Row Bırakırken geliyoruz Char hep ölmüş.

HeaveN

Üye
Selam Row İlgili sıkıntı anlatmak isticem arkadaşlar.

Ayarlar - Tüm istekleri kapatıyorum özellik Row bırakırken birisi trade atmasın die trade yada , vs istek atınca char row duruyo sana vurup kesiyo.

Çoğu oyuncu bunu kötü niyetle yapıp charınızı yatırmakta.

Ben daha önce bu konu açtım Row bırakmadan önce herşeyi kapatmama rağmen ayarlarda yine sıfırlanıyo bi bakıyom kapanmamış trade vs istek neden sıfırlanıyo ayarlar sürekli.

Bunla beraber Row bırakılan charlar trade nie atılıyo nie bi engel yok adam kaç kere bizi yatırdı.

Gereğin yapılması şart Row char vs trade atılmasın.

Witch_King

Üye
Bunların dışında bir de şu var. Buff ve ac bittiğinde priest sana bunları atana kadar mob seni yatırıyor. Özellikle mage ve bp arkadaşlar bu konudan çok muzdarip. Buff ve ac bitimine son 10 saniye kala tazelenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Digital

Yönetici
Game Master
Bunların dışında bir de şu var. Buff ve ac bittiğinde priest sana bunları atana kadar mob seni yatırıyor. Özellikle mage ve bp arkadaşlar bu konudan çok muzdarip. Buff ve ac bitimine son 10 saniye kala tazelenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Merhaba,

Tüm partiye aynı anda sıradan attığı için asistan kaçırıyor olabilir.İlk buff ve defansı manual şekilde tüm karakterlere 10-20 saniye aralıklarla atarsanız daha iyi olabilir.

İyi forumlar.
Selam Row İlgili sıkıntı anlatmak isticem arkadaşlar.

Ayarlar - Tüm istekleri kapatıyorum özellik Row bırakırken birisi trade atmasın die trade yada , vs istek atınca char row duruyo sana vurup kesiyo.

Çoğu oyuncu bunu kötü niyetle yapıp charınızı yatırmakta.

Ben daha önce bu konu açtım Row bırakmadan önce herşeyi kapatmama rağmen ayarlarda yine sıfırlanıyo bi bakıyom kapanmamış trade vs istek neden sıfırlanıyo ayarlar sürekli.

Bunla beraber Row bırakılan charlar trade nie atılıyo nie bi engel yok adam kaç kere bizi yatırdı.

Gereğin yapılması şart Row char vs trade atılmasın.
Merhaba,

Tüm ayarlarınız zone değiştirdiğinizde sıfırlanıyor mu?

C:\Users\bilgisayar adı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\SaveGames

İçerisindeki dosyaları silip tekrar oyuna girdiğinizde sorununuzun çözülmesi gerekiyor.

Eğer çözülmez ise yeni bir ticket açarak bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt