süresi bitince Town atıyo ama partiden attıysa row durmuyo devam ediyo o yüzden arada bi bakman şart.
Yada parti leader olman daha iyi ama kontrol şart row var die kimse bakmıyo oyun adam azalıyo adam çıkıyo slot dönmüyo o yüzden kontrol row kullanmak iyi.

Akroo

Üye
Row süresi bitince Town atıyo ama partiden attıysa row durmuyo devam ediyo o yüzden arada bi bakman şart.
Yada parti leader olman daha iyi ama kontrol şart row var die kimse bakmıyo oyun adam azalıyo adam çıkıyo slot dönmüyo o yüzden kontrol row kullanmak iyi.
evet sabah kalktıgım zaman partyde 3 kişi vardı ölmüştü 2si ben priestim towna düşmüştüm row bittiği için sanırsam ama bence row asistana öyle mekaniklerin gelmesi gece expe bırakanlar için çok iyi olacaktır partyden atılınca row asistanın devam etmesi tamamıyla kötü bir durum kesinlikle durması için seçenek gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt