Row Asistan Ne kadar sağlam tek farm atılırmı ?

HeaveN

Üye
Arkadaşlar Selamlar..

Row Asistan test ettim baya okçuyla..

lvl 65 maksat denemek istedim afk bi slot bıraktım Solo olarak 2 kere ölmüşüm , 2 günde 40milyon exp kaybettim..

Expler artık premium olsada 10milyon exp gidiyo bilginiz olsun..

Row Asistan çok güzel olmuş ama parti olarak kullanım güzel ..
Solo kullanım farm atarım die düşünüyosanız tavsiye etmiyorum acayip mana iyiyo, bide solo hiç uygun gelmedi bana exp parti kasarken 8 - 8 çok güzel afk bırakmak için.

Alkoer

Üye
@Alkoer öyle tabiki iyi oracle bile ful şuan 2 kişi kesiyo diğerleri oturuyo.
Asistan oyuncuyu etkilemeyecek dediler ama çıktığı an oyun bitti bence. Asistanın açık olduğu kanalda normal oyuncu oynama şansı yok.

Eğer harcanan pot çıkıyorsa 8pc farmer her slotu alır.

Ee o zaman ne farkımız kaldı tezek online dan?

HeaveN

Üye
@Alkoer bende tek pc var bazıları anlamak zor adam 10 tane bilgisayarı var ful kendi charları koyuyo tabiki öyle oyuncularımız çok şuan.
row asistan eksiklikler var düzeltilir inşAllah 4-5 sunucu ayarı güzel olmuş ama lvl kullanım konulabilirdi.

Şuan exp ihtiyacı olan deil 65 lvl ler kullanıyo gördüğüm kadarı.

Aziz

Üye
Mantıken zaten solo olarak kestiğiniz yaratık, 8 kişi geldiğinde kesemediğiniz yaratık hâline dönüşür. Solo oynarken de kendinizden seviye olarak çok düşük yaratıklara bırakmanız daha iyi olur bence. Dün gördüm. Kendi seviyesiyle aynı yere bırakmışlar. Bu durumda zaten normalde de kesemediği yaratığı, bot sayesinde kesmek istiyor.

UNDERT0KER

Üye
Tümden Kalkması Lazım bu otonun yada olduğu sunucuda sadece exp kasmak için kullanılması lazım. Makrodan kaçacaz diye koxpa tutulduk. oto atak nedir aga atack yapmaya üşenen adam oynamasın bu oyunu. zaten çoğu Makrolu Yazık ha bize değil size yazık emek verdik diyorsunuz bu oyun için. Bu oto atak dediğiniz koxp ilk zamanlar size biraz getiri sağlar ama genel anlamda oyuncu kaybına neden olabilir. Kendi Kendilerine yönetim ve oto atakcılar takılır artık diğer oyundaki gibi

Hedvein

Üye
Harbiden 1 adam 1 partyciler kazanacak dedik, cayır cayır doldu slotlar, bakalım neler olacak :D
Solo BP olarak bir tık geliştirilebilir diye düşünüyorum ben. Ama güzel sarıyor altta başka şeylerle uğraşırken <3

HeaveN

Üye
@Hedvein Party exp kasarken aynen güzel alt alınca bile çalışıyo o çok iyi olmuş bakalım ne olcak biraz gelişmesi lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt