ROW Asistan Kalkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiteMorgan

Üye
Böyle bir başlık açtım ama öncelikle şunlar olmalı:
EXP kasmak şu an ROW olmadan imkansıza yakın bir seviyede kimse amele gibi onunla uğraşmak istemez. Öncelikle exp kasmak için türlü yöntemler olmalı. Yaratık kes görevleri çok sıkıcı ve görev yapmanın hiç bir eğlencesi yok. Görev yapmak bana göre şu an bir iş ve birşey işe dönüşünce tamamen zevksiz bir hal alıyor. Yani öncelikle oyunun PVE kısmını zevkli hale getirecek görevler gelmesi gerekiyor.

Bana karşı çıkacak bir ton insan çıkacak ama farkında mısınız bilmiyorum Grup Zindanı falan da olmasa kimse kimseyle nerdeyse konuşmayacak. Herkes ROW'a bırakıp afk kalıyor oyunu oynayan yok PVE kısmında. Bu, oyunu belli bir süre sonra sıkıcı hale getiriyor. Evet ben de kullanıyorum ama başka bir şansım yok. Oyundan şu an keyif almıyorum çünkü oyunu oynayan bile ben değilim asistan oynuyor.

Oyun ruhuna aykırı bu ROW asistanı. Sayın Yöneticiler lütfen biz de oyun para kazansın ki gelişsin istiyoruz ama bu yöntem uzun vadede oyuncuların kaçmasından başka bir işe yaramayacak. Biliyorsunuz ki bu Asistan sistemini kullanan bir oyun daha var :) O oyunu oynayan kitle sadece pazar kurmuş ticaret yapıyor ortada oyun falan yok :)

Eğer oyuna gerçek oyuncuların istediği şekilde yön verilirse Şirkette kazanır oyuncu da kazanır zaten. Bu oyunda da işe ticari bakan insan çok fazla evet onlara da hak veriyorum ama oyuna bu şekilde yön verilmeye devam ederse normal oyuncu kalmayacak kendi aranızda ticaret yaparsınız kim alacaksa o itemleri.

RickSancheZz

Üye
oto atak oto atak diye ağlayan oyuncu kısmıydı, keşke hiç gelmeseydi, bu saatten sonrada kalkmaz boşa ümitlenmeye gerek yok :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Oyunun işleyiş ve yönetim kısmında oluşan / önümüze çıkan her işlemi değerlendiriyoruz. R.O.W Assistant oyuncu isteği ve yönetim isteği ile oyuna entegre edildi ve şu an için kaldırılması gibi bir durum gündemimizde değil.

Konunun farklı yerlere gitmemesi için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt