gaddarkerim
Üye

Merhaba ben toplayıcılık yapan birisiyim.bu yüzden 7 24 gözüm ekranda .kendi adıma oyuna bu kadar drop girişinden şikayetciyim.günde 200 300 adet epic item giriyor.gunde 50 100 epic takı çeşitleri giriyor.günde 25 50 ünig item giriyor.özelliklede row piyasayı alt üst edıyor oyunun dengesini bozuyor..izlediğim yayıncıların row ile 48 saatde bütün masraflarını karşılayıp 2gb farmladıkları yayınları var.farklı bir yayıncının dw de 2 saatde 190m lik drop aldıgı yayınlar var..row un çalıştıgı ch lerde 1 kişiye ait 8 hesap var 2 priest 6okcu vs vs vs .
row un artık sadece ex amaçlı kullanılması gerekıyor..yoksa bu drop girisi bu coin girişi oyunu ciddi anlamda yıpratıyor..85 cap geldi mıllet ex kasıyor normaldır dıyenler olucak gibi hissediyorum..öyle değil arkadaşlar..78 lvl biri flame rock da ex kasamaz gidin bakın her ch de günlerdir o slotlardalar..bunun gibi yüzlerce örnek var..demir baş oyuncular zaten çoktan 85 oldular..
row un artık sadece ex amaçlı kullanılması gerekıyor..yoksa bu drop girisi bu coin girişi oyunu ciddi anlamda yıpratıyor..85 cap geldi mıllet ex kasıyor normaldır dıyenler olucak gibi hissediyorum..öyle değil arkadaşlar..78 lvl biri flame rock da ex kasamaz gidin bakın her ch de günlerdir o slotlardalar..bunun gibi yüzlerce örnek var..demir baş oyuncular zaten çoktan 85 oldular..