Öneri Row -exp kasma- Farm hakkında öneri -fikir -buyrun

nestylatif55

Üye
Herkese Merhabalar ,

Oyunda yeni bir oyuncu sayılırım . Gözlemlediğim kadarıyla drop oranları ciddi oranda düşük . Row afk farm vs ile yürüyor işler.
Açıkcası başka oyunlarda vs gördüm . Row güzel bir sistem ancak sadece exp için kullanılmalı.

R.O.W için öneri maddelerim şunlardır ;

-Sadece exp kasma için kullanılmalıdır.
-Row açıkken gelen coin gold miktarı örn; 2.500 ise 400-500 vs gelmeli
-Row açıkken gelen drop miktarı örn: %50 ise %5-10 civarını düşürülmeli hatta epic drop vs hiç atmamalı
-Row Farmı tamamen kaldırılmalı aktif farma dönmelidir oyun buna görede ayarlar çekilmelidir. (yoksa malum oyun gibi bir hale dönmüş oyundan ne farkımız farkınız kalıcaktır )

Gelelim drop olayına . Row hakkında söylediklerim aktif oyun olsun diye

Yani el ile 5-10 saat farm atıyoruz yeri geliyor hiç bir şey düşmüyor . İnsanın ister istemez canı sıkılıyor .
ROW suz aktif şekilde farm yaparken drop oranları yüksek olmalıdır . Epic vs nadir droplar yüksek olmasada çöp droplar eklenmeliki oyuncular aktif farmda sıkılmamalıdır
Drop oranları düşük olduğu için herkes row parti kurma peşinde . yukarda dediğim gibi düzenleme yapılırsa çok güzel ilerleme olabilir
Tabi bu öneri geliştirilebilir daha güzel şekilde dizayn edilebilir . Ama gördüğüm kadarıyla oyun afk ROW farmına dönmüş saatlerce pc ler açık şekilde bir şeyler yapılmaya çalışılıyor.
Yeni oyuncularda bu drop yoksunlugunu gördükce oyuna daha ısınamadan sogumus oluyor.

Önerilierinizi yorumlarınızı bekliyorum sevgili Rise ailesi :)

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Sizin onerinize kismen de olsa katiliyorum. Row droplari kapatilip droplar tamamen dungeonlara alinmali. Hem solo hem de grup dungeonlardan drop alinmali. Coin ve basma kagidi veren gunluk gorevler eklenmeli. Ayrica uphrade oranlari kesinlikle artirilmali ki oyuna biraz heyecan gelsin. Oyuncu arti basmaktan korkuyor.

Alkoer

Üye
Sizin onerinize kismen de olsa katiliyorum. Row droplari kapatilip droplar tamamen dungeonlara alinmali. Hem solo hem de grup dungeonlardan drop alinmali. Coin ve basma kagidi veren gunluk gorevler eklenmeli. Ayrica uphrade oranlari kesinlikle artirilmali ki oyuna biraz heyecan gelsin. Oyuncu arti basmaktan korkuyor.
Sadece dungeon olması da mantıklı değil. Oyun yönetiminde dediği gibi old school bir oyun. Aynı mobu saatlerce kesme üzerine farm sistemi.

Fakat şuan elle farm yapmak pek mümkün değil. Çok iyi bir clan ve çok üst seviye karakterle dv de farm yapanlar boss drop alabilenler hariç farm yok.

Row ile droplar yüksek gibi duruyor çünkü kimse 18 saat elle kasamaz. Oyuncu hiç fiziksel emek vermeden sadece ücretini ödeyerek 18 saatte bir pc başına geçip dropları bankaya atıyor bu şekilde droplar iyi olmasada süre uzun olduğu için illa birkaç parça item alınıyor.

Şuan için row olmadan bir parti bulmak bile zor. Oyunun temel farm yöntemi oldu. Halbuki sadece vakti olmayan oyuncular xp kasssın diye getirildi row sistemi.

SiNiSTeeR

Üye
bu tarz oyunları oynamayı seviyorum genellikle hafta içi 2 saat farm hafta sonu 5 6 saat farm atarak karakterimi geliştiririm oyuna para yatırıp item yapma taraftarı değilim. oyun açıldığından beri aktif bir şekilde oynuyorum 2 karakterim var priest ve okçu olarak ama 2 karakterle farm atamıyorum arkadaşlar slot yok karakterimi geliştirebileceğim. eksiksiz bir şekilde zindanlara giriyorum oyun açıldığından beri aldığım drop sayısı 1 yani oyunun başında solo oyuncular kendini geliştirebilecek diye bir ton söz verildi ama sözlerin hepsi boş çıktı.
yani benim levelimden 10 level düşük mobun kesilmesi bu kadar zor olmamalı 2 karakterle slot dönemiyorum böyle bir mantık var mı.
yönetimin mantığı benden sürekli pot alsınlar ama karşılığında ben onlara karakterlerini geliştirme imkanı vermiyim.
oyunun ilk açıldığı zamanın üzerinden çok geçmedi anlık oyuncu sayısı ile şuanki anlık oyuncu sayısını kıyaslarsak 6 ay sonra oyunda kimse kalmıcak gibi acilen birşeylerin düzelmesi lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt