ROW Geleceği için

Mantıklı mı?

• Kullanılan toplam oy
    6

Bekbya61

Üye
Merhaba arkadaşlar
Aklımca oyunun geleceği ve kazançlarını göz önünde bulundurarak bir fikir yürüttüm. Oyun için de ki oyun parasının x sitelerde satışı olması yerine oyun içi pus ekranında silver var şeklinde satışı olmasını isterim. Siteler ve aracılar kazanacak oyun ise bundan kar kazanamayacağı gibi bir de üstünden ticareti dönecek. Bunun yerine kesinlikle oyun parası kolay tl ye dönmesin ve oyun içi pus üzerinden satılsın. Bu şekilde faiş GB ücretleri de olmaz. Oyun officalde belli bir süre sonra satışa açabilir bu barları.
İkinci bir konu ise oyunda sc olmasın. Classlar arasında ki denge korunsun. Parti de prieste wolfcü asasa tp ci mageye ihtiyaç olsun. Çeşitlilik artsın pk zevkli hale grlsin ve oyun birlikte oynamak gerektirsin eski günler de ki falancı oyun gibi. Bu mantalite kâr getirir diye düşünüyorum. Herkese saygılarımla

Fischer

Üye
Merhaba,
Oyun içinde/dışında oyun parası satışı tamamen pay2win'e önayak olmaktan başka bir işe yaramıyor. Fakat ne yazık ki, bu olayı engellemek kolay bir iş değil. RoW ekibinin bu durum için gerekli müdahaleleri yapacağını umuyorum. İkinci bahsettiğiniz duruma katılıyorum. Sınıfların birbirlerinin yardımlaşmasını engelleyecek her türlü unsurdan kaçınılması gerektiğini düşünüyorum.

AHMET

Üye
ne pusu ne gb si şu muhabberi bi bitirmediniz,oyun belli yerlerde aynı görünse de farklı bir oyun.Çok kez bu konuya yanıt verildi p2w istenmiyor ve mağaza satışları genelde kozmetik üstünde olacak firma gelirini burdan sağlayacak.şu pus,premium,sc,gb,genie,koxp muhabbetlerini dillendirip durmayın...bunların herhangi biri oyunun direk emek israfı olmasına yol açar ve şirket de bunun farkında..oyunun içinde suistimal edilen veya p2w'e yol açacak bir oynanış,satın alım görürseniz raporlarsınız....

hzljoepr

Üye
Oyun içerisinde altın kolay kasılmayacak buda p2w tarzındaki duruma engel olacak yani oyun p2w olmayacak ki x bi oyuncu o 100m altını elde ettiğinde acaba ben bunu satabilirmiyim satamazmıyım diye düşünecek herşey zor olacak yani eski usko günlerindeki gibi bu yönden altın satanlar oyun içerisinde az olacak kimse altınını satmak istemiyecek bunların hepsinden ziyade rise online ekibi bize keyifli bir oyun sunuyor. yani bunları düşünmek yerine sal gitsin oyununu oyna keyfini almaya bakalım arkadaşlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt