Row Da Iken İşlemci Fanın Sesini Kısmak

feyyazbegen

Üye
Geceleri çarı afk ROW'a bırakıyorum. İşlemcim Ryzen 7 3700x stok fanlı. Çok fazla ses geliyor. Bu sesi gece kısmak için oyunda hangi ayarları yapmalıyım?

Namesizz

Üye
Güç planını düzenleye gel.gelişmiş güç ayarlarına tıkla.İslamgiç güç yönetimine tıkla.
Açılanlar arasında en yüksek işlemci durumu var oran %100 dür.Onu ne kadar kısarsan pc cıkan ses yavaslar.
Düşürdükçe fpsnin düşecek.dilediğin kadar düşür.Oyundan bir bok yapılmaz tek çözüm bu.

Araxiel

Üye
Oyun içi ayarlardan

• Çözünürlüğü 1024-768'e alın.
  • Oyunu pencereli moda çekin.
  • Ekran yüzdesi : %40
  • Tüm efekt ve detaylar : %0
  • FPS Limiti : 30
şeklinde ayarlayın. Daha sonra pencere haline gelmiş oyunu da sağ üstten çizgiye tıklayarak aşağı alın. Rahatlayacaktır bilgisayarınız. Bu sayede altta oyun ROW'dayken siz de farklı bir şeyler oynayabilir, dizi film izleyebilir veya artık ne işiniz varsa onu halledebilirsiniz. Ya da pc'niz sessiz olacağı için uyurken falan sorun çekmezsiniz.

neyimlaanben

Üye
Aynı işlemci bendede var yıllardır kullanıyorum ama sıvı soğutma var al bı tane sıvı soğutma hem işlemcinin ömrü uzasın hem sorunsuz sessiz çalışsın

Namesizz

Üye
Olay bilgisayarın ses çıkarması beyler sizinkiler çözüm değil.

balron

Üye
Fan kötü durumdaysa yazılımla pek bir çare olmaz.
Amd'nin Ryzen master yazılımı var, voltajı ve hızı düşürüp sıcaklığı azaltabilirsin

neyimlaanben

Üye
hangi sogutmayı kullanıyorsunuz?
Valla şuan işteyim a ile başlıyordu unuttum eve geçince bakar söylerim fiyatida güzel yanı 2 senedir sıfır sıkıntı ile kullanıyorum ses falan hiç birşey yok işlemci performansı da ilk günkü gibi . Zaten ben ryzen 7 3700 x i çok beğendim Rise dada çok işe yarıyor . Rise çoğunlukla işlemci oyunu olduğu için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt